Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval

Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval
Mit csinál egy bumm - ez a kérdés által felvetett sok lány, aki úgy döntött, hogy megváltoztatja a frizuráját. Megfelelően választott, képes átalakítani az arc, lágyítja a funkciók, hogy a helyes arányokat. Sokszor vágtam neki frufru újra növekedni, nem közvetlen, ferde. Minden alkalommal, amikor rájött, hogy sok múlik a mester. Ezek a szakemberek, hogy egy szuper-vágott, majd néhány csak rontott a haj és a kellemetlen megjelenést. Végül én magam döntöttem, hogy lesz egy fodrász és most már tudom, egy csomó titkot a szempontból, hogyan lehet, hogy egy bumm gyönyörű.Milyen típusú frufru van?

A kép áll számos összetevőből áll: ruha, smink, manikűr és természetesen, a haj. Frufru - egyedülálló lehetőséget, hogy változtatni a külsőt nélkül nagyobb beavatkozást. De mielőtt vágni, meg kell tudni, hogy mi a bumm ott. És, meg kell jegyezni, nagyon.

 1. A legnépszerűbb -Közvetlen. Ő mindig a divat. Egy vastag, amely a szemöldökét. Én nem ajánlom, hogy az emberek a rossz látást. Nem tanácsos, hogy ilyen bumm, ha a számítógép indításakor a vizenyős szemek, vagy jelenlét érzése a saját homok, ahogy ez történik a száraz szem. Ez lehet egy másik irritálja a szemet. Úgy néz ki, különösen a hosszú haj.
  Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval
 2. Elfogultság alkalmas arra, hogy mind rövid, mind a hosszú, egyenes haj. Univerzális változat jól néz ki minden típusú haj. Sok évszakok nagy az igény a szalonokban élvezi frufru egyértelmű vágásvonalhoz, sima és fényes. Mindenesetre ez nem szükséges, hogy kötekedik. És hozzanak létre jobb viszont egy tapasztalt szakember, laikus soha nem teszi a vonal egyenes, tiszta. Ha a haj göndör, enyhén hullámos, akkor szükség van a rendszeres telepítést.
  Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval
 3. Rövid osztályozzák - eredeti és friss. Jól kiegyensúlyozott arányban az arc lehet elrejteni bizonyos hibák, ízt kölcsönöz a képnek.
  Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval
 4. Ívelt. Ez - egy klasszikus. Ideális azok számára, akik meg akarják változtatni a megjelenését, de nem akar radikális változást. Úgy néz ki, egyformán jól a hosszú és a rövid haj. Előnye a lehető legkisebb erőfeszítéssel a gondozás és stílus.
  Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval

Ne próbálja megváltoztatni az arcát a saját. Bár néha úgy tűnik, hogy a közvetlen lehetőség, hogy a saját egyszerű. Egy profi stylist fogja kiválasztani a legjobb lehetőség szerint a típusú haj, arc.Hogyan válasszuk ki bang a típusú ember

Frufru mindig a divat. Ezek a fiatal, így kacérkodás bajt. Ezek hasznos lehet kiemelni arányokat. De célszerű, ha úgy dönt, hogy fordítsanak különös figyelmet az a fajta ember.

Természetesen ez a megkülönböztetés meglehetősen önkényes, átadja azt a két kritérium. Először is, az arány figyelembe veszi a hosszúság és szélesség. Másodszor, figyelembe veszik szögek az arc (arccsont, arc). Egy személy lehet kombinálni több attribútum különböző formáit. A nevek kaptak tiszteletére vonatkozó számok geometria.

Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval

Stylistok azonosítani többféle:

 • Ovális. Stylist nevű nyomtatvány helyes. Jennifer Aniston, Dzhuliya Roberts - a legfényesebb tulajdonos ovális. Egyének szinte valamennyi elismert szépségek tartoznak ezt a lehetőséget. Az ilyen személy használhat bármilyen változás, különösen az egyenes és ívelt béren kívüli.
 • Téglalap. Ideális ferde és egy ív alakú. Úgy néznek ki, harmonikus egyensúlyát arc arányait.
 • Tértől. Ismét egy nagy lehetőség - lejtős, buja, amely kiterjed a terület a füle. Tehát kis sima egyenes, párhuzamos vonalak a templomokat az álla.
 • Triangle. Ívelt sikeresen segítsen egyensúlyt a keskeny áll, és széles arccsontja.
 • Kör. Ez az arc formája alkalmas csak egy rövid béren kívüli diplomázott. A fő cél az összes frizurával -, hogy megakadályozzák a feleslegben alkalmazott „tömeg” egy személy. Éppen ellenkezőleg, meg kell, hogy húzza ki, hogy könnyebb. Véleményem pufók lányok jobban ne hagyjon frufru, és elsősorban a forma haircut.

Amikor kiválasztunk egy kell nézni nem csak a típusú ember. Nem kevésbé fontos az általános állapota a haj, a színét és szerkezetét.

Például a barátom elegáns hullámos fürtök. Vágta frufru ferde. Gyönyörű, látványos. De, hogy mennyi erőfeszítést teszi a csomagolás! Meg kell mosni minden nap használja zselék, habok, hajszárító megszáradni. Költött sok erőfeszítést és energiát. Most a barátnőm erősen kinő.

Kiválasztása frufru függően frizura

Gyönyörű bumm - egyik fő összetevője a frizurák általában. Valóban, ez nem könnyű megtenni. De egy profi stylist, egy kis személyes készségek segít, hogy legyen egy tömören és összhangban van mindennel.

Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval

Amikor először obstrigla bumm, van egy probléma - hogyan lehet gyorsan, anélkül, hogy veszélyeztetné megjelenés, lefektették.

Eleinte ideges. Semmi jó történt, minden ragadt a különböző irányokba. De. mint kiderült, hiába mentem keresztül. Egy kis tapasztalat, türelem, és vonzó chelochkoy kész.

A magam részéről már azonosított néhány olyan szabályok megállapításáról

 1. Ha göndör haj, velük lesz rossz színben egyenes frufru.
  Across - a legjobb megoldás.
 2. Soha ne használjon lakkot. Csak akkor súly, összeragadnak.
  Kimenet - könnyű formázó hab.
 3. Polár - nem! Elmúltak már azok az idők, amikor ő volt a trend. Most a divat természetesség, a természetesség.
 4. Ha a haj rakoncátlan, akkor egy hajvasat kiegyenesíteni. De biztos, hogy használni thermoprotective alapok.

Függetlenül feküdt nem olyan nehéz. Otthoni használatra alkalmas eszköz, kvalitatív technikával (szárító hideg levegővel, egy kerámia bevonat csipesszel elektrobigudi).

Néhány tipp, hogy hogyan néz ki, elegáns a frufru

Hamarosan az álmom valóra - Profi vagyok fodrász. Tudom az összes barátom, hogy szép frizurát. De most kész vagyok, hogy néhány hasznos tippet, hogyan kell változtatni a képet a fodrász olló.

Típusai frufru - hogyan válasszuk ki a formáját frufru típusú arc és ollóval

Tipp 1-es szám. Ne féljen kísérletezni. Különösen a fiatal lányok. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megtanulják, mi a megfelelő, de mi a jobb tartózkodni. Ha a kor szilárd, szükséges, hogy elkerüljék drasztikus változások, ragaszkodni a stílust választjuk.

Tipp: 2. Ahhoz, hogy hozzon létre egy buja frufru frizura illik egy széles, kezdve a tetején.

Tipp: 3. Ne törje a test arányait. Nagy női szemmel, hogy még nagyobb hosszú egyenes frufru. Így, egy egyensúlytalanság jelentkezik. Az alacsony növekedés a lányok, ez a tökéletes választás.

Tipp: 4. Különös óvatossággal kell eljárni, hogy bumm a göndör fürtöket. Gyakran meg kell határozni.

Tipp: 5. És persze, kezdőknek - először jobb, ha a frufru hosszú. Így eldöntheti, hogy megy ez. Ha nem tetszik, akkor majd csak felvenni.

Változtasd meg a frizurája, meg lehet változtatni nem csak a külső kép, de időnként egy életre. Tehát ne féljen kísérletezni, hogy nem történik meg, annál jobb!