Tippek dolgozó pdf formátumban - Portable Document Format (Portable Document Format)

Tippek dolgozó pdf formátumban - Portable Document Format (Portable Document Format)

1. Mint pdf példányát az oldalt.
2. Hogyan lehet másolni a formátum a pdf.
3. Hogyan kell eltávolítani a lapot egy pdf
4. Hogyan változtassuk meg a szöveg pdf formátumban
5. Hogyan kell lefordítani a szöveget egy másik fájlformátumban


6. Hogyan hozzunk létre egy pdf fájl formátumban
7. Hogyan kell telepíteni szoftvert pdf
8. Hogyan lefordítani magyar dokumentumok pdf
9. Hogyan át pdf szöveges formátumban
10. Hogyan írjunk szöveget pdf
11. Hogyan lehet átalakítani a beolvasott szöveget
12. Hogyan adjunk szöveges pdf
1. Mint pdf másolatot az oldal

oktatás
1. Nyissa meg a dokumentumot az a program segítségével, amely a leggyakrabban használja. Legnépszerűbb - Adobe Acrobat. Ez biztosítja a funkciója a másolás, és lehetséges, hogy más programok és akkor nem kell. Ugyanez a funkció, és ingyenes FoxReader programot.

2.Locate az „Edit” fülre a főmenüben, és ez - jelölje ki és másolja. Válassza ki, és másolja át a kívánt zeneszám lehet, és az egér jobb gombjával.

3.Poslednie Adobe Acrobat.pozvolyayut mentse a dokumentumot szöveget. Mentés, keresse meg a töredék másolatot. Sajnos, txt formátum nem teszi lehetővé, hogy használja az ékezeteket, így dolgozni dokumentumokat nyelven, ahol sok az ékezeteket, ez a módszer nem alkalmas. Ez nem működik, és amikor a szöveget a beolvasott képet.

5.Poprobuyte ABBYY FineReader. Sokkal jobb, ha az egyik a legújabb verzióra. Nyissa meg a fájlt képként és kínál programot, hogy felismerje. A főmenüben, keresse meg az „Image” fület, és azt - a „blokk típus”. Válassza amire szüksége van. Ne felejtsük el, hogy a nyelv beállításához. Ha menteni, válassza a „Másolás vágólapra”.

6.Inoy idő Az ABBYY FineReader felismeri az ilyen fájlokat bizonytalan, sőt általában adhat jele „növelni a lapolvasás felbontását.” Ebben az esetben, ha a dokumentum kicsi, akkor a legjobb, hogy egy screenshot a számítógép képernyőjén. Csak ne felejtsük el beállítani a maximális felbontás. Mentsd meg a képet, a kép formátumban, majd verni azt Abbyy

hasznos tippeket
Nagyon hasznos lehet egy kicsit régi programm Pdfwordconvertor. Ez megmutatja, hogy milyen volt a beolvasott kívánt fragmentumot. Ha ez a kép tömör, akkor megnyílik a képet, de a doki.
2. Hogyan másolni pdf formátumban

Pdf formátumban gyakran megtartják különböző cikkeket és e-könyvek, hogy lehet letölteni az interneten. A szöveges ilyen dokumentumokat kell eltávolítani a fájlt. Néha ezek a fájlok zárva szerkesztésére és másolás információkat. De van egy módszer, hogy megoldja ezt a védelmet.

szüksége lesz
- számítógépet.

1. Nyissa meg a dokumentumot olyan formátumban * .pdf, ahonnan másolni kívánt információkat. Próbálja ki a szöveget a szokásos módon - vonja le a bal egérgombot, és kattintson a „Másolás” parancsot a helyi menüből. Akkor is megy a Szerkesztés menüben válassza a „Select all”, majd a „Copy”.

2. A szöveg másolásához a pdf és próbálja meg végrehajtani a parancsot a „Fájl” menü - „Save szöveges formátumban.” Válasszuk ki a fájl mentéséhez. A teljes szöveg a dokumentum kerül a * txt formátumban.

4.Dalee ki kell választani a „próbaverzió”, majd a „Download”. Telepítse a programot a számítógépen. Ez a program lehetővé teszi, hogy gyorsan, hogy screenshotok és felismeri a szöveget és táblázatokat a kép a képernyőn.

5.Zapustite ABBYY Screenshot Reader, hogy szöveg kinyerése pdf, nyissa meg a dokumentumot. Megjegyezzük, hogy a próbaverzió mód, a program fut a számítógépen 120 napig. Kattintson az ikonra a tálcán, egy ablak jelenik meg, amelyben meg kell választani az irányt az elismerés a képernyő képet.

3. Hogyan kell eltávolítani a lapot egy pdf

Amikor ki a PDF dokumentumot kíván kiválasztani, akkor az adott oldalakat, a nem professzionális felhasználók számára felmerül a kérdés, hogy milyen módon lehet csinálni. Lehetőségek probléma megoldására több.

szüksége lesz
- Dokumentum pdf formátumban;
- az alábbi programok:
- Adobe Acrobat Professional,
- Adobe Reader,
- PDFCreator,
- Pdf995 Printer Driver,
- "Photoshop".

1. A „pull” egy oldalt egy PDF fájl, a legegyszerűbb módja annak, hogy mentse egy példányát a szükséges dokumentumot, és használja a szerkesztési funkciók kiosztani üres oldalakat, vagy távolítsa el őket, így csak a szükséges.

2.In programok Adobe Acrobat Professional vagy az Adobe Reader, a „Fájl” menüben válassza ki a „Print”, adja meg a kívánt oldalt formátum, a nyomtatás beállításait, és az utat, hogy mentse a fájlt.

3.Takzhe erre a célra, csak akkor veheti igénybe a speciális programok, nyomtatók, átalakítására tervezett pdf-dokumentumokat. Ezek a programok lehetővé teszik, hogy hozzon létre egy virtuális nyomtatót a számítógépes rendszer, amely azonnal átalakítja küldött dokumentum nyomtatása pdf-formátumban. Az interneten, ezek elegendőek. Letöltés minden, és használja azt. Például jó ebben a tekintetben bebizonyították PDFCreator, Pdf995 Printer Driver.

4.Skachayte és telepíthetjük a programot, majd küldje el a nyomtatni kívánt PDF fájlban. Ezután a nyomtatási beállítások csekkszámok azoknak az oldalaknak, hogy szeretné menteni a dokumentumot. Az oldal törölni kell, nem tartalmazzák. Aztán nyílt így létrehozott RDF dokumentumot, és ellenőrizze a helyességét a módszer. Nem kell az oldalon nem fog szerepelni a fájlban, amelyben azt kell tennie.

5.Esche a program „Photoshop” lehet használni, mint egy lehetőséget. Ehhez húzza a dokumentumot a program. Majd a megnyíló ablakban válassza ki a kívánt oldalt. Mentse el külön fájlba és használata.

6.Takzhe lehet próbálni, hogy egy screenshot a dokumentum a kívánt oldalt. De ebben az esetben, az oldal fájl mentése képformátumban.

4. Hogyan változtassuk meg a szöveg pdf formátumban

1. Ha a PDF-fájlt kell csak a szöveget, másolja, és mozgassa a megszokott egy dokumentum szerkesztése - például a Microsoft Word. Ha a fájl másolásvédett - próbálja lefordítani szerkeszthető formátumban ABBYY FineReader programot.

4.Zapustite a számítógépen. Nyisd ki a kívánt dokumentumot szerkeszteni. A bal egérgombbal, lapozzunk a sor, ahol nem a csere.

5.Zatem a felső ablakban keresse meg a Objektum szerkesztése ikon - kék kör egy ceruzával. Kattints rá, majd módosítja a szöveget. Törölheti a szót írni a helyükön új, helyes helyesírási hibák - általános, hogy tegyenek meg minden szükséges. Miután az összes szükséges korrekciók, hogy erősítse meg az ikon „ellenőrizni” a felső panelen.

6. Ha kell helyeznie egy fájl több új bekezdések az Add Text objektum. Ehhez kattintson a felső sáv a megfelelő ikonra. A legördülő mezőbe írja be az új szöveget. Ezután kattintson a «OK» gombra, és használja a kurzor a szöveg a kívánt helyre a dokumentumban.7.Dalee mentse a dokumentumot egy speciális funkcióval található, a felső panel a program - az ikon „floppy”. Ha meg kell tartani mindkét változat (és módosított, és nélkülük), válassza ki a „File” funkciót, majd - a „Mentés másként”.

5. Hogyan kell lefordítani a szöveget egy másik fájlformátumban

Amikor dolgozik a szöveges dokumentumok néha szükség van a fordításra egyik formátumból a másikba - például * .doc, hogy * .pdf vagy * .html. Tudta, hogyan kell csinálni, ez lehetővé teszi, hogy az idő, hogy nem kíván szükséges programokat és módszereket lehet átalakítani szövegeket.

3. Akkor tiszta a kódot a program használatával HTML Cleaner. A munka nagyon egyszerű vele: megnyitja a programot, és válassza ki a html-fájlt. A program tisztítsa meg a törmelékek, a kimeneti minőség kap elég html-kódot.

4.Konvertirovat * .doc, hogy * .html, akkor használja az Adobe Dreamweaver szoftverrel. Ez a program lehetővé teszi, hogy vizuálisan létrehozott oldalakat a webhelyén, akkor van egy fájlátviteli beállítás * .doc * .html és a takarítás.

6.Horoshy eredményeként a fordítás * .doc, hogy * .html ad Total Doc Converter programot. Ez egy csomó beállítás, és lehetővé teszi, hogy lefordítani egy szöveges fájlt különböző formátumokban.

6. Hogyan hozzunk létre egy pdf fájl formátumban

szüksége lesz
Bármilyen fájl formátum: txt, rtf, html, htm, shtml, CHM, doc, jpeg, gif, tiff, m vízoszlop, xls, XLW, wri, WPS, WPT, wpd stb
Acrobat PDFMaker, Acrobat Standard.
doPDF.
Egyéb programok-átalakítók.
Internet elérhetőség

1.Fayly pdf formátum, amelyet a konvertálás más formátumot. Így lehet konvertálni a fájlt: szöveg, grafika, táblázatkezelő, html-dokumentumokat, linkeket, és így tovább. Erre a célra több, mint az ingyenes programokat. Átalakítani Microsoft Office dokumentumok (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Outlook és Internet Explorer) a Windows használja a programot Acrobat PDFMaker. Nem is kell, hogy hagyja el a app, csak a gomb Átalakítás Adobe PDF, az eszköztáron. Konvertálni más formátumban indul Acrobat Standard, és használja a PDF létrehozása. Ha kattint rá, akkor lehet választani a formátumot, és a megfelelő típusú átalakítás, hogy ez egy fájlt, bizonyos (az átalakítható), web-oldal, vagy egy papír alapú dokumentum. A legújabb verzió a papír lap szkennelése vagy több, és azt a lépést, tárolása PDF formátum van kiválasztva. Az Acrobat egy szabadalmaztatott cég Adobe. Az alábbiakban egy pillantást a más szoftvergyártók, hogy a PDF fájlokat.

2.A programot doPDF - a fejlesztés a román cég Softland. Ez telepíti a virtuális PDF nyomtató-illesztőprogram és meg fog jelenni a listában Nyomtatók és faxok. Ahhoz, hogy hozzon létre egy PDF-dokumentum a forrás fájlt, akkor csak küldje el a „print”. Ne felejtsük el, hogy válassza ki a PDF nyomtató „print” egy dokumentumot.

3.Konechno mint ilyen konverterek sok, és ők lehetnek a további lehetőségeket. Némelyikük jobban működnek a szöveges dokumentumok, mások - a web-oldalak és egyebek - a képek. Között az ingyenes programokat lehet megkülönböztetni: Bullzip PDF Printer - a képesség, hogy megvédje a jelszó fájl; PDFCreator - a képesség, hogy használni, mint egy szerver alkalmazás, ami kényelmes dolgozni az irodában, és közvetlenül is elküldheti a fájlokat e-mailben; Document2PDF Pilot - a lehetőséget, kötegelt átalakítás, jelszavas védelem a fájlokat; ABC Amber Text Converter - erőteljes konverter, amely támogatja a több formátumot, 30 nyelven felület, jelszavas védelem; Jaws PDF Creator - támogatási hivatkozások, lábjegyzetek és könyvjelzők; PDF Converter Pro - profi eszköz, amellyel a fájlok, amely lehetővé teszi, hogy ezt anélkül, hogy a program futtatásához, támogatja az Adobe Photoshop.

4. Ha létrehozása pdf dokumentum csak ritkán van szükség, vagy nem tudod letölteni a szoftvert a számítógépre, használja az online konverter, hogy egyszerűen feltöltheti a fájlt egy weboldalon, és mentse a pdf. Néhány on-line átalakítók ready Levél fájlt e-mailben. Ahhoz, hogy megtalálja az online konverter, írja be a kereső „pdf konverter online”.

Felhívjuk figyelmét,
Szabad átalakítók vannak fosztva bizonyos kiegészítő funkciók, mint például hozzáadásával vagy eltávolításával a dokumentum oldalainak vagy módosíthatja az oldalak sorrendje. Tehát, ha gyakran kell szerkeszteni a PDF dokumentumokat kell vásárolni licencelt szoftver.

7. Hogyan kell telepíteni a szoftvert pdf

2.Wait program befejezte a betöltést, és futtassa a telepítő fájlt. Adobe Reader telepítési programot indít, amely biztosítja, hogy a letöltés és az alkalmazás telepítése a számítógépre. Ez internetkapcsolatra van szükség. A képernyőn megjelenik a haladás, a telepítést. Várja meg a telepítés, és ha szükséges, indítsa újra a számítógépet.

5.B kattintson a Tovább gombra a megjelenő ablakban, majd elfogadja a feltételeket a licencszerződés ellenőrzi a megfelelő mezőbe, hogy továbbra is telepíteni az alkalmazást. A következő ablakban jelölje be a négyzeteket a megfelelő alkalmazási területre kell telepíteni a böngésző táblán, kattintson a Tovább, válassza ki a mappát, ahová telepíteni szeretné a Foxit Reader program, általában C: \ Program Files \ Foxit Software \ Foxit Reader.

6. A következő ablakban válasszuk ki a lehetőséget, hogy telepítse - teljes vagy részleges. Jelölje be a négyzeteket szükséges program összetevőit. A következő ablakban, válassza ki, hol szeretne létrehozni egy parancsikont a program (az asztalon, gyorsindítás menü CINC), és állítsa be alapértelmezett pdf-fájlokat. Kattintson a Telepítés A telepítés befejezéséhez program pdf.

8. Hogyan lefordítani magyar dokumentumok pdf

Előfordul, hogy egy PC-felhasználó szembesül a probléma lokalizálását szkennelt dokumentumok, könyvek. Például az elektronikus változata a magazin, amely a 90 oldalas, teljesen angol nyelven. Kézi át az összes magazin elviszi a sok szabad idő, és az internet szolgáltatás egy szó, néhány perc alatt.

1.Nizhe leírt módszer átalakítása számos szkennelt oldalak egyik nyelvről a másikra a használatát két szolgáltatás: mozgató elektronikus változatai dokumentumokat az interneten, és tegyük egy külön honlapon. Először is, meg kell, hogy van egy számítógép elektronikus dokumentum fájl maga, vagy tudja a kapcsolatot a forrás, amelyből másolni.

3. A betöltődő oldal látni fogja a lap letöltése pdf-fájlokat. Kattintson a „Tallózás” a doboz jelölt ki egy fájlt. A megnyíló ablakban a fájl párbeszédablak. Keresse az elektronikus dokumentum fájlt, jelölje ki, majd nyomja meg az Enter vagy kattintson a „Megnyitás” gombra.

4. Ezután következik kullancs ellen tétel Dokumentum közzététele, és válassza ki az időt, amely alatt lesz elérhető, hogy a letöltött fájlt. Példaként a könyv már használt „Laurie - The Gun Seller” és válassza ki a szavatossági ideje egy év. Kattintson a Nézet gombra, és várja meg a végén a letöltési folyamatot.

9. Hogyan át pdf szöveges formátumban

szüksége lesz
Függelék Foxit PhantomPDF, internetkapcsolat.

3. Ha azt szeretnénk, hogy mentse a dokumentumot egy fájlba szöveges formátumban, hívja a megfelelő párbeszéd útján „gyorsbillentyűk» Ctrl + Shift + S A »Save as type« meg a TXT-fájlok. Jelölőnégyzetei ebben a formában lehetővé teszi, hogy válasszon egy sor tárolt oldalak - hagyja el a beállításokat, ahogy vannak, ha ez szükséges, hogy megőrizzék a teljes szöveget, máskülönben adja meg a szükséges értékeket. Kattintson a „Mentés” gombra.

10. Hogyan írjunk szöveget pdf

Formátum PDF fájlok gyakran létrehozásához használt utasítások formájában tervezési dokumentumok létrehozására, a könyvek és az elektronikus katalógusok, és így tovább. Speciális szoftver eszközök előírt ezeket a fájlokat.

2. Írja be a szöveget a fájlt, majd kövesse fel megtakarítás a megfelelő formátumban. További szerkesztési ilyen dokumentumok, a helyi menüből a fájlt, kattintson a „Megnyitás” és válassza ki a listából a PDF Editor szoftvert vagy más a számítógépre telepített analóg a közüzemi, majd ha szükséges, ellenőrizze a doboz mellett „Használd az ilyen fájlok ”.

4. Ha meg kell szerkeszteni a fájlt egy másik formátumban való áttétellel PDF, amelyet külön erre a célra tervezett átalakítók, amelyek támogatják mindkét típusú fájlokat. Ez nagyon hasznos, például, ha egy e-book formátumban, hogy nem nyílik hordozható olvasóval.

11. Hogyan lehet átalakítani a beolvasott szöveget

Különböző típusú irodai berendezések lehetővé teszik, hogy a dokumentumok különböző formátumokban, különböző módon. Például egy beszkennelt dokumentumot lehet kezelni, és a szöveg, és mint egy kép. Minden attól függ, hogy mi legyen a végeredmény.

1. Ha szeretne szkennelni egy dokumentumot, hogy akkor lesz képes dolgozni a szöveget, hogy a változások és javítások, akkor kell használni, hogy az alkalmazás felismeri a szöveget. Az ilyen programok mind megy a szkenner, és külön terjesztenek.

4. Amikor használja alkalmazások OCR, sok múlik a lapolvasó beállításait. Minél magasabb a minőség a scan, annál tovább tart a folyamat, de a minősége a szkennelt dokumentum jobb lesz (a felesleges zaj). Következésképpen a szöveget fogják ismerni kevesebb hibával.

5. Ha kell olvasni a szöveget a másolat formájában (hagyományos kép), a szkennelési van kialakítva, hogy tárolja a képet. Adja meg a formátumban menti grafika, amely aztán képes megnyitni. Például, ha a számítógép nem rendelkezik támogató programok .png fájltípus akkor nincs értelme, hogy mentse a beolvasott dokumentumokat ebben a formátumban.

12. Hogyan adjunk szöveges pdf

szüksége lesz
Függelék Foxit PhantomPDF.

2. Az alkalmazás telepítése után nyissa meg azt a dokumentumot, ha a felvenni kívánt szöveget. Ezt meg lehet tenni, hogy duplán kattint egy fájl vagy dokumentum egy szabványos párbeszédablakban. Ez a párbeszédablak megnyomásával aktiválható a „forró gombokat» Ctrl + O vagy kiválasztja az »Open« a »Fájl« menüben.

4. Miután vége a beállított felvenni ideális helyen a kiegészítő töredék. Ehhez vigye az egérmutatót a mezőbe, és mozgassa a bal egérgombbal a kívánt helyre.