Török angóra ❤ különösen fajták

Török angóra ❤ különösen fajták

Macskák török ​​angóra fajta gyakran, mint a kutyák. Néhány török ​​angóramacska reagál a parancsokra, és még hogy a labda!

Ez az egyik legrégebbi fajtájú macskák. A legenda szerint egy macska fajta török ​​angóra prófétája volt Magomed, aki szerette a cég a szőrös társa. Francia Korol Lyudovik XVI engedte angóra macska járják az asztal alatt nyilvános üléseken és felesége, Mariya Antuanetta még megpróbálták megmenteni a kedvencek küldése macskák hajón Amerikába. Ez a fajta volt a népszerű francia arisztokrácia a kegyelem és luxus fehér bundában.Török angóra beszédes, és alig várja, hogy kérem. A leggyakoribb a fehér török ​​angóra. de ennek ellenére nemesített angóra macskák és más színek. Ezek kecses macska puha szőr megjelent sok évszázaddal ezelőtt angóra hegyek Törökország. A város, mai nevén a Ankara. Hosszú haj jött tőlük, mert a hűvös éghajlat. A tudósok úgy vélik, hogy a török ​​angóra - az egyetlen a sziklákon. dlinnosherstnostnosti akinek gén eredménye volt természetes mutáció.Nehéz megmondani, hogy mi várja az angóra macskák vonzza az embereket, hogy nagyobb mértékben. Lehet, hogy egy hosszú, selymes szőrzet és a hatalmas mandulavágású szemek. Jönnek a különböző színek: zöld, arany, kék. Vannak még angóra macska kettős színű szemek. Általában a macska süket az oldalon, ahol a kék szem és a normális hallás, ahol a másik szem szín.

Angóra macska nagy karcsú, hosszúkás fül, hosszúkás test, karcsú lábak. Török angóra elég karcsú, kecses macska egy fehér ruhában. Az egyik bolshik macska a világon, egy Mopar macska elnevezett cég, amely gyárt autóalkatrészek. Macska fajta török ​​angóra súlya több mint 18 kg, és hossza több mint egy méter! És az angóra macska egészséges.

Mik voltak az előnyei és hátrányai a török ​​angóra. Annak ellenére, hogy a hosszú török ​​angóra gyapjú nem igényel speciális ellátást. Általában az angóra macska egy egészséges fajta. tud élni akár 20 évig. De mint sok macska szenvednek a fizikai aktivitás hiánya, az állatorvosok azt tanácsolják, hogy figyelemmel kíséri a súly és nedopustit elhízás. Macskák elhízás hajlamosak a cukorbetegség, vesebetegség, szív-és érrendszeri betegségek és a betegségek a mozgásszervi rendszer. Sok török ​​angóra tenyésztő úgy ezek a legalkalmasabbak a gyermekes családok számára. Török angóra fajta a legtöbb beteg -, hogy fog játszani és szaladgálni a gyerekek, miközben nem lehet megunni, nagyon energikus macska. Ha felnevelni rendesen, angóra lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat, amelyek általában nem teszik lehetővé más macskák.