Trap a kapzsiság - a kapzsiság, a pszichológia, a szeretet, a kapcsolatok

Trap a kapzsiság - a kapzsiság, a pszichológia, a szeretet, a kapcsolatok

Talán nincs ember a világon, aki szívesen éhes embereket. Mindannyian egyhangúlag elítélik ezt fordítva. És valószínűleg mindannyian nem akar mohó. Nos, vagy legalábbis nem úgy néz ki úgy. De azt akarom felidegesíteni. Greed - ez a genetikai kód, amit eleinktől. Megszabadulni ez csak olyan nehéz, mint egyedül lenni. Mindannyiunk rejlő magány priori. Egyedül születünk és meghalunk, egyedül a halállal. A magányosság jellemző, hogy mindannyian egy kisebb vagy nagyobb mértékben. És küzdünk az élet vele, néha anélkül, hogy tudnánk, hogy harc a kapzsiság. Mindannyian mohó.Greed - védő funkciója a mi psziché

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy fel sem a problémákat. Leggyakrabban a kapcsolódó problémák hiánya valamit. Greed - ez egy út, melyen megszabadulunk hiánya és védi a mély primordiális magány. Valaki nem volt elég pénze, hogy valaki a dolgokat, de legfőképpen nincs elég emberi intimitás a valódi értelemben vett. És akkor próbáljuk kompenzálni azt a túlzásokat másik tervet.

Azt gondolnánk, hogy az épület egy karrier, a vágy, a dicsőség, a hatalom és a siker - ez a normális emberi vágy, és semmi köze a kapzsiság? De akkor a válasz a kérdésre: „Miért kell egy ember a magas pozíciót a szakmai vagy bármely más hitelminősítő?” Annak érdekében, hogy több pénzt? Annak érdekében, hogy elnyerjék a nyilvánosság elismerése és megbecsülése a társadalom? És mi az értékelést a cég kártérítést nem kell a szerelem. Ha tükrözik mélyen minden cselekedetünk, gondolatok, törekvések, akkor lehet csökkenteni, hogy csak egy, azt akarjuk, hogy szeretik.

Meglepő, hogy különösen érzékeny a nők hiánya. Bár elvileg kellett volna lennie a szeretet forrása. De nem mindenki tudja, hogy önzetlenül. De jól megtanultuk fogyasztani. A civilizáció fokozatosan felváltja a fogyasztása életünk szellemi aspektusait interakció, hogy nem lehet mérni, nem lehet megjósolni, csak érzi a szív és lélek. De ami nélkül mi lesz, úgy tűnik, még mindig nem tud élni.


Hogyan lehet megszabadulni a kapzsiság?

Igaz emberi intimitás, ami nélkül sajnos, vagy talán szerencsére, még nem tanult meg létezni, ad nekünk egy egyedülálló lehetőség, hogy megszabaduljon a kapzsiság, azaz, hogy ki az akvizíció mátrix és stop összehasonlítani magunkat másokkal. A közelsége ilyen terv - ez a maximális nyitottság másik személy, és ugyanabban az időben egyfajta biztonságot vele.

Mi jellemzi a valódi intimitás:
• Ön nem fél, hogy önmaga legyen;
• azt, amit azt hiszem;
• Ne játsszon szerepet játszanak;
• spontán reagálnak a helyzetet, és aszerint, hogy azok saját belső érzéseit;
• maximális rájönnek képességeiket;
• kaphatnak megfelelő választ az önkifejezés.

Azaz, hogy boldog legyen, meg kell állítanunk, hogy kapzsi. Úgy tűnik, egyszerű, de nem olyan könnyű megszabadulni a kapzsiság. Végtére is, hogy létezik bennünk először, és öröklődött nemzedékről nemzedékre.

Kapzsiság merült fel az a személy, amikor kellett küzdeni a létezéséről a természettel és a többi ember. Amikor a túlélés a legalkalmasabb a természetes kiválasztódás törvénye. Az egyik, hogy több volt egy baltát, és a súlya egy darab hús, bőr melegebb és biztonságosabb otthon. Mi vagyunk a születés arra törekszenek, hogy vegye fel, megragadni több, elrejteni, hogy lesz jobb, erősebb. Ne feledje, hogy a gyerekek veszik egymás játékok, cukorka, dzsem. Aztán felnőtt inspirálja őket, ez egy szégyen, hogy kapzsi. És megjelenése eltérő. De belsőleg - mind egyformák Pithecanthropus. Kapzsiság bemegy a tudatalatti.

Mi csak úgy gondolja, hogy élünk, egy high-tech társadalom a 21. században, és jól haladnak a fejlődésben, sőt szabályozza nekünk mindegy ősi ösztön a túlélésre. Ez a kapzsiság. Talán nem kell semmit, és a tudatalatti teszi örülök az akvizíció. Mi kényszeres. vásárlókat freeloader. A szomszéd látta maga akart. Hogy lenne ez is kap? És akkor a kezüket a láthatatlan valami, ami rossz. Ezért - portyázó, lopás, rasprodazhny hype, csalás, csalás, megtévesztés. Sok más, ártalmatlan megnyilvánulásai, például a verseny, a verseny, dömping áron, értékelésből. Hogyan menekülni ebből uralom átható kapzsiság, amely megnyilvánul a minden rendű és rangú? És van üdvösség?Azt hiszem, van. Az egyetlen megváltás a kapzsiság - visszatérés, adomány. Ez alapján ezek a tulajdonságok a szeretet. Ez azt jelenti, hogy van az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljunk a kapzsiság - szeretni. A világ, az élet, az emberek, a természet, a család.

Csak a szeretet segíthet megszabadulni a barlang szokások. Keressen egy közeli. Ez vagy az egyik mellett kinek vagy minek biztonságban érezzük magunkat. Ki fogadunk el teljes szívemből, és hajlandó magát neki fenntartás nélkül. Nem számlák, elvárások, feltételek mellett. És ő (béke, emberek, természet, stb) támaszkodni, és segít, hogy ki a csapdából a kapzsiság. Ugyanígy, mint mi - segít neki. Mert együtt vagyunk - erő. Képesek vagyunk minden próbát kiáll és a körülményeket.


Törvény légpárnás kitöltési

A legcsodálatosabb paradoxon az, hogy mi vagyunk mohó, még abban az esetben, ha ez nem szükséges, ha a visszatérés nem ér semmit számunkra. Sajnálattal meleg, gyengéd pillantás, a részvétel, az idő, a figyelem, és önmagában zárt, egyedül maradt, majd ellensúlyozni a különböző típusú túlzásokat és a megtakarítások. Ez egy ördögi kör.

Magányosság vagyunk mohó, de mi a kapzsiság ítélve magány.

Mi a kiút? Találd három alkalommal.

Az emberek valamilyen okból nem értették egy egyszerű igazság: minél többet adsz, annál többet kapsz. állandó jog térkitöltő akció a világon.

Ennek ellenére, az emberek azért küzdenek, hogy kompenzálja a szeretet hiánya, amelyek hatalmas mennyiségű más: ruhák, cipők, edények, bútorok, szerkentyű, élelmiszer, autó, ingatlan, telek, energia. Minél több ember, annál akar. És így tovább a végtelenségig. Ez a betegség megszerzése fokozatosan jön az emberiség, és ez nem is vesszük észre, élvezi az összes új és új eredményeket ért el a fogyasztói.

Vegyünk egy hétköznapi nő. Her szekrények tele vannak a dolgok. Úgy tűnik, hogy nincs semmi elítélendő. Ez a hölgy legyen egy jó választás, öltöző, ahonnan képezheti egy tisztességes ruhát.

De látod, néha a dolgokat teljesen felesleges, nem kell. Néha az olcsó, és néha - annak érdekében, hogy megbirkózzanak a rossz hangulat, mint egy terápiás vásárlást. Van egy csomó ruhát, de nincs mit felvennie. És újra vásárol egy csecsebecsét. Fösvény kétszer fizet.

Intelligens nő az ő szekrény néhány drága termékek, amelyek kombinálhatók egymással, ami egyedülálló együttese. Ugyanakkor ő képes kiemelni egyéniségüket. És ez nem nevezhető mohó. Elvileg megéri még kevésbé, mint az, amelyik vásárol egy csomó felesleges, olcsó és íztelen odezhek. Valószínűleg már hallotta ezt a kifejezést: „Nem vagyunk elég gazdagok ahhoz, hogy vásárolnak olcsó dolgokat.”

Tehát ne vásároljon! Nem lehet? Persze, hogy nem. Elvégre ezek impulzus vásárlások az egész iparág épült a modern fogyasztói piacon. Akkor menj a szupermarketbe, és csak nyomja a fejét a seggét hatékony marketing stratégia. Szakmailag tett féligazság, a szükséges kereskedelmi vállalkozások, hogy már lefektetett a nehezen megkeresett eredményeként egy sikeres karrier Tug növekedést. Forgalomban eladásra vonz minket, hogy az alján a magány. Greed - ez egy gyógyszer, betegség, vírus, amely megtámadja minket évről évre, és fúj a lelkünket a temetőben a technológiai civilizáció.

Eközben a pillanatban próbáljuk megszólítani, hogy egy gyors pillantást, hogy kimondja a szavakat, hogy valaki, akinek szüksége van rá, és a vételi és eladási helyébe másik pár: ajándék-vételt. Ami hasonlít a közlekedő edények és vigyen ki minket a karmai kapzsiság és a magány. Mert, visszaadva azt szabad hely dobni egy ajándék az azonos minőségű. A törvény szerint érvényteleníti kitöltés.

További cikkek ebben a témában:

Trap a kapzsiság - a kapzsiság, a pszichológia, a szeretet, a kapcsolatok

Trap a kapzsiság - a kapzsiság, a pszichológia, a szeretet, a kapcsolatok

Trap a kapzsiság - a kapzsiság, a pszichológia, a szeretet, a kapcsolatok

Trap a kapzsiság - a kapzsiság, a pszichológia, a szeretet, a kapcsolatok

Irina Vlasenko írta:

A szomszéd látta maga akart. Hogy lenne ez is kap? Itt egy kicsit, nem a téma. Ön összekeveri „kapzsiság” és a „irigység” a különböző fogalom. A kapzsiság olyan sokoldalú, hogy azt mondják, hogy a kapzsiság rossz nem lehetetlen. Akkor légy mohó arány, de a tudás az utazás, munka, stb stb
Wikipedia-Greed - mértéktelen vágy, birtoklása vagy fogyasztása. Ismét egyértelmű, hogyan kiderül. Ha kész vagyok a tanulás, a tudás, akkor jó, ha én szívesen a dolgokat, vagy a pénz, ez rossz?

Greed a tudás, az utazás és munka - is egy csapda. Miért kell olyan sokat? Annak érdekében, hogy a feje beteg volt, ez volt az undor és a fáradtság? Hogy kitűnjön többek között? Ez mind azt mondta, nézd, mit őrült munkamániás, stb A cél az, hogy mit? Scho zanadto majd nezdravo mondjuk Ukrajnában. De lelkesedése semmit - ez nem a kapzsiság. Ez a szenvedély, merüljön bele a fejét. Mohóság lényegtelen. Ez inkább egy inspiráció, impulzus. Irigység és kapzsiság kapcsolódik, úgy tűnik számomra közvetlenül. Az egyik generálja a másikat. Egyes embereknek kapzsiság gyengédség és kedves szavakat. Ezek úgynevezett fenntartott, de ez is a kapzsiság.

Ez mind azt mondta, nézd, mit őrült munkamániás, stb A cél az, hogy mit? Őszintén? A dob, hogy valaki megmondja! Ez nem ettől, akkor a természet lényegéhez született. Nem hozta fel, hogy az emberi természet.