Thai boksz otthon, a világ a thai boksz

Thai-box otthon

Kaphatok egy thai boksz otthon? Kétértelmű kérdés. Azok az emberek, akik valamilyen okból nincs lehetőség, hogy vegyenek részt a teremben, ez a kérdés nagyon fontosak. Így írom le előnyeiről és hátrányairól otthoni edzéshez.Thai boksz otthon, a világ a thai boksz

Kezdjük az érvek thai boksz órák otthon:

1. Mentsük időt és energiát az úton. Nem kell menni sehova, nyomja a nagymamák a kocsi vagy állni forgalmi dugók, pénzt költeni a benzin, fagyasztva és nedves lesz a rossz időjárás.

2. pénzt takaríthatunk meg, amely megköveteli a havi edző. Még ha tanulni online marketing edző, még többször olcsóbb, mint kifizető a teremben.

3.

Thai boksz otthon, a világ a thai boksz
Tanulási thai boksz otthon, akkor mondja el, hogy mikor és milyen hosszú ideig fog részt, nem módosítják a menetrend a teremben.4. Képesség a vonat egyenként a tréner. Ez segít létrehozni egy egyéni képzési program létrehozására élelmiszer és pihenés módot. És minden költsége sokkal olcsóbb, mint egy csoport leckét.

Térjünk a nyilvánvaló hátrányai thai boksz órák otthon:

1. Kevés hely. Ha él „Hruscsov”, vagy a szoba tele különböző bútorokkal, problémát okoz, hogy nincs helye fordulni.

2. Van egy edző, aki mindig igaza van, segítségre veszi észre a hibát, pnot ha szükséges. Valójában a képzés apádat és anyádat, hogy igyekeznek nevelni a gyermeket, hogy kapnánk egy személy belőle nagybetűvel.

3. Nem munkakörnyezet. Kör társult, kezdőknek és tapasztalt srácok körte fúj, a verejték szagát, sikoltozó edző. Mindez motiválja a munkát, és nem néz körül a számítógép, rendszeresen keres üzeneteket ICQ, vagy forduljon.

4. Törekvés thai boksz otthon, ott van a munka összetettségét párban. Az előszobában található egy párja magasság, súly vagy a folyamatosan váltakozó, egyre különböző tapasztalatok különböző emberek. Házak egy ilyen lehetőséget nagyon ritka.

5. Nehéz összegyűjteni a megfelelő felszerelés. A szobában minden: lábak, makivary, körte gyűrűt. Minden, ami szükséges a driving range.

Összefoglalva azt mondhatjuk, ha úgy döntött, hogy vegyenek részt a Muay Thai otthon, hogy pár tipp:

1. Ismerje meg online edző, az első pár nagyon fontos. Ő fog tenni a képzési rendszer és elmagyarázni, hogy mit kell tennie.

Thai boksz otthon, a világ a thai boksz

2. megszerezni a szükséges felszerelések nyomtatás a kéz és a láb. Legalább egy pár könnyű súlyzót, kesztyű és a körte.

3. A rendszeres osztályok.