Török angóra - fotók macska, fajta leírás, karakter

Török angóra - fotók macska, fajta leírás, karakter
Photo török ​​angóra
Török angóra - fotók macska, fajta leírás, karakter
Török angóra cicák
Török angóra - fotók macska, fajta leírás, karakter
Photo török ​​angóra

gyapjú típus: hosszú szőrű

Származási ország: Törökország

A természet a török ​​angóra:
Török angóramacska nagyon aktív macskák, akik azzal töltik az idejüket, folyamatosan végezzük a mozgást. Sok tulajdonos az ilyen fajták megjegyezni, hogy ezek a macskák mozog elég elegánsan és kecsesen, mint egy balerina a színpadon. Török angóra páratlan háziállat, amelyek biztos, hogy érdekes lehet azoknak, akik szeretnék, hogy egy macska a házamban.


Érdemes megjegyezni, hogy az angóra létrehozó szoros kapcsolatot csak egy fogadó, és ugyanakkor továbbra is hű hozzá az élet. Ezért ezek a macskák alkalmasak leginkább az egyedülálló emberek.
Továbbá meg kell jegyezni, mint gyengéd és szeretni az állatokat.


De ez egy hosszú ideje, hogy üljön az ölébe, nem tudják, hogy a gazdája, mert angóra örökre nyugtalan. Ha azt szeretné, hogy a házban voltam, mindig megfelelőek, és a cicát sugárzik a nyugalom, az a legjobb, figyeljen meg és válasszon egy másik fajta. Török angóra, adja meg a háznak az örök és hancúrozásra. Továbbá, ezek a macskák kiváló vadászok, így csak szeretnek egeret fogni. Még ha egy játék egér előttük, ők még mind rendezni vele az egész vadászat megtalálása a cél, hogy dobja ki őt a csapda, majd húzza a zsákmányt, és elrejti a taynichok. E folyamat során mindig érdekes nézni. Török angóramacska, a lelke is örökké kiscicák.
Mint sok más fajtájú macskák, angóra imádni magasságát. Ők szeretnek mászni a legmagasabb pont a házban, és nézi a mások cselekedeteit.
Azt is szeretném kiemelni, hogy ez a fajta fejlett akaraterő, valamint fokozott perzisztencia elérésében bármely céljait. Például, ha tesz egy játékot az ő szekrény, ez teszi sok próbálkozás, hogy nyissa ki az ajtót, amíg el nem éri célját. Vagy angóra úgy kitartóan kérte a mestere kérését, hogy ellenálljon az ilyen nyomás a rendkívül nehéz, így egy ilyen tartós pet kap az összes, amit akarnak.
Érdemes megjegyezni, hogy az angóra kiváló úszó. És ha a többi tag a macska rettenetesen fél a víz, van egy nagyon más a helyzet. Ez a cica csak szeretik a víz, és soha nem adja fel ismét úszni. Továbbá, ezek a képességek el lehet vezetni egy anya kölykeivel, kivéve persze az anya, mielőtt elment.
Ezek a macskák nagyon kötődnek kommunikálni a tulajdonos, és állandó figyelmet, hogy a személy, így szenvednek a magány különleges nehézséget. És ha van egy hosszú ideje, hogy elhagyja a kisállat egyedül, akkor jobb, ha elhagyják ezt a fajta vagy, hogy egy másik macska, lehetőleg az azonos fajtájú.

Bolezniangory török:
Török angóra különböznek jó egészséget és hosszú élettartamú. De mégis, ezek a macskák a hajlam, hogy a szív- és érrendszeri betegség, nevezetesen hipertrófiás kardiomiopátia. Továbbá, a macskák ez egy rock, van olyan betegség, mint például ataxia. És itt angóra, a fehér haj, lehet fejleszteni a süketség.