Töltse le a cég fejlesztési stratégiája JSC - BNP Paribas

Értékelése a külső környezet és versenyhelyzet elemzése tényezők hosszú távú minősítéssel, és a rövid távú előrejelzést. Kidolgozása térképek stratégiai csoportok értékelése versenyképességét. Megalakult a célra és a funkcionális stratégia fejlesztési társaság ZAO „BNP Paribas”.RÖVID sozherzhanie anyaga:

1. Értékelési a környezetet. versenyképes elemzés

1.1 tényezők hosszú távú értékelés

1.2 A rövid távú előrejelzés tényezők

2. Versenyképes elemzés

2.1 „vezetők az ipar”

2.3 Elemzés a kompetitív erők ( „öt erők” M. Porter)

2.4 fejlesztése térképek stratégiai csoportok

2.5 Megalakult a kulcsfontosságú sikertényezők

2.6 becslése versenyképesség

2.7 Következtetések a teljes vonzerejét az ipar

3. Elemzés a belső környezet

3.1 kiosztása a stratégiai üzleti egységek

3.3 Jóslás tevékenységek

3.4 Matrix AD életciklus kis

3.5 Matrix McKinsey kiválasztásához stratégiai üzleti egységek

3.6 Következtetések Az elemzés a belső környezet a vállalkozás

4. képződése céljából és a cég fejlesztési stratégiák

4.1 A misszió a szervezet

4.2 A fő cél a szervezet

4.3 intézkedés átfogó stratégia a szervezet

4.4 fejlesztése funkcionális vállalati fejlesztési stratégia

Irodalom

Stratégiai menedzsment játszik nagyon fontos szerepet játszik a teljes folyamat szervezése aktivitásának olyan gazdálkodó szervezet (vállalkozás), mint a hatékony működését a vállalat egészének, minden tevékenység mindig jár nem csak a taktikai műveleteket, hanem irányítani a jövőben, azaz a Minden vállalatnál van egy konkrét fejlesztési stratégia a teljes alkalmazkodást a folyamatosan változó környezet, amelyben elhelyezkedik.

Ma, a logika fejlesztése a piaci viszonyok Magyarországon igényel a megjelenése és használata számos új tudományos megközelítések az átfogó tanulmány a viselkedését a cég a piaci környezet, amely figyelembe veszi mind az elért tudományos és gyakorlati tapasztalat a nyugati országok és az adott körülmények között az átmenet a magyar gazdaságban.

Ezért a jelentősége ennek a tanulmány abban a tényben rejlik, hogy a jelen körülmények között Magyarországon a vállalkozások mind a kis és nagy vállalkozások szembesülnek azzal a kihívással, ami egy teljes értékű stratégia. De ahhoz, hogy kialakítsuk ezt fejlesztési stratégiája, a cég meg kell vizsgálnia azt a környezetet, amelyben található. A klasszikus modell a stratégiai menedzsment létrehozhat egy egyéni megközelítés az építkezés a stratégiai terv alapján a végfelhasználó.

Az elméleti alapja a téma jelen pillanatban aktívan vizsgálták, de a gyakorlati része még ennél is fontosabb, mert a cél a tanulmány eredményeit optimalizálják a tevékenységet, figyelembe véve a jövőbeli kilátások, figyelembe véve módosításokat gyengeségeit.Ezért a cél ennek a munkának, hogy javítsa a szakmai készségek vezetők, egyes konkrét ipari, gazdasági és adminisztratív problémák az új piaci feltételekhez; szisztematikus képességek megszerzését és analitikus megközelítést a környezet értékelése és magatartási versenyképes elemzése, a belső környezet a vállalkozás; képződés alapján az elemzési rendszer a célok és stratégiák.

E cél elérése érdekében a következő célokat határozták meg:

1. Mérje fel a külső környezet a vállalkozás.

2. elvégzi az elemzést a versenyképes környezet a vállalkozás.

3. Mérje fel a belső környezet.

4. Hozzon létre a cég fejlesztési stratégiája.

Cetelem kínál magánszemélyek széles körű szolgáltatásokat: különböző típusú hitelek, a beszerzés finanszírozásához áruk részletekben, rulírozó hitelkártyát. Cetelem hitelkártyát bocsát ki, tagjai hűségprogramok az ügyfelek és értékesít co-branding kártya projektek kiskereskedelmi láncok.

Az évek során a Cetelem elismert partner a nagy kiskereskedelmi láncok (Auchan, IKEA, Metro Group, Carrefour), a bankok és biztosító társaságok világszerte, biztosítva számukra a technológia és a szakértelem területén a fogyasztói hitel.

Több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a globális piacok lehetővé Cetelem hogy kiváló színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat, és használja a hatékony módszereket, hogy ellenőrizzék hitelkockázatok, valamint a gyors elfogadása technológiai megoldások hitelek.

Ma Cetelem van jelen 19 nagyvárosok közé tartozik.

Alapelvei munka Cetelem:

- Fókuszban a gyors elfogadása a hitelezési döntések;

- Hozzáférhetőségének és átláthatóságának szolgáltatások;

- A nagy százaléka engedélyezett hitelek;

- A használata erős modern információs technológia támogatása és irányítása nagy mennyiségű hitelezés

- A modern hitelkockázat-értékelési módszerek;

- Betartása a legmagasabb nemzetközi szabványoknak szolgáltatást;

- Elszámolása a sajátosságait, igényeit és elvárásait a magyar vásárlók minden régióban a fejlesztés a termékek és szolgáltatások.

1. Értékelési a külső környezet, a versenyképes elemzés

Megkezdése előtt a kialakulhatna egy stratégiai terv kell adni egy rövid leírást a kutatás tárgyát, segítségével számos tényező, a hosszú távú és rövid távú minősítéssel.

1.1 tényezők hosszú távú értékelés

Magyar lakossági hitelpiac az elmúlt években jellemzi gyors növekedés. Ez a tendencia, a szakértők szerint, továbbra is az elkövetkező években.

A gazdaság fejlődését és növekedését a lakosság jövedelmének pozitív hatással volt a növekedés a hitelpiacon. Lehetőség van bővíteni a potenciális hitelfelvevők, mind növeli az ügyfelek száma, akik alkalmazni a kölcsön, amely tekintetében kerül sor a pozitív döntés, és a növekedés kínál a fizetős szolgáltatások a számukra elérhető.

A nagyvárosokban, a telítettség a piacon a banki szolgáltatások, volt egy olyan tendencia, hogy fokozza a harcot a meglévő ügyfelek számára. Ez új lendületet adott a fejlesztési banki lojalitás programok, mint például a forma és kedvezményeket, amikor újra kezelés és javítása service.

Jelentős hatással volt a piacra a hatályba lépését a központi bank követelmény, hogy hozzák nyilvánosságra effektív kamatláb. Ez ahhoz vezetett, hogy felülvizsgálatát a bankok többsége a programokban, sok ugyanakkor elutasította a jutalék.

Annak a valószínűsége, hogy jelentős növekedés lassulása a reáljövedelmek már elég kicsi. Ebben a tekintetben a relatív javulás az anyagi jólét a polgárok lesz a fő ösztönző olyan intenzív lakossági hitelezési piac fejlődését a következő öt-hat évben.

Annak ellenére, hogy a gyors növekedés a fogyasztási hitelek ma Magyarországon, hogy egy viszonylag kis része a bank eszközeinek (kevesebb mint 15%). Az adatok nagy része a fogyasztó hitelek jelzáloghitelek - autó hitelek és jelzáloghitelek. Teljesítő hitelek jellemzően kevesebb, mint 0,5% a bankok eszközök.

A növekedés a fogyasztói hitelpiac kíséri növekedése a banki kockázatok, elsősorban hitel- és likviditási kockázat. Szerint a nem hivatalos adatok, a részesedése problémás hitelek Magyarországon 5-6%, a hivatalos adatok szerint - 1,3%.

Mivel jelentős banki kockázatok továbbra is fennállnak.