Tervezés kúria kezüket a fotó és videó leírása

Főoldal »javítás» Design házak a faluban saját kezűleg

Tervezés kúria kezüket a fotó és videó leírása
Ahhoz, hogy megbirkózzon az építkezés egy falusi házat teljesen valós. A legfontosabb dolog, hogy a fegyvertár, amellett, hogy a szükséges eszközök és berendezések is volt a törekvés és a helyes hozzáállás, hogy az eredményt. Felvenni a munkát a szakmai építők - ésszerű döntés, de elég drága.Ha figyelmesen kövesse az utasításokat, és a lehető legnagyobb mértékben erőfeszítést, elvégzi az építési házak saját kezűleg nem lesz nehéz. Megtakarítás munkaerő jelenti a jobb, hogy fektessenek be a vásárlás kiváló minőségű építőanyagok.

A főbb állomásai

Mielőtt folytatná közvetlenül az építési folyamat, szükséges, hogy meghatározzuk az elrendezés a jövő vidéki ház. Szintén a előkészítő munkát, hogy engedélyt kapjon építeni készült saját kezével. Osszuk ahol mi a szoba lesz a tervek szerint sor kerül a helyét a konyhában, és így tovább.

De a legfontosabb szempont -, hogy jöjjön fel a design az Ön otthonában. Itt különös figyelmet kell fordítani, csak a külső. Ez a kialakítás nagyszerűen rusztikus kerti design. Itt a fő jellemzői a természetesség a megállapodás, az egyszerűség és a közelség a természethez. Parkosítás ország ház egy kert stílusát ingyen. Különlegessége tekinthető lazán különböző növények elv. Ráadásul az, hogy a tervezési kell vonni elsősorban élénk színek és egyszerű dekorációval. Fuss, hogy saját kezűleg éppen elég. site design, díszített ily módon ne okozzon kellemes érzés a teljes harmónia. Legyen saját kezűleg nem nehéz, csak a növény virágot, és festeni a kerítést és egyéb elemek az utcai dekoráció mutatós színek. Ezért ne hagyja abba ebben a szakaszban, és azonnal folytassa a következő.Tervezés kúria kezüket a fotó és videó leírása
Ahhoz, hogy a jövőben a ház volt stabil és megbízható, akkor válassza ki a megfelelő anyagot. Azt is meg kell figyelni, hogy a design jövőbeli struktúrák alakítják ki a ház kiderült, hogy nem csak a minőségi, hanem esztétikai. Ezekre a célokra lehet választani, mint a hagyományos anyagok, vizsgált idő (fa, beton, tégla, stb. D.) és az új (beton, gázbeton blokkok, beton panel és keramoblok). Részt vesz az építőiparban a ház saját kezével, meg kell választani az anyagot, amelynek középpontjában a tervezés és alaptípus és az építőipar falak. Befejező szükségszerűen különböző ökológiai tisztaság és hogy teljesen biztonságos az emberi szervezet számára.

Megfelelően hajtogatott a ház alapja - garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Végrehajtása során az építési saját kezét, könnyen, hogy néhány hibát a folyamatban, ezért legyen nagyon óvatos, különben a következmények vezethet súlyos problémák. A típusa és mélysége az alapja közvetlenül függ az anyag súlya gyártásakor felhasznált a falak. Plusz, hogy figyelembe kell venni a talajvíz szintje, valamint a fizikai és mechanikai tulajdonságai, a talaj rétegek.

Falak kell építeni, figyelembe véve a teljes design a házat. Vannak különböző technológiák, azaz építési és ezek eltérnek egymástól szintű komplexitás, amely nagymértékben függ a felhasznált anyag a folyamatban.

Ha az alapítvány kész, folytassa a telepítést a tető. Pre zagotovte tetőfedő anyag, tartsd észben, hogy a típus paraméterek függnek a tetőn. A legegyszerűbb változata a tető elrendezés lesz pala, vagy hullámkarton. Ami a természetes cserép, telepíteni kell azt, hogy igénybe bonyolult telepítési technikák, így nem mindenki kezdő mester. Ha szüksége van ilyen tetőfedő, hiszen tökéletesen illeszkedik a teljes design a szerkezet, de nem rendelkeznek a szükséges tapasztalattal, akkor jobb, hogy bízza ezt a feladatot a szakmai specialista.

  1. A válaszfalak a szobák között.
  1. Padló és parketta.

Amikor befejezte a válaszfalak, menj a padlóra. A padlóburkolat van telepítve az utolsó pillanatban, amikor az épület már majdnem kész. A legtöbb esetben a padló elégedett közbenső padló vagy közvetlenül a földre (ez további szigetelés és vízszigetelés).

Az emeleten a házban különböző minták anyagokból készülnek, mint a laminált, fa, kerámia. A telepítéshez a fedelét, és hatékonyan, akkor jobb, ha előre ismeri a utasítást.

Tehát, egyenként tanácsát követve az egyes elemeket, akkor képes lesz arra, hogy építsenek egy házat álmaik, ami aztán büszke lehet. Ha helyesen tette, a létesítmény fogja szolgálni sok év, és kérem egy érdekes design, amit csinál az ízlése és belátása szerint.