Tippek dolgozó öntött

Tippek kezdőknek dolgozni cukor paszta.

Tippek dolgozó öntött

Tippek dolgozó öntött

Miért néha egy cukorból öntött, kezd ragyogni keresztül az alap?Bármely kiviteli alakok cukor masztix, mellyel, hogy fedezze a torta, nagyon érzékeny a nedvességre, védeni kell, így torta bevont cukrot öntött a nedvességtől.
Először is szükség van, mint egy alapítvány használni száraz keksz, olaj sütemények és kekszek vásárolt.
Másodszor, nem túl lelkes, áztatás a torta, cukorszirup vagy likőrt.
Harmadszor, a torta borított cukrot öntött, kell tárolni légmentesen lezárva légmentesen záródó dobozban vagy műanyag zsákban.

Mennyi időt lehet megtakarítani torta borított cukrot öntött?

Ha a sütemény nedves, akkor több időt vesz igénybe, hogy kiszáradt torta
Ha a sütemény nagyon száraz, akkor fennáll annak a veszélye, hogy két nap után a ragasztóanyagot, amelyre egy tortát, vetemedik.
Arra is szükség van, hogy tartsa szem előtt, hogy a száraz és meleg éghajlat torta eltartható, bevonva öntött kevesebb, mint egy hűvös és párás klímát.

Miért könny cukor paszta?

Amikor elterjedni cukrot öntött figyelembe kell venni, hogy annak vastagsága ne legyen túl vékony. Elég paszta tekercs 2-3 mm vastagságú.
Továbbá, a bevonási vékonyra lap alakú torta masztix elszakadhat alatt hengerelt vékony öntött látható egyenetlenségek torta alapja.

Milyen alapon, hogy kigurul cukorpasztás?

Számos módja van a gördülő a kötésre.
1) a cukor pasztát lehet tekerni az asztalra, meghintjük porcukorral vagy keményítő
2) cukros pépben, amely fel van tekercselve két nagy darab polietilén, amelyek olajkenését.

Az előnye, hogy a második módszer az, hogy a bevonat nem szükséges külön a süteményt a masztix polietilén. Miután a masztix kigördült vastagságúra 2-3 mm, elég ahhoz, hogy távolítsa el a felső lap és transzfer öntött polietilén a torta, és csak akkor, ha a ragasztóanyagot már lefedi a torta hogy elválassza a polietilén a masztix.

Van ezzel a módszerrel nem amely sima felületet masztix, mert használt egy vékony polietilén, amely, ha gördülő ki, és csúszott képződött redők. De tetszett, hogy a „strukturált” felület öntött, így nem veszi a vastagabb polietilén.

Azt hiszem, polietilén, amelyet az üvegházak, ad egy sima felületre, mert elég sűrű ahhoz, hogy ne képez ráncokat, mikor gurul ki rajta ragasztó.

Hogyan készítsünk cukorpasztás a tortán csillogott.

Ahhoz, hogy a cukor paszta a tortán sütött, miután befejezte díszítő torta, fedjük öntött oldott méz vodka arányban 1: 1.
Ehhez, hogy egy puha kefével és nedvesítő azt a megoldást alkalmazza, hogy a teremtés Vodka méz megoldás. Néhány perccel később a vodka elpárolog, és a torta lesz ragyogó.


Hogyan kell tárolni és mennyi öntött?

Bármilyen cukor paszta tárolható néhány nap vagy hét, egy jól lezárt műanyag zacskóba vagy műanyag tartályok.

Port cukor öntött semmi, fontos, csak azért, hogy megvédje a tészta a levegő, úgy, hogy ne száradjon és a nedvesség a ragasztóanyagot nem ázni.

Néhány tipp, ha dolgozik, öntött a „mályvacukor”

1. Ha vásárol édességet nevüket nem feltétlenül kell „Marshmallows”. Elegendő, hogy a kombináció „..mallows ..” a neve, vagy „..mallow ..”.
Például a "Chamallows", "Frutmallows", "mályva-Mix", "Mini Mallows", "banán Mallows" és m. P.


Magyarországon a Nestlé termel mályvacukor - "Bon Pari, tutti-frutti puding" és a "Bon Pari, felfújt".
2. porcukor öntött kell nagyon finomra őrölt. Ha fogott benne cukor kristályok, a réteg szakadt, amikor elterjedni.
Attól függően, hogy a különböző édességek porcukorral akkor sokkal tovább tart, mint a recept, ezért le kell foglalni előre nagy mennyiségben.
Ha gyúrás paszta marad ragadós sokáig, meg kell beavatkozni, és beavatkozni por, amíg el nem éri a kívánt állagot.
3. A bevonat masztix DO Nelya alkalmazott nedves alapon - .. A süti impregnálva tejföl, stb a masztix a nedvességtől gyorsan feloldódik.
Ezért, meg kell „puffer réteg” között a masztix és sütemény. Ez lehet marcipán, vagy egy vékony réteg olaj krémet.
Ha vajkrém, majd mielőtt a ragasztóanyagot az szükséges, hogy a torta állt a hűtőben megkeményedik a krém.
4. A kötési különböző részeinek számadatokat vagy masztix hozzáragasztja a díszítés bevonat masztix, ragasztó szükség helye enyhén benedvesített.
5. Ha egy hosszabb tartózkodás a levegőben tömítőanyag megszárad.
Egyes adatok, például a virágok, poharak, kanalak, tányérok, asztalok, székek, akkor jobb, ha nem előre, és hagyja, hogy jól megszáradni.
6. ábrákon a pillecukor lehet díszíteni a felső élelmiszer-színezékek.
7. Ha a záróanyag lehűlt és vált rossz Leteker, lehet kissé melegíteni a mikrohullámú vagy a forró sütőben, és ez lesz ismét műanyag.
8. Store kihasználatlan masztix lehet hűteni (1-2 hét), vagy a fagyasztó (1-2 hónap), miután csavarja n / e film.
9. Ready szárított adatai a masztix kell tárolni egy zárt dobozban, száraz helyen. Ezek a számok vannak tárolva több hónapig.
Marshmallow gyakran tévesen nevezik mályvacukrot. De ez nem egy pillecukor, bár, mint ő, de készen tojás nélkül. Pehelycukorkák - zefiropodobnye édességet álló cukor vagy kukoricaszirup, étkezési keményítő, lágyított víz, zselatin, dextróz és ízek, felvert, hogy egy állam a szivacs.

Ízlés emlékeztető mályvacukor cukorka vagy mályvacukor, de tágas és viszkózus.

Ez a felfújt, amelyet eredetileg elő pillecukor. A neve „ziliz” azt jelenti: „ziliz”, azaz a mályvacukor. Az elkészített ragasztóval fehérmályva gyökér kocsonyás fehér masszával. Idővel, a pillecukor váltotta keményítő és hasonlók. Modern „levegő” mályvacukor először az USA-ban az 1950-es. Úgy kezdett termelni cég Kraft. Az új generációs amerikaiak nem is tudom, az igazi ízét a csokoládé „ziliz”, de a név rajta ragadt.
Kis darab pillecukor hozzá saláták, desszertek, fagylalt, díszítették torták és sütemények. Amerikai gyerekek szeretik üzembe darab mályvacukrot egy csésze forró kakaót. Ez is egy hagyományosan kezel a piknikezés. Egy darab mályvacukor szúrni egy hosszú gallyat és enyhén megpirítjuk nyílt tűzön.

Mályvacukor is, hogy paszta tameing torták és sütemények.
Hozzávalók:

mályvacukor - 90-100 (egy csomag pillecukor cukorkák)
citromlé vagy víz -

1 evőkanál. kanál
porcukor -

Ebből a célból, 100 g hozzáadott pillecukor evőkanál citromlé vagy víz és az elegyet mikrohullámú sütőben, vagy 10-20 másodperc vízfürdőn, amíg a pillecukor podtaet enyhén, és nem növelik a térfogata.
Ezután fokozatosan bevezetett átszitált cukrot és keverjük, amíg sűrű masszát spatulával.
Aztán elterjedt a keveréket az asztalon porcukrozott és gyúrjuk kézzel alkotnak agyag-szerű massza, amely nem tapad a kezét.
Mastic folpack és tedd a hűtőbe egy fél órát. A kész pasztát gördült ki egy sodrófa és vágott vagy sajtolt tőle figurák díszítik desszerteket.

Ha egy réteg masztix, amely lefedi a torta, szakadt

És mindezek ízületek, tapaszok könnyen eltávolítható széles ecsettel, amely először a vízbe, és „vakoló”, hogy az ideális felület vyglazhivaya masztix és felzárkóztató ízületek és hibákat. És ha a légbuborék alá kerül öntött egyszerűen szúrja a tűt, és kézzel pótolni ezt a helyet.

Mi krém a legjobb, ha a burkolat alatt

Cake jobb align:
- vajkrém
- sűrített tej
- ganache
- marcipán tömeges

Az első három esetben a torta el kell távolítani egy hideg, arca megmerevedett.

melyik szakaszban az öntött olajat adunk?
Hozzá kell tennem, olaj küldésekor paszta a mikrohullámú sütőben.

hogyan keverje paszta mályvacukor:

A masztix kell sima, sűrű, nem porózus, nem ragadós, műanyag. Ha közben öntött túlságosan merev és rugalmas, meg kell egy kicsit melegíteni a mikro, a cefre kézzel, vagy ha túlmelegszik, még por hibridek és dolgozni. Ha öntött kezd összeomlani, akkor adjunk hozzá egy kis vizet vagy Lim. lé, és keverjük össze újra.

pontosan úgy, ahogy a fedél torta masztix

Redők a fél nem gurul ki, ha az öntött egy nagy mozgásteret, és amikor elkezd fedezésére, öntött saját súlya alatt is szűkös, és lapos. Csak igazítsa krém alatt öntött legyen nagyon jó. fagyasztott áru, úgyhogy a bevonat nem jelent meg horpadások.
Volt fedjük masztix torta, én elhagyta a teljes kerülete mentén, legalább 10-15 cm. Ez az, amikor a súlyát, és ő is el kell halasztani. Kisimítja az első az asztalra az egész állomány megállapítása nélkül gyűrődések és akkor, és az oldalán a torta egyszerűen simított. És akkor egy kést, hogy vágja le az összes pizzák egyenletesen egy körben, így a tartalék 0,5 cm (de a tömítőanyag megemelkedhet).