Tenyérjóslás, szerelem vonal a kezét

Tenyérjóslás, szerelem vonal a kezét

Tenyérjóslás - a tudomány, amely már több mint ezer éve. És egész idő alatt senki sem kételkedett a valódiság és hatékonyságát. Miután megvizsgálta a vonalak a tenyér, egy személy lehet tanulni a válasz szinte minden kérdésre, mozgó vele.Ez az, amit mi csinálunk ebben a cikkben. És mi fogja vizsgálni részletesen értéke a csipetnyi szerelem.

Hogyan lehet megtalálni?

Viszonzatlan szerelem, a szenvedés, a magány. Jelenleg 100% fehér módja annak, hogy az igaz szerelem az életedbe! Action amulett szerelem már tesztelt magát sok nő és férfi. Vele, akkor végre kap egy igazi, harmonikus kapcsolatot.

Még gyakoribb, mint a többi területen a fiatal lányok és a házas nők keresi a szerelmet a kezét vonalon. És ez a magyarázata igen egyszerű: bárki, aki arról álmodik, a személyes boldogság és minden lehetőséget, hogy megtanulják, hogy mikor kell várni rá, és hogyan ne hagyja ki - fontos részét képezi a boldogság.

Keresd meg ezt a sávot a tenyér nagyon egyszerű. De ne keverd össze egy csipetnyi szív, az élet és a sors, bár ezeket a tételeket is tartalmaz adatokat a személyes boldogságot. Annak megállapításához, a vonal szeretet kell hajlítani egy kis kéz és figyelni, hogy a borda. A szükséges vezeték között található a kisujj és a szív csík.

Magánélete

Mielőtt tanulni a talált érték jelöléseket, meg kell figyelni, hogy az a tény, hogy egy végrendelet, hogy lehetőségeket és eseményeket, amelyek előfordulhatnak. Azonban van esély arra, hogy nem fog megtörténni az életemben, minden függhet a személy.

Tenyérjóslás, szerelem vonal a kezét
Gyakran kötőjel a tenyéren való hajlamot jelez STI és a kapcsolatok. Például, ha a két partner a különböző vonalak: az egyik hangsúlyos, a másik gyenge, ez azt jelenti, hogy a kapcsolat nagyon fontos, és a második nem ad nekik nagy jelentőséget. Szintén végző időpontjában jóslás és a lehetőséget a házasság, meg kell tanulni a tenyér a két partner az eredmény pontos volt.elnevezések

Hosszú, egyenes, tiszta, nem pont és a szünetek - tökéletesen illeszkedik a szeretet. A képen ő ábrázolta viszonylag mély és tiszta. Általános szabály, hogy meg kell tanulni, két kézzel, ahogy a jobb kezét - az adatokat a fejlődés és a bal oldalon - az értéke egy általánosított jövőben.

A karszalag személyes élet, mint általában, nincs egy. Néhány kötőjelek jelzik, hogy a személy adta őszinte érzések sok ember különböző életszakaszokban. Annak tisztázása időt kell osztani el a kis ujját, hogy a szíve a szalag három részre, amelyek mindegyike - 25 év.

Tiszta és sima zenekar azt mondja, a házasságról, mint harmonikus kapcsolat. Fork a távolságot jelenti, amelynek eredményeképpen szakadás. Ha a dugó újra csatlakozik, akkor tapasztalni a partnere minden problémát, és együtt lesz.

Ha a dugó elején található a házasság sávban, ez jelenti a kezdete egy problémás kapcsolat, az ő kis szünetet - az elválás. Ha ez a sáv leeresztik a kötőjel a szív, akkor azt mondják, hogy meg fogod tapasztalni partnere. Mintegy özvegység beszél és más pontokon a szalag. Kereszt - nem jó jel, amelynek értéke - az egyik használata partner a másik.

Lover vonal - egy vékony csík, amely szomszédos a fő jellemzői a házasságot vagy párhuzamot. Ez jelzi a kalandok oldalán és annak hossza függhet Időtartam s szeretetteljes kapcsolat.

Ha nincs sáv a kezét felelős az adatvédelmi, akkor lehet beszélni néhány dolgot. Tenyérjóslás nyújt ebben az esetben három értelmezéseket: magány, az érdeklődés hiánya a hosszú távú kapcsolatok. A harmadik esetben, tenyérjóslás javasolja a család, és talán még a gyerekek, de az elkülönülés és közöny.

Ezen kívül a zenekar beszél magánéletéről kapcsolatok az ember életében, hanem a kötelező jellegű. Ezért van az, még ha tiszta és sima vonalak, pontos bizalmat házasság nem.

Már sok éve, a tudomány tenyérjóslás lehetővé teszi, hogy tudom, a jövőben, a jelen és a múlt bármely személy. Külön fotók és képek könnyebb megtalálni a funkciókat, karakterek és szalagok. És értelmezése és értéket ad részletes tájékoztatást mindent, ami érdekli az embert. A csipetnyi szerelem és a házasság - egy vonal, amely megmondja a magánéletéről, azt mutatja, események és lehetőségek, amelyek hatással lehetnek a személy. Vannak jelek a szeretet szélén a tenyér, a kisujj és a szív csík.