Terhesség vizsgálatot meg kell ismételni, zdravoe

Egyes esetekben szükséges, hogy újra teszt a terhesség. Meg fogjuk vizsgálni, amikor a legnagyobb szükség van, és amely elmagyarázza, hogyan kell helyesen cselekedni ebben az esetben.Terhesség tünetei és objektív bizonyíték annak előfordulása ott, és a vizsgálat eredménye negatív volt a terhesség.

Ebben az esetben meg kell várni 1-2 nap, és tesztelje újra a terhesség. A negatív eredmény is lehetséges, ha túl korai diagnózis a terhesség, amikor a szint humán chorion gonadotropin (a terhesség hormonja szintjének meghatározása) még nem érte el a szintet, ami határozza teszt. A koncentrációt a humán chorion gonadotropin a vérben és a vizeletben növekedésével nő terhességi kor. Végző ismételt tesztelés során néhány nap lehetővé teszi a 99% -os bizonyossággal diagnózis a terhesség. A maximális korai diagnózis szükséges, hogy kiválassza a nagy érzékenységű teszt (10-20 mIU / ml).

Előfordul, hogy a vizsgálati eredmény összefüggésbe hozható kóros terhesség (méhen kívüli terhesség). Ez egy komoly patológiai amely előírja, hogy a gyors diagnózis és az orvosi ellátás. Köszönhetően az új fejlesztéseket a tudomány ilyen diagnózis alapján gyaníthatóan önteszt.

A teszt elve a rendellenes terhesség, mint egy rendes terhességi tesztet. Ezt alkalmazzák a korai diagnózis a terhesség a menstruáció első napján, valamint, hogy meghatározzák a valószínűsége a kóros terhesség: méhen kívüli terhesség és a fenyegető spontán vetélés.

A korai diagnózis a méhen kívüli terhesség elkerülése érdekében vészhelyzet, amely összefüggésbe hozható a traumatológiai sebészeti és lehetőséget nyújt, hogy a megtakarító laparoszkópos beavatkozást, és megakadályozza a súlyos szövődmények ─ meddőség.Terhesség tünetek (emlő érzékenység, hányinger) eltűntek, és az első terhességi teszt pozitív volt.

Ebben az esetben meg kell ismételni a terhességi teszt. Lehet, hogy a magzat nem volt életképes, és volt egy természetes abortuszt. De függetlenül attól, hogy az eredmény ismételt terhességi teszt, akkor forduljon nőgyógyász, az okok kiderítésére változások általános állapotától és keresni objektív okok miatt a helyzet az eredmények terhességi tesztek.

Érvénytelen terhességi teszt eredménye (nincs referencia vonal).

Meg kell adnia az oka annak kézhezvételétől ilyen eredményeket a következő teszt nem kap vissza érvénytelen, és nem diagnosztikus értékű értéket. Lehet, hogy túl kevesen vizeletét a vizsgálat, nem felelnek meg a tárolás szempontjából vizsgálati rendszerek az eljárás során nem felel meg a feltételeket és szabályokat leírt utasításokat. Meg kell ismét tanulmányozza figyelmesen.

, Meg kell választani egy terhességi tesztet, hogy biztos a vizsgálat eredményeiről a: figyelni, hogy a gyártó, minőségi bizonyítványok, a küszöb szintű érzékenység kifejezés meghatározását a terhesség a teszt, és az idő az eljárás (reggel vagy bármikor).

Jelenleg a gyógyszertárakban is szerezhet ilyen nagyon érzékeny tesztek (10-20 mIU / ml). C, hogy lehet használni, hogy meghatározzuk a terhesség nagy pontossággal, még a menstruáció előtt.

A működési elve a terhességi tesztek alapján meghatározására humán chorion gonadotropin (hCG) - egy speciális hormon, amely a terhesség alatt termelődő.

BB-teszt - egy francia vizsgálat megállapítása a terhesség a magas fokú érzékenységi - hCG a vizeletben koncentrációja 10 mól, amely lehetővé teszi, hogy meghatározzuk a terhesség már előtt néhány nappal a várható menstruáció. A legpontosabb eredményt, javasoljuk, hogy vegye a reggeli része vizelet, és tartsák be az utasításokat világosan: kihagyja mondta a piros vonal, nem mélyebb, és meglesz az eredménye, 5 perc, forgalomba a tesztcsíkot vízszintesen.

Szüksége van egy megbízható választ - válasszon BB-teszt!

Megalapozott döntéseket