Tenyésztési pillangók otthon, mint egy üzleti

Tenyésztési pillangók otthon, mint egy üzleti

A szépség ezeket a különleges rovarok, senki sem tud ellenállni. Pillangók megtalálható minden kontinensen, a világ az Antarktisz kivételével. A mi korunkban, a tudósok, hogy több mint 200 ezer féle sokféle pillangók. Most van egy kedves, divatirányzat lepkék, érdeklődés mutatkozik, mint a vállalkozó emberek és a hétköznapi fogyasztók számára. Kereslet például esküvő ügynökségek és vállalatok, intézkedik ünnepek. Pillangók jár nappali díszek különböző ünnepségek, mert ez a tenyésztés ház lepkék ígéretes volt az üzleti és érdekes hobbi, minden egyben.Ki vásárol lepkék

Most vált divatos esküvők felszabadító lepkék helyett galambok (tűzijáték élő lepkék). Ehhez egy kis hűtött lepkék helyezzük egy szép ünnep doboz, amely zárt és szállítják az eseményt. A hőmérséklet a dobozban a megfelelő időben növekszik, a doboz nyitva van, és onnan egy gyönyörű pillangó légy patak, ami olyan benyomást mindenkinek.

Tenyésztési pillangók otthonAz üzleti szüksége trópusi lepkefaj, mivel nagyobb és szebb. Lehet vásárolni őket azoktól, akik szül őket, vagy megrendelhető online játék bábok. Tropical Butterflies kell létrehozni különleges feltételek szállást, különleges madárházakat, akvárium és terrárium. Különböző rovarfaj azonosított különböző területeken él, az akvárium kell kiválasztani egyenként a lepkék fajtát.

A Insectarium (tartály) kell lennie nedves, megkövetelik a magas hőmérséklet, ami úgy érjük el, párásító és a fűtés, mind a berendezés eladott kisállat boltokban. Egyes hernyók eszik csak a trópusi növények, nem lehet helyettesíteni semmit. Az ilyen növényeket lehet termeszteni üvegházakban. Ez megköveteli a nagy mennyiségű takarmány, mert a rovar eszik sokat. Biztos vagyok benne, hogy több építő tápláló étrend, különösen a korunk lehetővé.

Tenyésztési pillangók otthon, mint egy üzleti

Természetes méz, cukor és édes gyümölcs táplálására alkalmas a lepkék magukat. A tartályok legyen száraz gallyak. Amikor a pillangó, hogy megszületett, meg kell lógott egy ág fejét, és kitárta szárnyait megszáradni őket. Ellenkező esetben nem tud repülni.

Hulladék-mentes üzleti

Előfordul, hogy a tenyésztők nem volt ideje, hogy eladja lepkék időben, ez nem ijesztő. Tudta Ön figyelni, hogy a háromdimenziós mintázat pillangók üzletekben? Ezek értéke eléri a 1000 és 10000 rubelt vagy több, fajtától függően lepkék, festmény keret, és a szám a lepkék a festmény is. Butterfly mindig lehetséges, hogy száraz és eladni szép szerelmesek, vagy csak egy gyűjtő. Tenyésztési lepkék ház minősül egy nyereséges vállalkozás hulladék nélkül, szinte nulla a versenyt.

Butterfly House | videó