Tenyészet Neva Masquerade macska kék fátyol

Tenyészet Neva Masquerade macska kék fátyol

Üdvözlünk! Köszönjük a látogatást, hogy a tenyészetben Neva Masquerade macska „Blue fátyol * Ru”!

Tenyészet Neva Masquerade macska kék fátyol
A története Blue fátyol * Ru kennel (kék fátyol) kezdődött a vágy, hogy egy cica „Neva Masquerade” SIB Colorno színe belföldi tartalom. Ez a fajta vonzott bennünket a természeti erő, és ugyanabban az időben, rendkívüli elegancia és a szépség. Kiválasztásának kritériumai a cica csak egy volt - édes fajtiszta cica egy jó óvoda. Esett a választás a 3 hónapos cica Catherine a gyerekszobába „Kuz'kin házban.” Az első nap az élet az új házban Catherine elrejtette a sarkokban, és nem akar inni vagy enni. De fokozatosan barátok lettünk, és ő lett a család szereti, és megsimogatta lenni. Így lenne továbbra is boldogan élnek a macska, ha nem voltunk meggyőződve, hogy tegye néhány show, legalábbis, hogy erősítse meg szül. Míg mi nyugodt az országban található egy három órás autóútra a város Pyatigorsk. Ott csak az volt tervezett kiállítás a macskák, és úgy döntöttünk, hogy részt vegyen benne.
Ezzel a „végzetes” döntés, és elkezdte a pályafutását a mi macska Katalin, és a kényszerű átalakítása macska tulajdonosa. Mint egy 7 hónapos macska, Catherine sikerült az első kiállítás Pyatigorsk Best Junior, és a harmadik napon - a legjobb az összes felnőtt macskák és macskák bármely fajtájú, miután megnyerte a díjat «Best of Best». Számunkra ez nem volt elég azt mondani hirtelen. Döbbenetes volt.
Viszonylag rövid idő alatt Catherine lehunyta International Champion címet és kapott két becslést a Grand Champion International. Ebben a karrier Catherine átmenetileg megszakadt, mivel szült 8 szép gyermekek a gyönyörű világbajnok Che Guevara szibériai Gem. Ebből az alomból legjobb lány aktinidáknak tartjuk.
Léptünk a macska klub, kész macska tanfolyamok és regisztrálta a kennel a WCF Németországban. A macskák és kiscicák velünk él, körülvéve a szeretet és gondoskodás.

(C) Mikekon kennel. 1.2-es verzió