Titkai, hogyan lehet egy varázsa mosoly férfi

A humorérzék sokszínű, és minden egyes személy ragyog a maga módján.

Titkai, hogyan lehet egy varázsa mosoly férfi

Az a képesség, hogy nevetni a másik olyan, mint művészet. Valójában ez nem is olyan könnyű megjósolni, hogy a nevetés, és több mit gondolna elég komolyan. Nos, ha te jó tudni, hogy valaki hirtelen szomorú, és ha nem, hogyan lehet az a személy mosolyogni?







Bók - ez szép

Egy őszinte bók, kimondott enyhe mosollyal, a munka a legtöbb esetben, a portréalany mosolyog. Csak tartsd észben, hogy a kulcsszó itt - őszinte. Hazugság és hízelgés bosszantó gyakrabban okoznak egy mosolyt.

Ne félj, hogy vicces

Ha egy nő a meleg bensőséges kapcsolat, nem valami vicces neki. Vagy elképzelhető, hogy a probléma gyötörte valami nevetséges. A lényeg az, hogy ő megérti, hogy csinálja a nevét a barátság, a részvétel. Azonban a homlokát szünet darabokra nem szükséges. Először is, nem minden helyzetben meg kell próbálni a nevetés. Ha a barátod meghalt szeretett egy, elég szó az együttérzés - bohóckodás csak fáj.







Mindig teljesen elő

Reading vicc könyveket a munkanap - egy nagyszerű módja annak, hogy a dallam a pozitív és tanulni néhány anekdotát. Most már tudni fogja, hogyan lehet egy személy mosoly.

Develop szellemes

Képesség, hogy szurkolnak egy nő vagy férfi azt jelenti, szellemes, találékonyság. Nélkülük, tudja, hogy van ezer történet, nem lehet megmondani, őket időben és helyen. Azt is meg kell tanulni, hogy elmondja vicceket a kifejezést. Ahhoz, hogy ne essen egy kellemetlen helyzet „szó után a nevetés lapáttal.”

Gyakorold az online

A modern ember inkább több grafikus, mint a szöveges információkat. Hogyan készítsünk egy személy nevetés segítségével a képek? Ez egyszerű: küldjön neki demotivator, fotozhabu vagy Kotomatritsa, mivel a kép megfelelő lenne, és a barátod szereti a macskákat.

Miért van szükség erre

Talán ez a fő kérdés, hogy kell válaszolni magadnak őszintén. Ezen múlik, ahogy nevetett. Szeretné, hogy kérjük az ellenkező nemű? Óvatosan viccelek - nincs közönségesség nem kell. A barátod ideges? Mutasd meg, hogy vele egy nehéz pillanatban. Mások egyszerűen rossz hangulatban? Itt minden eszközzel jók: minél szorosabb a kapcsolat, annál kisebb felhajtás. És végül, ha egyszerűen nem tudják, hogyan kell nevetni, férfi, elhagyja őt. Ő most már egyszerűen nincs ideje vicceket.

Meg az a személy, aki megérti a humorérzéke, akkor lehetséges, hogy Teamo.ru oldalon. ahol az emberek megismerjék a lehető legnagyobb mértékben kompatibilis az azonos érdekek, a karakter és az élet céljait.