Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Ha a webhely található egy lejtőn, lehetséges, hogy egy szép és eredeti funkció a táj - a teraszon.

Ha teraszos fontos felmérni az adagok mérete, jellemzően teraszok nem haladja meg a 80 cm, szélessége legalább 5 méter. Számuk méretétől függ a kerti telek, néha 2 vagy 4 terasz, nagy területeken lehet még sok más.Így lejtők teraszos védi a talajt az eróziótól és a földcsuszamlások. Ez lehet kiadni mindegyikük egyénileg, de úgy, hogy minden együtt néztek harmonikusan.

Először meg kell, hogy kiegyenlítse a felszínre. Hogy csinálod? Először is, el kell végezni a vizuális felvételt számának meghatározásához a teraszok és vetítési méretet. Ezután a lejtőn van osztva útján csapok le időközönként egyenlő a szélessége a teraszok szeszkvioxid és mozgó-Yas lejtés egy szinten pontokat találhatók ugyanazon a szinten, mint az első szeg. Elkülönítve-Laa ezeken a pontokon támogató csapok vannak sorban, felező meredeksége pontosan vízszintesen. Befejezése után a művelet az első sorban kerülnek át a következő PEG és felvette-out irányt a második vízszintes.

Majd, miután meghatározta a szintvonalak kezd kialakulni teraszok. Felülete amikor dömping tenni nem vízszintes, hanem egy enyhe lejtőn, fordított domboldalon. További terasz erősíteni a támfal.

Meg kell figyelni, hogy a design a falak, mert felhívja a figyelmet az első helyen.

Támfalak vannak: fa, beton, kő, tégla.

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Fa támfalak, nézd, természetesen, a természetes és gyönyörű, de az élet apró, sokkal kisebb, mint a falak más anyagok. De az ára ennek az anyagnak nem olyan magas. Ilyen falak a naplók vagy táblák. Ha a fal magassága 1 méter, a táblák és naplók két láb elhagyja a talajt, és 1 méter fölé is. Ennek megfelelően, az átmérő és hossz számított kisebb vagy nagyobb cseppek.

Hogyan lehet építeni egy fából készült fal. Először, ásni egy árkot mélyebb, mint 10 cm-földi részének gerendák és 20 cm-rel szélesebb, mint az átmérőjük. Ezután az alsó tele van törmelékkel, és gondosan tömörített. További rúd szorosan rögzítve egymáshoz. Között a táblák által van rögzítve körmök vagy vezeték, valamint az alsó tele van kavics. A belső fal obkladyvayut tetőfedő anyag. Következő az árok betonnal, majd vízre és tömörítést talaj. Ahhoz, hogy megvédje a faanyag a nedvességtől, felületük kalcinálva vagy kezelt speciális eszközökkel is bevonva forró bitumen.

Betonfalak nem néz nagyon szép, és kijavítani, ezek általában paszta csempe, tetőcserép vagy zsindely.

Az építőiparban a beton zsaluzat először deszkából vagy táblák. Kívül, szükséges, hogy a mentés, ami bírja a súlyát beton. Továbbá, az alsó sor a zsaluzó feküdt nagy kövek, valamint a teret eredményeznek tele vannak kavics. Ezután a köveket öntött egy kis réteg beton. Ez a folyamat folytatódik, anyagmozgató kőzetek rétegei és tölti fel azokat a konkrét, amíg betölti az egész zsaluzat. Nem szabad elfelejteni, magassága pedig 5 cm-re a talajszint feküdt vízelvezető cső a víz elvezetését.Téglafal meg nagyon jó, ha vannak lefektetve, és a minőségileg jó anyag. Az ilyen falak általában, ha a ház elrendezése egy tégla is. Az építéshez a legjobban megfelel klinker nagy szilárdság és a nedvesség ellenállás.

Az építés során egy téglafal, hasonló konkrét, így az alapítvány. Az első sorban a falazat szükséges ahhoz, hogy vízelvezető nyílás felé való eltolódás az alsó teraszon. A vastagsága ez a fal függ a magassága, vagyis a fal, annál nagyobb a szélessége. Megerősítése a fal által sűrítésére annak aljához (sorok 5-6) és egy másfél-két tégla. A téglákat helyeznek a megoldást. Ezután 1 rész cement, 3 rész finom homok és 3 rész vizet.

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Kőfalak - a legdrágább, hanem a legtartósabb. Annak előállítására Alapösszetevõk fűrészelt vagy kő. Ez, mint általában, bazalt, kvarcit vagy gránit. Kő lehet lefektetett falak különböző alakzatokat.

Felső széle mentén, a fal lehet ültetni kúszó növények lóg szárak részleges fedezésére a függőleges felületeken. És rögzítése a falak a drót, akkor a támogatási hegymászó faj. Ültetés, akkor futónövény speciális tartályokban, amelyek székhelye a mélyedések a támfalak.

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

A falak mentén lehet ültetni zsineg növény, mint a borostyán vagy vadszőlő, édes borsó, vagy klematisz.

Terasz is díszített kis virág-ágy, vázák, vagy virágárusok. Úgy néz ki, nagyon szép terasz, összefonódott, például lila iszalag, amely mellett egy kis virágágyásba narancssárga virágok, mint a körömvirág.

A terasz általában díszített virág kompozíciók, általában szívós növények és virágok. Mivel a hagyományos ágy, a fő is, hogy válasszon egy színkombináció szín és virágzási idő.

A lejtők a teraszok a legjobb cserjéket, hogy tart a talajt. Ez lehet egy borbolya, rózsa, Euonymus, és így tovább. Nem rossz megjelenés teraszok tűlevelű díszcserjék.

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Szökőkutak, vízesések és kisebb vízesések lépcsőzetes egy terasz a másikra, lesz egy csodálatos dekoráció a kertben.

Ha a fal lefektetett használata nélkül habarcs, a rések között a kövek talajjal töltöttünk, döngölő határozottan. Az ízületek a kövek között, ebben az esetben, akkor is ültetni növény. A napos oldalon lehet ültetni lángvirág, kakukkfű Aubrieta vagy árnyék oldalán fog kinézni szép Arabis, kőtörő, csengő.

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn

Teraszos külvárosi területen a lejtőn