Töltsd le a játékot Super Mario Super Mario Bros

A játék arról szól, egy szegény vízvezetékszerelő Mario, aki elrabolta hercegnő. Ő fogja találni a hercegnőt egy mesebeli és izgalmas világban, ahol vár egy csomó kalandok. Végtére is, a hercegnő elrabolták a gonosz sárkányt, és bebörtönözték őt egy alvilági, ami megmentheti Mario kell legyőzni a gonosz sárkányt, és megmenteni. Ehhez nem fog átmenni a kis ösvényen, és harcolni sok ellenséget.És hogyan kell letölteni és játszani:

Ha letölti a játék Super Mario Bros. eredeti. ez lesz a zip archívumban, ezt az archívumot a futtatni kívánt program révén emulátor FCE Ultra a Dandy, amely letölthető innen. ugyanazon a helyen, és részletes utasításokat.

Töltsd le a játékot Super Mario Super Mario Bros
Töltsd le a játékot Super Mario Super Mario Bros
Töltsd le a játékot Super Mario Super Mario Bros
Töltsd le a játékot Super Mario Super Mario Bros

Játék vélemények felhasználók:

Mario. Cult játék, így a jól ismert, hogy találni valakit, soha nem hallott gáláns vízvezeték nehezebb, mint Princess Peach a valós életben. Mit tudsz mondani róla? Mi megy át a része minden játék.
Gameplay.
Nos, a játék könnyebb sehol, akkor fennáll balról jobbra, anélkül, hogy a visszatérés lehetőségét, hogy a már elkészült szakasz. Alapvetően ez róla. Fuss, ugorj, megszüntetése vagy figyelmen kívül hagyja az ellenség. Időről időre, meg úszni, és van esélye megszerezni a távolsági fegyverek. Minden szinten a négy al-szintet. Szintje mechanika, és a grafika kissé eltérő. Az egyetlen dolog, - a negyedik szintalatti. Ez egy harc a főnök, sárkány-Kupa (értsd: a király a teknősök teszik ki a oroszlánrészét ellenségek). A győzelem - a találkozó egy másik „fogoly” az emberek a gombák, amelyek egy pimasz azt állítja, hogy a hercegnő valahol egy másik vár. Néha van egy olyan érzésem, hogy végtelenül és hercegnő nem is létezik, de nem adja be a csüggedés, a végén közelebb van, mint gondolná.


Sound.
Úgy tűnik, hogy mit várnak el egy régi konsolki, de nem. Melody játszik a legtöbb szinten fülbemászó és kellemes, és nincs ideje unatkozni. Hallható. Nos valóban, de arra számítanak, hogy ők lesznek reális?
Graphics.
Van még beszélni, vannak játékok és Dendy, jobb részletességgel.
Telek.
Röviden (és különben nem fog működni), a gonosz király Koopa elrabolta Peach hercegnőt, és a bátor Mario kell menteni. Itt elvileg minden. De a telek olyan platformer, különösen, és nem volt szükség, ezért nem valószínű, hogy bárki is akarnak nézni mellett ilyen rossz látótávolság, még egy csomó szöveget átviteli telek. Tehát az egyszerűség helyett egy plusz, mint mínusz.
Azt szeretném mondani, végezetül. Játék, különösen korunkban, nem mindenki lesz az íz, de egy próbát megér. Az előny minimális játékok.

„Svetlana”: Hello, most fogok beszélni az irányítást! NES Gyorsítás Z és ugrik X! A játék Super Mario Crossover 2.0 firmware ugrás Z és gyorsulás X! Ezek az ellenőrzések! Bye!

Super Mario brothers- véleményem ezen a platformon (Classic) játszott játék a huszadik században, és a huszonegyedik, ez a játék eltér más játékok a maga egyszerűségében, hanem a nehéz helyzetben van, hogy menjen át a nyolc világ négy szinten minden világban 1-től -1 és befejező 1-1 8-4.V világban van egy rejtett élete, ő az elején az út közelében egy kis szakadék 1-2 .a világ is él kell, hogy az első gödörbe, és ugrik a platform előtte (Catcher) állás után még egy platform, de a másik oldalon a rés meg kell pa szétszórja ugrani egy másik platform menni a szélén, és élesen hit kétszer, és ez az élet! Így a világ 1-2 van még egy titkos, ha mászni a tetejére, és fuss csak a felső találunk ti terület, amelyben van egy három cső felett pisyami (2-1,3-1,4-1) ír szinten. a világ 4-2 olyan platform, amely elvezet az utolsó szinten, ez után a negyedik szakadék, de van egy másik titkos, ha csak fut a tetején, akkor kap a világ a 5-1.nado figyelni, hogy a szintek 7-4 és 8 -4 egy labirintus! De menj 7-4 nem nehéz, és a víz szintje fölött 8-4 lesz izzadni. Végén Mario vár hercegnő a fátyol.

Nos, aki nem indul játszani ezt a játékot egy dandy? Talán csak azok, akik nem tudják, egyáltalán a játékot.
Még azok is, akik még egy régi udvarlója a gyermekkor, vegye ki a kazettát, és játszani. Dolgoztunk a különböző számítógépeken emulátorok konzolok, és most a Mario és játszani a számítógépen. Ez a játék, bár a régi, de nem vesztette el népszerűségét! És mégis minden kezdődött? A két testvér vízvezetékszerelő Mario és Luigi, talált egy folyosón, egy párhuzamos világban. Ott kell menteni a hercegnőt a gonosz sárkány kihegyezett Bowser. Az út mentén, Mario és Luigi találkozik teknősök, lények fahéj színű, és még egy teknős szárnyakkal. Megy át a nehezebb utat a víz alatt, a föld, a hegymászás a csöveken keresztül gyűjteni érmék és power-up fogsz Bowser megmenteni a hercegnőt! Tehát a játék Super Mario Bros és egy nagyszerű választás a fiatalok és a felnőttek. Sok sikert a játék a Mario!

Nos, aki közülünk nem játszott ebben a csodálatos játékot? Még a '90 -es évek végén, ez a játék nem vesztette el népszerűségét megérdemelt! Azt lehet mondani, sok Sach és játszani útján emulátor. A játék van kötve ott vízvezetékszerelő Mario, a világ tele szörnyek és hercegnő vár rá a kastélyban őrzött a sárkány. Ez az egész történet. Az ellenőrzést a játék razobratsya könnyű, de nem mindenki tudja, hogy az első gyorsulás, amely segítségével tartja a támadást. Általában minden kemény ezt, és végül! Ahhoz, hogy a swing, játék és élvezd!


A kiválasztott „Super Mario Bros. eredeti”
Katalógus Dendy (NES Nintendo, NES):