Top 10 trükkök és trükkök, hogyan kell vitatkozni egy nőt


Minden ember egyetért abban, hogy vitatkozott egy nőt sokkal nehezebb héttel az ember, különösen, ha ez a szenvedély. De mégis, néha a vita még mindig nem lehet elkerülni. Ezért lép vitában áll egy nő, fontos megjegyezni néhány egyszerű szabály, amely nem csak segít, hogy ellenálljon a támadás a női logika, hanem nyerni a vita. Igen, igen, jól hallottad - ez lehetséges.A trükk, hogyan kell vitatkozni egy nőt №1 - ne is próbálja bizonyítani, hogy esetében

Felejtsd el, hogy igazad van, és ne is próbálja bizonyítani az ügyet. A legtöbb nő határozottan úgy vélik, hogy az igazit, akinek az utolsó szó. Vigyék élvezet - bevallotta, hogy igaza van, de csak a beszélgetés pedig az irányba. Amikor lecsillapodott, óvatosan húzza ki érvelését a bevezető szavak és kifejezések „a maga módján”, „valamivel”, „közös gondolkodásra”. „Természetesen, igazad van, most gondoljuk végig együtt ...”. Ez lesz hízelgett a elismeréseként jobb és reagálnak kedvezően ajánlatokat.

A trükk az, hogy hogyan vitatkozni nő №2 - do fajta megértés

Megszabadulni a lázító kifejezések, mint a „nem tudom, hogy mit jelent” és analógjai. Ugyanakkor a nők néha egy-egy patak beszéd kifejezni egyáltalán nem kapcsolódnak egymáshoz ötleteket és támogassa az érvek nem relevánsak, és mindezek alapján nonszensz, hogy egy teljesen logikátlan következtetéseket. De soha nem bevallani, hogy nem érti, egy szót a fenti, és még inkább, a jelentését a kommunikáció.

Először is, azt kockáztatja, a szemrehányás, hogy nem hallgat meg, nem számít a véleményét. Másodszor, az üzenet ismétlődik nem garantálja annak megfelelőségét. Így próbálja meg a megértés hiánya a semleges formában: „Sajnálom, nem értettem a gondolat. Szeretném jobban megérteni ...”.

A trükk, hogyan kell vitatkozni egy nőt №3 - ne emelje fel a hangjátSemmilyen esetben sem emelte fel a hangját, különben fennáll a veszélye, botladozó a kérdést: „Miért kiabál rám?!” Két hang felett. Ha egy nő izgatott lettem, felemeli a hangját, próbáljon beszélni egy kicsit csendesebb. Így tudod elkerülni értelmetlen verseny „Ki perekrichit”, amely, mint trükk válik egy közönséges perpatvar.

A trükk az, hogy hogyan vitatkozni nő №4 - sértés nélkül

Kritika a szellemi képességek, még közvetve a tilalom. Éppen ellenkezőleg, vonzó lány intelligencia, tapasztalat, bölcsesség.

A trükk, hogyan kell vitatkozni egy nőt №5 - bármely elméleti példák

Különösen a női logika, hogy bármely elméleti például az Ön által megadott érvként, hogy bemutassa, az ítélet után megy az úton, és bizonyítékaként szolgál majd az a tény, hogy az érvelés. Tehát nem elméleti példát. Csak konkrét, egyértelmű példák, melyek különben is, ne kapcsolja ellen.

A trükk, hogyan kell vitatkozni egy nőt №7 - ne használja a szavakat az előnyt

Alattomos csapda a női logika, hogy minden állítás lehet túlzó, cáfolta, és elutasította. De ugyanakkor minden olyan kísérletet, hogy emlékeztesse őt, hogy ő csak egy pillanattal ezelőtt azt állította, valamit, amit kíván építeni az érv, meghibásodásához vezethet. „Nos, akkor mi van?” - akkor fog válaszolni. Ne is próbálja játszani ezt a játékot, vagy készülj, hogy legyőzze. Szavát az ő szavát. És csak ő tudja használni őket, ahogy tetszik.

A trükk az, hogy hogyan vitatkozni nő №8 - nem engedte elmenni a téma

Legyen mindig résen, és ne hagyja, hogy elvonja magát a témában. Amint az illata sült: érvek elfogynak, és nem adja be a provokációk, hatályba lép egy ravasz trükk. Ön kénytelen válaszolni egy a sok kérdés: „Miért mindig nem rögzített a kapcsoló szekrény / vállfa szegezett nem / nem bírta elviselni a szemetet?”. Mi van, ha ez kényelmetlen kérdést lógott a levegőben, és még nem jött a döntés az első kérdés?

Semmilyen esetben nem mentegetőzni. Fogadd el, hogy igaza van, még nem tette meg, de biztos, hogy ezt ma. Várja, hogy kitérő és kifogásokat, akkor elriasztani az őszinteség a választ. És van egy esélyt, hogy visszatérjen a téma, hogy a korábban tárgyalt.

A trükk, hogyan kell vitatkozni egy nőt №9 - zsonglőr rövid érvek

Egy rövid érvelés - egy erős érv. Nehezebb a darabokra törni, és megkérdőjelezik az egyes részek külön-külön. Tehát, annál nehezebb elpusztítani.

A trükk az, hogy hogyan vitatkozni nő №10 - tartozik a vita humor

Humor - egy egyedülálló eszköz, amely segít kisimítani a kellemetlen pillanatokat a beszélgetés. Ne felejtsük el, hogy használja azt. Nem titok, hogy a nők szeretik okos férfiak.