Trihozanat japán szerpentin uborka növekedni ház

Trihozanat japán szerpentin uborka nőnek ház

Szokások trichosanthes egybeesnek társait uborka, az egyetlen különbség az, hogy ez egy trópusi növény, mint például Nezhin uborka. Ez azt jelenti, hogy elég szeszélyes külföldi vendég. Az optimális hőmérséklet a megfelelő fejlődését trichosanthes japán - + 25- + 30 °Ha a hőmérséklet lecsökken + 10 ° C, a növény nem szűnik növekedni, ha a foka az alábbiakban - meghal. Egyértelmű, hogy a fagyasztás trichosanthes nem éli túl. Ezen túlmenően, ez nagyon nedvességet kedvelő kultúra - a talaj nedvesen kell tartani, és a légnedvesség üvegházban kell lennie legalább 70%. Jellemzően szerpentin uborka termesztenek üvegházakban és a további film menedéket. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog rovar beporzó rovarok számára. Ezen túlmenően, a virágok trichosanthes nyilvánosságra csak este, hogy teljesen elérhetetlen a méhekre mi szélességi. Annak érdekében, hogy ez a beporozd szeszélyes szépség manuálisan kell (a kora esti órákban a hím virágok fektetnek a nők).

Előkészítve a terepet trihozanata Ez nem olyan nehéz dolog, mint amilyennek látszik, elvégre a fentieket. Ami a készítmény a talaj egyszer trichosanthes nem igényes, bár szereti növekedni permeábilis jól levegőztetett, termékeny talaj, agyagos, homokos vályog, semleges reakció (pH = 6 vagy ennél magasabb). Ha a talaj nehéz, vagy savanyú, leszállás trichosanthes azok javításra szorulnak. A növény igényli a sok napfény, így a növény szerpentin uborka egy jól megvilágított területeken az üvegház. Annak ellenére, hogy a víz-szerető, a növények számára destruktív magas rangú a talajvíz. Érdemes megjegyezni, hogy trichosanthes nem lehet tenni egy olyan területen, ahol a tökfélék termesztett előtt. De hagyma, paradicsom és bab jó prekurzorok a japán szerpentin uborka.Ütemezés növény ebben egzotikus uborka, csökken, közben ásni, szükséges, hogy négyzetméterenként 5 kg vagy kevésbé lebomlott trágyát vagy komposzt 7-8 kg, 20 g kálium-szulfát és 30 g szuperfoszfát. Tavaszi ajánlott jól podryhlit földön, és adjunk hozzá négyzetméterenkénti 20 g ásványi nitrogén műtrágya. Miután a formában bordák

Átültetett az üvegházban

Fűtetlen üvegházakban alatt filmbevonatoldatot a palántákat át, amikor a fiatal palánták fordul 35 nap, a legjobb másfél hónap. Kiültetés előtt talaj melegházban ajánlott jól itatni. Amikor a nő Shpalernaya által növényeket kell ültetni a kertben egy sorban a parttól 50-60 cm-re egymástól

Öntözés és podkomka

Míg trichosanthes japán nem indul a virágzás, a vizezett minden 5. nap, akkor még egyszer egy héten 3-4 liter négyzetméterenként. m. A virágzás alatt és termő igényel szerpentin uborka 7-12 liter vizet (az időjárástól függően) per négyzetméter. m. 2-3 naponta. Tömlő, hogy a víz a növény nem ajánlott, mert a vízsugár károsíthatja a kényes gyökerek és levelek trichosanthes.

A növényi és a smink 6-8 kötszerek szükséges ásványi és szerves trágyák (például egy keveréke nitrophosphate és molyhos ökörfarkkóró). Az első alkalommal a takarmány egy növény a virágzás kezdetén, az utóbbi - két-három héttel az utolsó szüret. És közben termőtest etetés ismételjük minden 10 nap (10 liter vízüveg oldjuk, és pépes ökörfarkkóró 2 evőkanál. L. nitrophosphate, vízzel kell mintegy 5-6 liter készítmény négyzetméterenként).

Get magok szerpentin uborka nehéz: még egy tucat mag, görögdinnye nagyságú egy kicsit, az azonos anya trichosanthes - ritkaság. Ezért sok gyümölcsöt kell hagyni a magokat.