tenyérjóslás szerelem

Mi tenyérjóslás szerelem? Vizsgálja a saját kezét, és a kezében egy szerettük. A velük, van egy másik kulcsa annak, hogy a kompatibilitás és a jóslat a lehetséges buktatókat; ezek a tükör a közös zhizni.Filosof Marius Schneider felhívja viszont a fizikai megnyilvánulása a belső énje.Az egész emberiség történetében kézzel használni, mint egy fontos szimbóluma a sok ötletet és feltételeit. Ez nem meglepő, hogy az idő múlásával, a művészet jóslás a kezét, vagy tenyérjóslás, finomították az emberi teljesítmény értékelése az életben.

Tenyérjóslás szerelem többet jelent, mint csupán egy elemzést a finom vonalakat a tenyér. Először meg kell, hogy egy általános vizsgálat a teljes kar egészére. Ezt hívják hirognomika.

Tenyérjóslás szerelem: ochem kezét mondani egy szeretett

Nézd meg a kezét egy szeretett, amikor alszik. Elhelyezkedés ujját egy nyugodt állapotban is sokat elárulnak egy személy érzéseit titok.

Széles körben elhelyezkedő ujjak pont a nagylelkűség; hüvelykujj bebújt a többi ujj, mond a félelem; a legrosszabb esetben azt jelezheti, hamisságát. Ez a titkos nyelv kéz - egy felbecsülhetetlen értékű eszköz a tanulmány egy másik személy; Ez egyike azoknak a testbeszéd megtanulta a szereplők ábrázolni az érzelmeket.

Sokkal lehet mondani, bőr karját. Durva és durva jellegét a bőr jelzi, hogy a személyazonosságát ez a személy kevésbé bonyolult. A finomabb a bőr textúrája, annál érzékenyebb emberek. Wise orvosok gyakran megnézi a köröm, hogy értékelje az egészségi állapotát.

kéz formák tenyérjóslás szerelem

Kézi három alapvető formák: kúp, ásó és szögletes. Van is egy vegyes típusú kezét.

A kúp alakú kéz különböző hosszú ujjak, hogy kúpos végei felé, meglehetősen vékony, mint a vastag pálma, és általában hosszúkás körmök. Ha a keze szeretett olyan alakú, nagyon valószínű, hogy ez impulzív szerelmes a személy, akinek a legfontosabb szellemi és érzéki oldala az élet.

Lapát kar, ahol a lapos, spatula ügyében (ujjai szélesebb végeinél), a vastagabb a kezét, és a nagy hüvelykujj - a jele a munkás. Ez egy olyan ember, aki igénybe veszi a szeretet komolyan.

Szögletes kéz - széles, nagy ujjak, a tippeket a tér; Nagyon gyakran a tér tenyér, különösen a csuklóját; kéz egésze elég nagy, pálma - nem vastag és vékony, és az átlagos, egy bizonyos ürességet.

Az emberek ezt a fajta kéz - építők, hogy hajtsák végre az elméd akcióban. Ez az emberek energikus, kalandvágyó, szerelem inkább akció.

Kézi vegyes típus megtalálható a természetben sokkal gyakrabban, mint bármelyik a három „tiszta” típus; ez a kéz van a jellemzőit minden fajta. Például, szögletes kezét kúpos ujjaival gondosan mérlegelni kell, és melyik a domináns - a formája vagy alakja a tenyér ujjai.

Ez a prevalenciája vonás kiderül, hogy mit jelent a „tiszta” típusú ferde személy. Ha elolvassa a kezében vegyes típusú jobb jellemzőinek elemzése külön-külön.

Tenyérjóslás szeretet magában foglalja az elemzés a formáját ujjak, kezek, vonalak, dombok, védjegyek a karját. Sajnos egy cikkben lehetetlen kezelni ezeket a problémákat, de már tudja, amit akkor nyomja le ellenőrizze a kompatibilitást a szeretett!

Fingers tenyérjóslás szerelem

Hosszú ujjai Intelligence. Rövid: impulzivitás, sietség, kisebb intelligencia. Nagy: Buzgalommal, lassú ember. Square (1): átgondolt óvatosság. Spatula (2) invigor.

Szűkül: finomság, tapintat. Hegyes (3 :) impulzivitás, művészi, pontosság. Vékony, gyenge: befelé forduló, esztétikai jellegű. Vastag rövid önző. Twisted: A gonoszság, ingerlékenység. Puffy: Szerelem az öröm.

Egyenes ízületek (4): Wit, impulzivitás. Knobby kötések (5) E figyelmesség, az önbecsülés nagy ízületek: módszeres, racionális.

tenyérjóslás szerelem

Tippek és ujjpercek a tenyérjóslás szerelem

Ügyében is, amelyek az információt. Három fő formája a keze ügyében: hegyes, szögletes és spatula. Ha figyelembe vesszük ezeket a formákat, majd érintse meg és ízületi fájdalmak - úgy, úgy csomózott vagy simított.Ha a kedvenc ujja hegyes, ő egy ember töprengő. Nézd meg közelről figyelmes: Ne eltúlozta mint látásélesség ujja?

Ebben az esetben van szó, álmodozó és látnok, aki engedékeny a szeszélyes hangulatban. „Szeretem őt. Nem szeretem őt „- ez a mondat folyamatosan forog a fejében.

Most nézd meg az ízületek az ujjak, fordult a kezét, tenyérrel lefelé. úgy simított? Ez annak a jele, aki hisz. Ezek az emberek általában nagyon könnyen befolyásolható, és úgy vélik, hogy mit mond a szerelemről. Bütykös ujjak pont az a személy, ésszerűbb - és a szerelemben és az életben.

Fingers négyzetes ötletek - jele a racionális elme és az a személy elkötelezett a józan ész. Az élet ez az ember nagyon kevés impulzív szerelmi, de ha a keze ügyében tér egy extrém mértékben, akkor a józan ész is elérheti fanatizmus.

Ez egy olyan ember, aki úgy véli, hogy továbbra is viszonya akkor nagyon ésszerű és racionális, feltéve, hogy ez nem zavarja a mért, az értelmes élet. Sima ízületek az ujjak négyszögletes tippeket az optimista racionalisták azt mondják, hogy egy romantikus kapcsolat látja a kellemes oldalát racionalizmus.

Knobby ízületek jelzik lelkiismeretes gondolkodó ember képes korosztály mérlegelni a „profik” és a „hátránya”, „nem” és „a” a racionalitás a szerelmi kapcsolatokat. Az ilyen kötések általában között filozófusok.

Spatula ügyében mutatnak emberi cselekvés. Ez egy szerelmes, aki nem ül körül, súlya a „profik” és a „hátránya”, olyan ember, aki megtestesíti az érzelem akcióba. Sima ízületek megjeleníteni a tendencia, hogy a pragmatizmus, határozatlanság irritálja az embert.

Azt mondja: „Szeretlek, szeretsz, úgyhogy házasodni.” Knobby bokszer pont optimista, energikus, kreatív. Érte el, kiváló eredményt a saját erőfeszítéseiket.

Ő keményen fognak dolgozni, fejlesztése és erősítése a jó oldalát a kapcsolatot. Kiterjedt tippeket az ujjak akkor ez azt mutatja a hajlandóság az emberek az innováció.

A mérete és alakja a hüvelykujj - ez egy fontos emberi természet, mint, sőt, az alakja és mérete a kezét, mint egy egész. Ha figyelembe vesszük a kezét szeretett, ne felejtsük el, hogy vegye ezt figyelembe.

Minél hosszabb a hüvelykujj, annál hajlamosabbak az emberek a hűséget, nem csak te, hanem magának. Másrészt, egy nagyon rövid hüvelykujj jelzi ingatagság és következetlenség, a mentális és fizikai.

Vastag, hüvelykujj szembetűnő azt mutatja, hogy egy személy erős karakter; egy kicsi, kevésbé látható bizonyíték, persze, az ellenkezőjére. Mint látható, tanulmányozta a kezében egy szeretett igazán megjósolni a kompatibilitást a forma ujjait.

Tenyérjóslás szerelem: jelek a kéz

Finomabb pillanatok szélén férfi világosabbá válik, ha figyelembe vesszük a speciális jelek a karját. „Chain” vagy „szigetek” a vonalon új dimenziókat értéke a vonal vagy vonalak hatása lehet változtatni az értelmezést. Fork, csillagok, keresztek, háromszögek - ezek jelei a finomabb pillanatok a romantikus élet.

Különleges jelek a kezét, mint egy kereszt végén a sor a házasság jelzi halál egy szeretett egy. Triangle ebben a helyzetben azt jósolja, szokatlanul boldog házasélet. Ha a házasság végződik a sor csillag, van egy nagyon jó esély arra, hogy a házasság egy ilyen ember lesz tartós és boldog.

Erősen torzított villa végén a sor a házasság, ha az egyik „fog” nagyon mélyen bemegy a hegy a hold mutat hajlandóságot düh és a szenvedély. Az ábrán kombinációja csillag a sorban az élet és a hegy a Vénusz együtt dönthető a fej vonal. Szintén fontos megjegyezni, a fekete folt a hegyen a Vénusz.

tenyérjóslás szerelem

Tenyérjóslás szerelem: csillag jelek

Csillag és ferde vonal a fej - gazdag erotikus fantázia. Ez annak a jele, az élénk, csábító szerelmes, aki arra törekszik, hogy kielégítés a rövid ideig tartó érzelmi kötődés.

Ez a fajta önzés megnyilvánuló személy egy fekete folt a hegyen Vénusz; csillag közelében található a helyszínen, azt jelentheti, hogy az élete volt a szerelem tragédia.

Három csillag közelében a vonal az élet foltok nélkül a jele, hogy a szeretője - egy férfi szenvedélyes, talán egy „komplex hódító”, de őszinte, és képes legyen őszinte kapcsolatot.

Ha a kombinált háromcsillagos helyszínen van jelen, azt mondják, hogy ő egy szenvedélyes hódítók hiányzik az őszinteség. A hozzáállás ebben az esetben valószínűleg nem fog fejlődni.

Csillagok közvetlenül a sorban az élet azt mutatja, akinek a kommunikációt az ellenkező nemű lehet kijutni a bajt. Egy csillag vagy több joga ezen a vonalon is jelentheti, hogy a személy egy bizonyos minőségi lélektani make-up, amely vonzza a szerencsétlenséget.

Tenyérjóslás szerelem: Jelek a hegyen Vénusz

Amikor a csillag a Vénusz a hegy közelében a vonal az élet kíséri dönthető a fej vonal az ábrán látható módon, akkor lehet szó egy rendkívül szexi egyén, akinek rengeteg erotikus fantázia. Ezért tehát ez a jel figyelmezteti vagy inspirál - attól függően, hogy a vágyak.

Az alábbi ábrán az Venus domb egy háromszög és egy félhold. Tény, hogy ezek a számok nem annyira egyértelmű. A háromszög ezen a ponton azt jelenti, hogy az a személy, nem zárja ki a házasságon kívüli kapcsolatok és megtalálja a szerelmi partner házasságon kívül, tovább élni feleségével (a férje). Crescent dombon egy neurotikus fantázia. Egy tapasztalt csábító, valószínűleg egy ilyen jeleket.

tenyérjóslás szerelem

Valószínűleg egy tapasztalt csábító dombon a Vénusz egyik ilyen jeleket. Felismerni a finomságokat a természet szeretete a partnere is gyakorolt ​​hatásainak vizsgálata egyszerű vonalak dombon a Vénusz. Az ábrán látunk egy példát, ahol egy több koncentrikus vonalak az azonos alakú, mint az élet vonal között Venus hill.

Olyan személy, aki könnyen befolyásolható az ellenkező nemű. Ha ezek a sorok nagyon kiemelkedő, hosszú és közelében található a sorban az élet, expozíció ilyen befolyás fejezzük erősebben. Egy személy egy ilyen konfiguráció, a tenyér túl gyenge akaraterő, és ez könnyen áldozatává válik egy tapasztalt csábító.