Tizenéves szerelem szülők hogyan kell viselkedni

A legtöbb ember, tizenéves élet társul egy nehéz karakter, hangulatingadozás, gyakori zavargások, és őrült dolgokat formájában tervezett kirándulások és túrák, kommunikáció a képviselői zenei (és nem csak zenei) kultúra, a vágy, hogy az Excel és a érzékkel önértékelés. Tény, hogy ebben az időben van egy személyisége fejlődését, valamint sok fiatal abban a korban beleszeret az első alkalommal.Tizenéves szerelem szülők hogyan kell viselkedni
Felnőttek, akik többnyire nem emlékszik, hogy világos lehet az első érzés. Életük nem volt egyedül hozzáállás, és talán keserű tapasztalat, hogy törli a memóriából a tisztaság és az ártatlanság, ami megnyilvánulhat érzéseit egy másik személynek. Fogyasztói szempontból a házasság, történetek a mások életét, a közvélemény - mindez befolyásolja a kapcsolat az ember, hogy a romantika és szerelmi kapcsolatok általában. Ez az oka annak, hogy az egyik lehet megfigyelni a kontraszt a szerelmi kapcsolatok érett, fiatal párok és fiatalok - minden korosztály inkább az életfelfogás és a partner benne.

Nem tudjuk megmondani, milyen korban, hogy jobb kapcsolatokat építsenek, mert ez nagyon egyéni. De a jelentős szerepét a lehetőséget, hogy saját döntéseket a saját felnőtt élet és függőség a szülők serdülőkorban. Ezért apa és az anya egy tinédzser kell különösen figyelni, hogy az érzéseit az első, és talán az első fia vagy lánya kapcsolat - hatásuk függ a megítélése a gyermek romantikus kapcsolat a jövőben.

Egy tipikus hiba

Az egyik első helyek között hibákat az oktatásban vesz figyelmen kívül hagyja az érzések és érinti a jövőben az egyén. A szülők, bármilyen okból, érzékelik az első romantikus érzések a gyermek, mint egy kis probléma, hogy megoldódik magától, vagy mindkettő nem figyelni rá. És ez nem olyan fontos, miért a szülők ezt a hibát - mert a tudatlanság, a teljes foglalkoztatottság, a szorongás miatt a mindennapi problémákat. Jogukat válasz a helyzet megkönnyíti a gyermek életét, és lehetővé teszi, hogy érintkezzenek, ami különösen nehéz serdülőkorban.

A szülők ilyen esetben meg kell figyelni, ha a gyerek elkezdett furcsán viselkedik. Szerelem, tini érzi, hogy valami eddig ismeretlen és szokatlan, hogy nem tudja, hogyan kell jobban viselkednek, és mit kell tennie. Egyesek viszont önmagukba, míg mások jönnek kihívás a barátok vagy a szülők; Néhány kezdik verset írni, vagy tartani a személyes naplók, és mások megpróbálják elnyomni ismeretlen érzés más dolog; Egy azonnal felismerte tárgy érzések felsóhajt, és mások azt mutatják, hogy a közömbösség nem érinti nevetségessé. Van is egy szomorú eset, amikor egy tinédzser elkezdi használni az alkohol vagy kábítószer.

Szülők minden esetben olyan problémával találkozunk, maradjon nyugodt, és azt mutatják, a tinédzser például, hogy szembe minden ember az életemben, és nincs semmi elítélendő. Semmilyen esetben nem lehet félresöpörte, és azt mondják, hogy az első érzés, gyakrabban, mint nem ér véget egy komoly kapcsolata, ezért nem figyel. A szülők, akik reagálnak így, ne lepődj meg, ha a gyermek nem akarja megosztani velük a problémákat a jövőben, mert úgy határoz, hogy a pápa az anyjával közömbös a problémákra.

Kezdeni, a szülők meg kell próbálnia, hogy emlékezzen az érzéseit ebben a korban, hogy belépjen a baba helyzetét, és megérteni, hogyan érzi magát. Ha a szülők csinálni anélkül, jelölések és utasításokat, nem összetörni vagy visszaélés, a gyermek valószínűleg a bizalmába, és megbeszéljük a problémát. Ezután könnyebb lesz a jó tanácsot adnak, ha a gyermek érzi, vagy a helyzet kényelmetlen.

Amikor a lányom szerelmes

A lányok a pubertás zajlik teljesen eltérő módon - néhány kezdik felismerni nőiességét és szeretné viselni egy ruhát, festett és lóg ki a fiúk, míg mások esnek a csoportban lévő bármely érdekek és megpróbál eleget tenni, és néhány ruha farmer és póló „unisex”. Ugyanakkor az az érzés, a szeretet lehet, függetlenül attól, hogy a jellemvonások, hobbi, és az összeget a kommunikációt az ellenkező nemű.

Amikor a lány az érzések kölcsönösek

Ha a gyermek érzések kölcsönös, és a fiú, amelyre nem volt első romantikus érzéseket is akar több időt tölteni lányával, a chat és társkereső, azt lehet mondani, tökéletes eredményt. Ebben az esetben, a szülőknek kell mondani a gyereknek a lehetséges problémákat és a helyes viselkedés a fiatal férfi, és ezeket az információkat a legjobb szolgált egy baráti tanácsot, nem szülői moralizálás. Meg kell kommunikálni, mielőtt látta a felnőtt ember, aki segítségre szorul, és nem kis tapasztalatlan gyerek, annak ellenére, hogy bármely életkorban, a szülők kapnak egy lánya, mint egy kislány.Először is, a szülőknek kell venni egy közelebbi pillantást a srác, és hűtsük le a hév, mint kis valószínűséggel ez a fiatalember néhány hónappal kérte a kezét a lánya, és az első kapcsolat, akkor nem lehet olyan rossz.

Ha a fickó tényleg károsan befolyásolja a gyermek, mert tiszteletlen őt érinti, vagy a rossz szokások, akkor azt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ebben az esetben a bizalmas beszélgetés lányával, amelynek az a célja, nem sértés, hogy a barátja, és a józan Tekintettel a helyzetre, nem oldja meg a problémát. Egy lány áll világossá tenni, hogy a szeretete, és nem akarja, hogy bárki bántsa. Ugyancsak a legreálisabb kell beszélni, hogy mikor jön az érzésekre, az emberek gyakran képtelen volt tisztán gondolkodni, és megfelelően értékelni a helyzetet. És ez nem csak a tizenévesek, hanem a felnőttek, így meg kell hallgatni azokat, akik nézd meg a helyzetet kívülről, és jó tanácsot adni.

Megtiltják kommunikálni egy fiatalember állt a legszélsőségesebb esetekben, mivel a gyermek vagy lázadó, és nem valami buta, vagy feladják a srác, és nézd befelé.

Mindenesetre, a szülőknek kell emlékezni, hogy véd az összes lehetséges bajok és nehézségek az élet egyszerűen lehetetlen, nem számít, milyen erős volt az érzéseit a szülők. A hiba akkor is, ha a következmények nehéz elviselni képes indulat a karakter a gyermek, és ellenállóbbá váljon a jövő kihívásainak.

Amikor a lány érzéseit nincs mentségük

Valószínűleg mindenki legalább egyszer az életében szembesülnek egyfajta viszonzatlan szerelem. Ezek az egymásnak ellentmondó érzéseket nehéz leírni szavakkal - egyrészt azok kellemes, mert Szerelem - ez valami fényes és inspiráló, a másik oldala az éremnek lehet a fájdalom, könnyek, kiütések cselekmények. És ez egyaránt vonatkozik a férfiak és a nők életkortól függetlenül. Mit mondhatunk egy tinédzser, aki egy csomó érzelmek, éretlen karakter, kevés tapasztalattal?

Először is, meg kell, hogy hogyan meggyőzően elmagyarázni a gyereknek, hogy ez bárkivel megtörténhet, és romantikus érzelmeket nem hordoznak nem szégyen ember. Ez természetes - minden ember a világon szerelmes, házasodni, vagy szenvednek viszonzatlan érzéseket, néhány a birtokában van egy hónap, mások egy év alatt, míg mások képesek szem előtt tartani, hogy az érzés évekig. Meg kell fogadnia és elsősorban a pozitív, hogy hozza ezt az érzést.

Értékeli a helyzetet, a szülők jelezheti lánya valahogy kifejezni érzéseit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg nem mentség. Abban az esetben, ha a választott félénk, és a legvalószínűbb, Röpke, hogy kifejezzék érzéseiket, azt kell mondani róluk közvetlenül vagy kifejezetten utalnak. Hagyja, hogy a gyermek nem fél attól, hogy kinevetik és félreérthető. Önbizalom éppen a félelem hiánya cselekedni, ahogy szeretnéd, és nem úgy, ahogy az szokásos. Persze ésszerű határokon belül.

Amikor a srác, aki szerette a lányát, nevetett rajta, vagy figyelmen kívül hagyja, hogy megtudjuk, érzéseit, meg kell magyarázni, hogy a gyermek, hogy a fiú még nem érett ahhoz, hogy megértsék az ilyen dolgok. Ha beszélni meggyőződéssel, hogy a példák és legyen türelmes, akkor idővel a lányom fogja érteni, hogy az a személy, aki nem tud rendesen válaszolni a őszinte kifejezése az emberi érzések, nem érdemes vele találkozni.

Ha a lányom sírt, megy keresztül, és nem tudja, mit kell tenni a helyzetet, semmiképpen nem lehet irritált vagy szidja őt - ez jobb ajánlani valami érdekeset, sétálni, vagy a hétvégén a parkban. Néha szükség van megváltoztatni a helyzetet, és ha ez lehetséges, és nem ellentétes a gyermek, egy lánya lehet küldeni a nagymama a nyaralás, vagy látogasson el a rokonok, így ő zaklatott, és elhalványult.

Amikor a srác beleszeretett

Ha a fiú szerelmes, és nem úgy viselkedik, mint mindig, amikor a család az apa, akkor meg kell, hogy kérdésekben a saját kezét. Mindenesetre jobb, ha beszélni vezetett ember, mert főleg tizenéves fiúk véleménye a pápa bátyja vagy nagybátyja ebben az esetben nagyobb súlya van, mint az anyám tanácsát. Amikor a fia egy egyedülálló anya anya, kerüljék a moralizáló vagy hangsúlyozzák részesedés - beszélni a gyermek, és nem a szülő, valamint egy közeli barát.

Miután a bizalom, azt lehet mondani, egy baráti beszélgetés a gyermekkel és a helyzet tisztázása, meg kell választani a legmegfelelőbb egy adott esetben, a viselkedés a sorban. Először meg kell magyarázni, hogy a fia hogyan lehet a legjobban viselkedjenek, hogy vonzza a figyelmet a lányok, ez is arra késztette, hogy viselkedjenek fenntartott, magabiztos és a „felnőtt”. Meg kell figyelni, hogy az a tény, hogy néha ebben a korban a fiatalok nevetni a kifejezés az érzelmek, ezért, mint már említettük, meg kell magyarázni, hogy a fiát, hogy ne legyen szégyenlős. Éppen ellenkezőleg, az erős emberek nem félnek, hogy közvetlenül megmutassák a szimpátia, és amikor barátai nem értik, vagy nevetni, ez nem jelenti azt, hogy ő nem valami baj van, az azt jelenti, hogy a társaik még nem eléggé tudatos, hogy megértsük ezt a viselkedést.

Ha egy lány viszonozza a fiú kezdődik a romantikus kapcsolatot, meg kell közvetlenül válaszolni a kérdéseiket, valamint érinti a helyes kezelése a lányok, a forgalmazás zsebpénz, és az első szex. Az utóbbi is megfelelő lehet, mert A különböző statisztikai adatokat serdülőknél első szex éves kor között 15-16 év, így a gyermeknek kell járatos az ügyben. Nem szükséges beszélni róla, mint valami szégyenletes, hanem jelen, mint a közös dolog is, nem szükséges.

Azt is kiemelik a fia zsebpénz, így biztos lehet abban, és ha azt akarjuk, hogy menjen el egy lány sétálni vagy moziba, vesz neki egy kis ajándékot, virágok. Az is szükséges, hogy vizsgálja felül a szekrény, és vesz egy pár divatcikkek, ha szükséges.

Érzések fia mentség

Mind a fiúk és lányok tizenéves néha úgy viselkednek, hogy enyhén szólva furcsa, így ne lepődj meg, ha a lány nem volt képes finoman mondani a fiamnak, hogy az érzései nem mentség, és fájt neki. Ebben az esetben meg kell magyarázni, hogy a gyermek, hogy talán a lány nem olyan jó, ha nem tudja, hogyan kell tapintatosan bánni az emberekkel. Semmilyen esetben nem kell durva, hogy bírálják a választás fia - csak egy kis emlékeztető, vagy elvezeti ezt a következtetést, így a jogot, hogy eldöntse a számukra.

Tizenéves szerelem szülők hogyan kell viselkedni
Mint ahogy az a lányával, amikor a gyermek lesz letargikus, boldogtalan és önmagában zárt, a helyzet nem engedhető meg a drift. Szükség van, éppen ellenkezőleg, azt mutatják, hogy a szülei nagyon szereti, és hajlandó segíteni, nem számít, milyen körülmények között. Érdemes felidézni a fia az ő hobbi, kedvenc osztályok, így megzavarta problémák és depressziós volt.

Összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a serdülőkor - ez egy nehéz, de fontos időszak az ember életében. Sajnos sok ilyen komplex és problémák merülnek fel ebben az időszakban, és ezek hatása a személy úgy érzi, a évesen is 30-40 év. Emiatt ez különös figyelmet szentel a gyermek érzéseit, és próbálja megmutatni maximális türelmet és a részvétel, még olyan helyzetekben, amikor ez lehetetlennek tűnik.

Ha a gyermek tudni fogja, hogy az emberek közel az ő szeretete, támogatása és segítsége a nehéz helyzetben, akkor képes lesz arra, hogy túlélje veszteség nélkül, még a legnehezebb helyzetekben.