Translation telefonról telefonra pénzt hangszóró

Translation telefonról telefonra pénzt hangszóró

Ha gyakran kell elvégezni egy ilyen eljárást, majd kövesse az információkat a Bizottság a hivatalos oldalon, mivel a cég vezetése önkényesen megváltoztatni a tarifák.Translation telefonról telefonra pénzt hangszóró

1. módszer: Az SMS-

MegaFon biztosítja a jogot arra, hogy pótolja a más számlájára előfizető által küldött ingyenes SMS-t. Ehhez a szám 3116 elküldeni az üzenetet, amelyben meg kell adni a telefonszámot, és az összeget a betét.

Helyesen helyezze az adatokat ebben a sorrendben: telefonszám, hely, top-up összeget. Szóval újratölteni a fiók nagyon gyorsan. Általában az eljárás mindössze néhány másodperc, ritka esetekben, meg kell várni néhány percet, mielőtt az összeg jóváírásra kerül.Azonban vannak bizonyos szabályok és korlátozások, mind az üzemeltető és a magyar szabályozás:

2. módszer: Internet

  1. A minimális befizetés 150 rubelt. Ezen túlmenően, a művelet során, ha díjat az összeg öt rubelt, méretétől függetlenül az átadás.
  2. MegaFon előfizetők küldhet egy egyszeri akár 15 ezer rubelt, a számok az egyéb szolgáltatók - ötezer.
  3. Egy nap, transzferek lehet csak ötször, összesen legfeljebb tizenöt ezer.
  4. Az áthelyezés után, figyelembe véve az előfizető nem lehet kevesebb, mint tíz rubelt.

Az oldalon a keresést fordítások részben. Keresse meg a sort „számlakövetelését irányítás és ellenőrzés.” Választhatja a szakasz az átutalások. Keresse meg a kívánt részt, és lehet sokkal egyszerűbb: lép money.megafon.ru böngészőt.

Translation telefonról telefonra pénzt hangszóró

3. Csak a folyamat az előfizetők között Megafon

Elmondják, hogyan kell átadni a pénzt. Ehhez meg kell tárcsázni számkombináció 133, telefonszámát és az összeget.

Translation kell kinéznie módon: * 133 * összege * szám * Hívás gombot.

Mindezek a módszerek közé tartozik, és fenti korlátokat. Általában az eljárás nem bonyolult, akkor is, ha nem ismeri a modern technológiák és devaysakh. Többször nem ezt az eljárást, akkor már nem kell félni annak összetettségét.