Terhesség kalkulátor - pontosan kiszámítani napokban és hetekben, terhességi naptár

Terhesség kalkulátor - kiszámítani a pontos dátumot az online

Terhesség kalkulátor - pontosan kiszámítani napokban és hetekben, terhességi naptár

Terhesség kalkulátor lehetővé teszi, hogy kiszámítja a pontos időt, és megtudja, milyen terhességi hét vagy most, valamint a szülés várható időpontja. A számításhoz válassza ki a dátumot, az első nap az utolsó menstruáció tetején a számológép, majd kattintson a „Számítás” gombot. Ezt követően, a kalkulátor automatikusan megjeleníti az aktuális hét a terhesség és a szülés várható időpontját.Minden héten a terhesség mutatja, két pontos dátum: a nap elején és a végén a nap. A különbség köztük az, hogy pontosan 7 napig. Átlapozható terhességi héten segítségével nyilak. Teljes lista héttel az 1-től a 40. alján a kalkulátor. Rájuk kattintasz, akkor is flip a csúszkát a kívánt héten. Trimeszterében, amelyre minden héten, jelöljük római számok alul (a csúszka), és a jobb felső sarokban a sejtek (a teljes listáját a hét). Emellett harmadában vannak jelölve rózsaszín, narancssárga és kék, ill. Általában a koncepció trimeszterben is meglehetősen önkényes és azok határai nem egyértelműen meghatározott. Mi épül a besorolás a leggyakoribb, ahol a második trimeszterben kezdődik a 14. hét, és véget ér a 28-án. Pontosabban számítani trimeszterében csak a nőgyógyász után az ultrahangot.A képeket láthatunk egy durva illusztrációja a baba a méhben minden héten. A kép bal egy rövid leírást a magzati növekedés ezen a héten. A teljes és részletes információk megtalálhatók linkre kattintva „Tovább”, ami alatt található minden leírást.

Számítási módszerei terhesség

Terhesség kalkulátor - pontosan kiszámítani napokban és hetekben, terhességi naptár

A kalkulátor kiszámítja az úgynevezett „szülési” terhességi kor. Ez eltér a tényleges időtartama körülbelül két hétig. Ez a számítási módszer használatos nőgyógyászati, mivel Nagyon nehéz kiszámítani a pontos fogantatás napja. Ezért a számítás alapja legyen az első napon az utolsó menstruáció, ami az az időpont általában emlékszik minden nő. A mai napig ez hozzáadódik a 280 napos vagy 40 hét. Így az első két hétben a szülészeti időszakban, akkor nem vagy terhes, mert nem történt peteérés még (az átlagos hossza a menstruációs ciklus 28 nap). Ez a módszer nem teljesen pontos, mert egyes nők késői vagy korai ovuláció. De nagyjából, egy hasonló számítást elég pontos a legtöbb anya.

Mindenesetre, felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a terhesség kalkulátor segít kiszámolni az időszakban a legtöbb általános képlet, amely nem veszi figyelembe az egyéni jellemzőit tested. Nem lehet használni öndiagnózisra vagy bármely más orvosi célokra, mert az eredmények annak számítások csak tájékoztató jellegűek. Minden pontos számítások és egyéb manipulálását kizárólag csak az orvosával.