Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Esküvő - az egyik legemlékezetesebb esemény egy ember életében. Újak szeretné látni ezt a szertartást vált egy egyedülálló, maradt a memóriában a látogatók számára az elkövetkező években. Mindent el kell menni egy szórakoztató, eredeti. Általában az ünnepre hívja az embereket, akik nem állnak kapcsolatban a közös érdekek, gyakran teljesen más jellegű és mentalitás. Ahhoz, hogy érdekes az összes, a programban a TOASTMASTER egy esküvőn kell átgondolt a legapróbb részletekig. Ez garantálja a pontos szervezet az esemény, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.Az esküvő programot - script Toastmasters

Egy esküvő nem elég, hogy hívja TOASTMASTER. Hogy minden zajlott a legmagasabb szinten, az esemény programot kell jól átgondolt. Szakmai TOASTMASTER tudni kell a vámhatóság a különböző népek, sok pirítós és kiváló szónoki képességeit. Nehézségek a készítmény az esküvő program merülnek fel. De fontos, hogy figyeljen minden szakaszában a rendezvény: az ifjú találkozó, a meghívás az asztalra, osztogatnak ajándékokat, üdvözlet a vendégek vacsora utáni játékok és versenyek. Néha TOASTMASTER részt vesz a menyasszony ára.

ifjú találkozó

A hagyomány szerint, az ifjú megfelelnek a legfontosabb ember a számukra - a szülők. Anya a menyasszony és a vőlegény tartja gyakori a szlávok esküvő cipót. Annak előkészítéséhez szükséges megközelíteni a teljes felelősséget. Jellemzően egy vekni megrendelések, mint egy anya a vőlegény és a menyasszony családja. Az egyik alkalmazott, hogy megfeleljen az ifjú, a másik - otthon. Rite találkozó cipó nem kevésbé fontos, mint a társkereső vagy menyasszony ára.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

On Esküvői törölközők feltöltött cipó kenyér és a só. Mielőtt olyan kávézó, vagy egy étterem is tart a vőlegény édesanyja, és a menyasszony anyja kínál Brac vörösbor vagy édes pezsgőt új borospohár. Úgy gondoljuk, hogy ezek az italok a szimbólumok egy boldog házasélet. Borospohár vásárolt kifejezetten az esküvőt. Ezt követően, ezek tárolják évekig.

Nászutasok köszöntötte ezekkel a szavakkal: „Te eleget szülői szeretet, hanem kenyér és a só. Kívánunk sok éven át, akkor elválaszthatatlanok. " A szavak lehet bármilyen, a legfontosabb dolog -, hogy nem túl hosszú, és a fáradt vendégek. Ezután a pár meg letörnek magának egy szelet esküvői cipót. Úgy gondoljuk, hogy az, aki lenne a szerzés egy nagyobb darab, akkor a parancs az új család. Ezért akkora, mint egy vekni nyomon követése a vendégek, boldogan válaszol, függetlenül az eredmény.

Meghívó az asztalra

Miután találkozott egy fiatal család, egy étteremben vagy kávézóban, a fogadó kell meghívni mindenkit, hogy az asztalra. Meg kell, hogy gondoskodjon egy szép üdvözlő ifjú. A vendégek egy „élő” folyosó, amelyen keresztül a menyasszony és a vőlegény. Mindent el kell történni egy vidám, ünnepi. A vendégek meghintjük fiatal kukorica, édességek vagy a pénz, akik egy hosszú és gazdag életet. Amikor a fiatal elfoglalják helyüket az esküvői asztalra, a gazda állapítsa meg a vendégek. Mielőtt a menyasszony és a vőlegény vezető hinták egy törülközőt, az elindulás gonosz és problémamentes. Ezek homályos az ifjú asztal és egy törülközőt az ő szolgálja.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Tervezésekor ceremóniamesterként, és a szervezők az ünnep, amikor valaki ül a nyaralás asztalra, kívánatos, hogy a nagymama volt egymás mellett, és nem keverendő össze a fiatalok. Kínál jobb elosztása koruk vagy érdekeit, úgy a kapcsolat közöttük, vagy nem tetszik. Ez segít olyan légkört teremthet a gátlástalan, öröm az esküvőn.

Bemutatása ajándékok és üdvözlő vendég

lakoma programot általában kezdődik üdvözlet, pirítós a vendégek. Az első emelni a szemüveget, hogy a fiatalok egészségének. Pirítós, az ifjú végén kiabálva „keserű!” Puszi. Néha ez nagyon fárasztó hallgatni a sok gratulációt egy sorban, így a kívánságait a menyasszony és a vőlegény a vendégek jobb váltogatni a különböző esküvői versenyek és versenyek, hogy sem a vendégek nem fognak unatkozni.

Ceremoniamester kell magyarázni, hogy a vendégek, hogy tudnak beszélni az egész este. Hagyomány, hogy a gyűjtemény ajándék végezzük az esküvői asztalra. Asszisztensek, elkerülve a vendégek egy tálcával ajándékok cserébe viccek, pirítós vagy egy halom. A résztvevők gratulálni az ifjú kérésre vagy előre elkészített terv. Megszervezni a ajándék van szüksége fél óra után kezdetét az ünnep.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Gratulálok, pirítós vendégek jobban el tudja osztani az egész este esküvő. Ehhez jön a vicces versenyek, azok nyomon követése kapnak a legaktívabb család vagy a barátok komikus megrendelések vagy zászlót. Minden résztvevő lehet adni a címet szórakoztató. Például Mr. oratórium királynő szellemes vagy sportoló. Ceremoniamester is megjelölheti a leghangosabb vendég, aki majd minden este csonkja többi vendég kiabálni „keserű!”.

Ivóvíz játékok és versenyek

Ahhoz, hogy a megfelelő hangulat megteremtése a lakodalom, szükséges, hogy szórakoztassák a vendégek sok érdekes és vicces versenyeken. Minden kenyérpirító rendelkezésére áll egy sor szórakoztató. Célszerű osztani a vendégek két csoportra. A kora esti órákban a legjobb, ha egyszerű, lassú mozgású versenyek és versenyek. Például:

 • Egy ivó játék népszerű egy kis esküvő - „Dicsérd magad.” Toastmasters nyújt a résztvevőknek vallja magát, és ami a legfontosabb - a dicséret a legjobb tulajdonságait. A mikrofon át egyik emberről a másikra. Ha hízelgés ismételt vendég felemeli a dobozt halom. Egy változata ez ugyanaz a játék az, hogy dicsérjem a szomszéd az asztalra.
 • Tovább verseny indul az ünnep - „Nézzük énekelni egy dalt.” Ceremoniamester osztja a násznép a két csapat. Találgatás vezető kérdések vagy kifejezéseket, amelyek a résztvevőknek be kell kitalálni, és énekelni egy dalt. A legtöbb „hangos” előadóművészek eredeti díjakat. Ez a verseny tartott többször az esti órákban.


Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

 • A variáns egy egyszerű, szórakoztató verseny „családi költségvetést”. esküvői TOASTMASTER osztja a vendégeket csapatok, rákérdező árak különböző árukat. A győztes az a csapat, amely pontosan válaszolni a kérdésekre.

Az év második felében az esti esküvő TOASTMASTER végezhet mobil versenyeken. Quest kitalált vicces, szellemes. Egy példa az ilyen játékok is:

 • "Bottle" játék. A verseny nem jár az ivás az alkoholtartalmú italok. Vegyük ki az üres üveget. A vendégek levelet egyszerű feladatok papír, megcsavarta, tedd a nyakát. Aztán forog. Bárki, aki azt mondja, a nyakon, majd el kell végezni a feladatot.
 • „Kötél” játék. Ehhez meg kell készítenie egy esküvői verseny kellékek. Használja kötél vagy kötél meglehetősen rövid. Toastmasters asszisztensek kell tartani szűk bizonyos távolságra a padlón. A vendégek át a kötél alatt anélkül, hogy hozzáérne. A győztes az, aki meg tudja csinálni, ha a kötél lesz a lehető legalacsonyabb.

menyasszony Redemption

Hagyományos esküvő menyasszony ára. Ha kész van, akkor nagyon érdekes és emlékezetes kihívást jelent a vőlegény. Sok olyan szituáció menyasszony ára. A választási lehetőség függ a program a TOASTMASTER egy esküvőn vagy fantázianév koszorúslányok, koszorúslány. Intézi a váltságdíjat, kívánatos, hogy ne késleltesse. Általában elég 15-20 percig.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Az esküvői versenyek a menyasszony kiválasztani a legmegfelelőbb. Akkor használja az alábbi lehetőségek közül:

 1. Az alma vagy körte bot mérkőzések. Matchbox hiányos, ezért a teszt nem késik sokáig. Vőlegény mondja menyasszony bók minden kihúzott egy mérkőzés.
 2. Felfújt néhány golyó, miután behelyezte őket megjegyzések a feladat. Vőlegény, pályán labdákat meg kell felelniük, vagy a bírság megfizetésére.
 3. Ahhoz, hogy az a verseny alkalmazott egy szék és egy asztal. Például a vőlegény helyezi a pénzt az asztalra neve menyasszony.
 4. Nászutasok szolgál több üres poharakat. És kérte, hogy töltse ki őket a csengetés és zörgés.
 5. A lépések az úton vőlegény leveleket írok. Megerősítésével rájuk, a vőlegény kell gyorsan jön fel a bókokat menyasszony vagy a bírság megfizetésére.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Rite of menyasszony ára már régóta megszűnt a fizetési bírságot. Csak a pénzt válik általánossá. Meg kell választani az ilyen versenyek, hogy lesz egy egyszerű, de szórakoztató teszt a vőlegény. A megfelelő hangulat megteremtése jobb fülbemászó zenét. Azt úgy kell megválasztani, figyelembe véve a kívánságait a friss házasok, azt tervezi, Toastmasters és a természet versenyeken.

ünnepi pirítós

Kívánságait és köszöntők az esküvőn is vicces, eredeti, költői, rövid vagy hosszú. A lényeg, hogy ők őszinte és barátságos. Minél több vidám téged, annál boldogabb lesz az élet az újonnan készült család. A legmeghatóbb pirítóst, hogy az ifjú lesz szó a kívánságait a szülők, de érdekes és vicces pirított vendégek által nem válik feleslegessé. Vágya jobb próbálni előre. Néha után néhány sír a „csók!” Nehéz helyesen megfogalmazni a rögtönzött.

A választás a pirítós az esküvő függ számos tényezőtől. Például, pirítós menyasszony és a vőlegény a következők lehetnek:

 • A szüleink azt mondta, hogy a fő gazdagsága az élet - ez jó egészséget, míg a második - egy jó feleség. Ezért a felesége - felét a boldogság.
 • Emeljük poharunkat az a tény, hogy a menyasszony vált hűséges feleség, kiváló háziasszony és csodálatos anya.
 • Igyunk a menyasszonyt. Szerencsés csillagász fedezték fel a legfényesebb csillag az égen. Ő menyasszonya.

Minta esküvői pohárköszöntő szülők számára:

 • Ebben az örömteli és szerencsés nap szeretnék emelni a pirítóst, hogy a menyasszony szülei. Felvetették egy okos, szép és szórakoztató lánya. Az egészségügyi drága in-law és anyós!
 • Igyunk a vőlegény szülei egészségére. Köszönjük nekik egy szép ember. Hangos kívánunk nekik egészséget.

Esküvői program ünneplés nélkül Toastmasters

esküvő napján - ez nem csak egy vidám és emlékezetes esemény, hanem fáradságos és költséges. Sok ifjú szervezni kis, saját esküvőjén. Meghívták csak a legközelebbi embert. De a kis esküvő igényel gondosan elkészített script. Szervezése esküvői és ünnepi est nem lehet bérelni. Minden átgondolt minden egyes esetben. Szórakoztató programok során figyelembe kell venni a kor, szám, státusz és hagyomány a meghívott vendégek.

A forgatókönyv egy kis esküvő

Mivel a kis vendégek száma, lehetséges, hogy dolgozzon ki az eredeti egyedülálló ünnepségen. Kis esküvő lehetővé teszi, hogy kiad egy csomó versenyeken a természetben. Például, hogy egy látogató fotózásra menyasszony és a vőlegény egy városi parkban vagy a strandon. A növekvő népszerűsége kap extrém ünnepségen. Esküvő az égen, a hegyekben, vagy a víz már nem ritkaság.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Szervezése a hagyományos esküvői hasonló más ilyen tevékenységet. Vedd fel a menyasszony és a vőlegény szülei meghívást az asztalra, ünnepi köszöntők, vetélkedők, menyasszony emberrablás és váltságdíj cipő relevánsak, mint egy nagy és egy kis esküvő. Ennek hiányában ceremoniamester, azt feltételezi, hogy a funkció aktív egyik vagy a tanú erős szervezési készség.

Nászút tesztek

Teherbe esés esküvő versenyek és tesztek a vendégek és a rokonok nem tudja elfelejteni a menyasszony és a vőlegény. A fő akadály áll a menyasszony és a vőlegény az esküvő előtt, a menyasszony ára a családja. Vevők próbál csinálni gyorsabban és kevesebb megterhelést jelent a pénztárca. Ezért a vőlegény kell végezni a különböző tesztek. Számos versenyek a menyasszony ára.

egyszerű használt tárgyak fun vizsgálatok. Például a verseny „Milyen jól tudod, hogy a későbbi felesége?” Segítségével hajtjuk végre, a százszorszép kartonból. Az ő szirmok levelet értelmes fiatalabb dátumok, nevek helyek. Vőlegény, könnyezés szirmok, meg kell mondani, hogy mit jelent. A verseny „Ismerje meg a kedvenc”, a használt papír tányérok nyomatok ajkak. Mert ezek az áramkörök azonosítja a vőlegény a menyasszonyt.

De a menyasszony ára - ez nem minden teszt a vőlegény. A nászéjszakán a menyasszony ellopni a cipő. Hogy visszatérjen a cipő a jobbik fele, a vőlegény kell teljesíteni a követelményeket a mester vagy az emberrablók. Általában kérések egyszerű. Például egy táncparkett vagy kicsavart. Amikor kiválasztja a vizsgálat során figyelembe kell venni a kívánságait a vendégek és a rokonok.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

Vannak esküvő a menyasszony és a versenyek. Annak érdekében, hogy ne elrontani egy szép ruhát, tesztek általában lassú mozgású, de nagyon vicces. A verseny „Döntetlen” a mennyasszonyi ruha átlátszatlan kötést, és azt mondják, hogy ez lesz csók különböző emberek. Résztvevő lesz kitalálni a vőlegény. Természetesen az összes csókok a leendő férj. Menyasszony tudni nem kellene.

Vicces versenyek vendégnek

Ahhoz, hogy egyfajta ünneplés nem veszett, egy esküvő esti szórakoztató és versenyek a látogatók és a rokonok:

 • Az egyik legnépszerűbb versenyeken a „boldog idők”. Toastmaster este esküvői pár választja közül család vendégeket. Adnak férfi fehérnemű és egy sálat. Az tüzes zenei pár öltöztünk. nadrág mérete maximalizálni kell. A győztes az a pár, akik nem gyorsabb, mint bárki más. A győztes kap egyedi ajándékok.

Tippek az esküvő egy pirítós-mester nélkül ötleteket a megváltás és esküvői videóverseny

 • Tovább nevetséges verseny egy esküvő lehet egy karaoke. A vendégek két csapat. Osztogatnak a dalszövegeket. Miután egy kis képzés a versenyzők végre dalait.