Tenyésztési csirkék otthon

Emellett tenyésztyúkok otthon megkönnyítette magas szaporodási tulajdonságait. Sok fajta csirkék jelentenek finom tyúk, különben a hígítási eljárást nagymértékben megkönnyítette inkubátorban. Fiatal növekedés rohamosan növekszik elég csirkehús fajták élnek a súlygyarapodás és a tyúkok már 4-5 hónap lehet kezdeni peterakás.Tenyésztési csirkék otthon
Az éjszakai pihenés, csirkék kell építeni a fészkeket egy sötét sarokban a ház. Például nézd meg a fészkeket lehet az első fotó. Ez valami olyasmi, ahogy az a típusú ülőrudak ketrecben papagájok, csak nagyobb. Tekintettel arra, hogy az ülőrudakat, hogy egy nagyobb mennyiségű almot alattuk jobban felszerelni egy dobozban, mint, hogy, amely könnyen szállítható és tisztítható alom. By the way, ez egy nagy trágya.

Gyakran tenyésztés csirkék otthon folytat alapvetően ugyanazt a célt - egyre tojást. Hogy nem voltak problémák a gyűjtemény, coop van szerelve aljzat, amibe a csirke valójában hozni nekünk tojást. Az általános szabály az, tyúkok tojik folyamatosan egy helyen, így a probléma a gyűjtemény a tojást nem lehet.

Tenyésztési csirkék otthon
De nem akarjuk, hogy csak tartsa tyúkok kapni a termékeiket, hanem tenyészteni őket. Mint már említettük, a csirkék maguk is képesek visszavonni utódaik, először kelnek a tojás, és a megjelenése után a csirkék vigyázni rájuk, és védi. De termelékenyebb ebben az esetben az lenne, hogy az inkubátorba. Háztartási inkubátorok ma olyan sok. Ezek különböznek méret, azaz a kapacitás tojás folyamat. Egyes mesterek még a faragott készült inkubátorok improvizált. Leggyakrabban erre a célra használt egy régi hűtőszekrény.

Hogyan kell megközelíteni a kérdést az inkubátor - üzleti mester. Most egy közelebbi pillantást magára inkubációs folyamat. Néha előfordul, hogy egyszer nincs elég tojást egy könyvjelzőt az inkubátorba. Tehát meg kell várni néhány napot, amikor a csirkék viszi tovább a tojás. De ne feledjük, hogy egy tojást egy könyvjelzőt az inkubátorban nem lehet hosszabb, mint 10 nap.A csirkék hasznos funkció - ők továbbra is tojik még részvétele nélkül a kakas. De ebben az esetben a tojásokat steril és nem ad az utódok. Ezen feltétlenül az állományban kell kakas tenyésztésre csirkék otthon. Egy férfi is szolgálhat 30 rétegben, de biztos jobb, bár volt két. A több száz csirkék hajlamosak felvenni 4 kakas.

minimális költségek

Tenyésztési csirkék otthon
Ha közelítjük meg a témát tenyésztési csirkék otthon intelligencia és a lelkesedés, hogy nemcsak az lehetséges, hogy magát és családját, minőségi ételek, hanem keresni rajta.

Jelentősen menteni takarmány lehet kezdve tavasztól őszig. Ebben az időben, a csirkék könnyen költsége egyszeri esti etetés takarmány vagy gabona. Egy nap múlva ők teljesen áztassa magukat „szabad kenyeret”. Csirkék, míg a toll vagy más kijelölt terület elkapni a különböző rovarokat eszik füvet és gabona, földigiliszták, hernyók.

Ezen kívül szinte minden konyhai hulladékot is megevett a csirkék egy nagy étvágya.

De ne feledkezzünk meg az ásványi kiegészítők, rétegek aktív eltávolítása kalcium a szervezetben együtt tojáshéj. Ezért, kréta, só, faszén folyamatosan hozzáférhető legyen a madarak.

Egy kicsit többet a tartalmat

Tenyésztési csirkék otthon
Bármi tyúkok érzem magam, és ez pozitív hatással van a termelékenységre, a következő három feltételnek kell teljesülnie: a szükséges hőmérsékletet és a folyamatos rendelkezésre a takarmány és higiéniai feltételeket.

Annak ellenére, hogy a csirkék összes mezőgazdasági szárnyasok megbetegszenek, valószínűleg kevesebb, egyébként - piszkos, szellőzés nélküli csirke ketrecekben, ahol az alom nem változott az évek során, és az etetők is találtak nyomokat egy hónapja etetni (ha nedves cefre), válhat fejlesztőkörnyezet kórokozók és veszélyezteti az egész háztartás.

Ha tenyésztésre csirkék otthon sejtekben fordul elő, akkor legyen tiszta minden nap. Ha a csirkék által vezetett padló tisztításához van szüksége 1-2 alkalommal hetente. A nyár még könnyebb, mert a csirkék szinte minden alkalommal az utcán, és a tyúkól, akkor tiszta egy-két alkalommal egy hónapban.

Ha mész a falak, a ház habarcs, ez jelentősen csökkenti annak lehetőségét, hogy a betegség. Ahhoz, hogy fokozza az immunitást, megelőző intézkedésként, akkor hozzáadhat valakit tyúkok különböző élelmiszer-adalékanyagok. Felnőtt csirkék könnyen áttelelnek fűtetlen tyúk, de a fiatal, aki még nem alakult elég tollazat, meghal. Ehhez azt kell biztosítani hőszigetelt szobában. Érdekes jött a választás szigetelés fogadó tyúkól az első fotó, akkor láthatjuk, hogy a falak szigeteltek, szalmát.