törött kés

Kés - mindig is egy eszköz a hazai tulajdonos, akkor is végzett házról házra, továbbá csak a tulajdonos a ház, a nő -hozyayka minden esetben (jó vágás). Ha a kés eltörik lehetséges tulajdonos a házban nem, vagy nem hozzájárulhat az általános háztartás. Itt a kést, és „követeli” a férfi részvételt. Ha a ház kezdett megtörni a kés a kezében a háziasszony, az azt jelenti, meg kell, hogy vizsgálja felül a külső környezet, különben a gazdaság fokozatosan szétesik: akkor majd csavarja ki a fogantyút, break zárak. Szerencsét hoz a ház is ezt az utat: kérje meg egy barátját, hogy jöjjön a belső kör (lehet feleségével), és hagyjuk pihenni a késeket - ha egyedül él. És ha, férjével együtt, hadd élesíteni azt. Egy férfi kell vásárolni a hazai nyitó, ez az ő előjoga.







rendszer választotta ezt a választ a legjobb

Mint ismeretes a köznyelvben kés férfi úgy tűnt, nagyon - nagyon sokáig, így nem meglepő, hogy ez magában foglalja a sok akarat. Talán a legismertebb - ez az egyetlen, amely azt mondja, hogy van egy kés lehetetlen, és akkor mérges lesz.

Én nagyon lenyűgözött, a törött kés is van számos jele. Úgy véljük, a különböző népek rossz jel. Ez azt jelzi, hogy az emberek a drága akkor megtörténhet a baj. Úgy véljük, hogy a kés tönkreteheti csak a hatását a gonosz erőket. Ez különösen igaz azokban az esetekben, ahol a penge eltörik, mintha egy álom álom egy törött pengét, ez egy figyelmeztetés, hogy a dolog, amit csinálsz ebben a pillanatban jobb, hogy hagyja abba.







A saját helyzet, akkor is kell, hogy legyen óvatos, mert előtted nagyobb gondban majd. A régi kés nyél törése járó indukciós kár, hogy a gazda (tulajdonos) Ház mellett egy törött kés megjövendöli veszekedés otthon leszámolást család, elszakadás a szeretteit.

törött kés

Mit jelent tört? Morzsolódik ki élvonalbeli? Törjük le a tipp? Penge tört ketté? Repedt kezelni?

Két lehetőség van - javítás és dobd el, attól függően, hogy a kárt.

Ha törött pengék „viszonylag rövid időn belül”, szükséges, hogy kiegyenesedik a karját. A kés csak vágni. Ne nyissa ki a csatornába, nem üveg szúró, nem a szájában, hogy vegye, hogy ne csavarja a csavart. Kizárólag vágni.

A kezek már írtam.

Betörtek mindegy, bár a különböző költségek és a különböző gyártók, a fogantyú letört a pengét. Azaz, a fogantyú egyedül maradt, fűrészlap külön-külön. Csak használják a konyhában kizárólag vágás termékeket. Határidő elszakadjanak szeletelt friss (nem kő feküdt a hűtőben néhány hónapig) sajt. - 6 hónappal ezelőtt