Tudok otthon a léggömb felfújásához héliummal

Annak érdekében, hogy megmentse egy kis, akarja, hogy legyen szíves a család és a barátok szokatlan ajándékot, választhatják ezt sokkal jobb lesz. Megszerzik a labdákat, és megpróbálja otthon növeli őket héliummal. De ez - egy hatalmas kockázatot jelent.veszélyes alternatívák

Viszonylag biztonságos, kivéve a szokásos módszer a töltés latex labda egy kézi pumpával vagy saját tüdőben. A legrosszabb esetben egy ilyen ballon robban, akkor hátrál a fülsiketítő hang, a macska fog megjelenni azonnal bajnok a fegyelem a „golyó alatt a kanapén,” de legalább netravmoopasno.

Sokkal kevesebb biztató kilátás várja mindazokat, akik mennek szintetizálni hélium „magán”, és azt használjuk kezdhettem golyókat.

Tudok otthon a léggömb felfújásához héliummal

Hélium ballonok egy fotózásra romantikus stílusban

Hélium - a gáz, amely szintetizálja a nappaliban nem fog működni. Az eljárás speciális feltételeket - alacsony hőmérsékleten. Ezért kell hagyni minden olyan kísérletet, hogy csatlakozzon a Gárda Ochumelov vegyészek. Egyszerűbb és biztonságosabb bízni ebben a kérdésben, hogy a szakemberek.

Minden leírás az interneten, amelyen jövevények birkózni a módszer egyre repülő labdák nem tartalmazzák a legfontosabb dolog - figyelmeztet egy nagy robbanásveszélyt okozhat ilyen manipuláció.

És a „kémiai kísérletekhez”, hogy csak egy golyó, ami ráadásul nem is repülni „is”, okozhat komoly egészségügyi problémákat.

kis titkai

Néha az emberek a labdákat a saját, és jön velük a hivatal az értékesítés levegő csokrok azzal a kéréssel, hogy fújja őket héliummal. A siker fog hozni, mint:

  • Gyakran takarékos polgárok vásárolni golyókat a rossz minőségű, ami tört, mielőtt a végén, hogy megtévessze;
  • cégek vásárolnak latex vagy fólia lufi nagykereskedés, így azok ára, mint része a teljes ár a munka lesz még alacsonyabb, mint a költség terheli a labdát (a költségek hélium közel 90% -a teljes ár a telepítés);
  • emellett kell sietni, hogy törekedjenek a szalag vagy műanyag csövet rögzíteni a farok a labdát.


Ami az utóbbit illeti szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ismerős a hazai ahogy a labda a nyak rögzítő lekötésével egy csomót a „nyak” nem működik, ha nem vesz részt a jelenléte szalag előre.

Tudok otthon a léggömb felfújásához héliummal

Lufi szalaggal, lebeg a mennyezet közelében, majd adja meg a szoba egy ünnepi megjelenés

Hélium és latex = legjobb barátai

Tévedés azt feltételezni, hogy az egyetlen fólia léggömbök, amelyeket nylonból, lehet, hogy egy jó pár hélium töltőanyagot. Kiváló „együttműködik” a változékony gáz- és latex lufi.

A hideg időjárás, teljesen olyan héliumballonról az utcán lesz egy kicsit elveszíteni a méretet, majd (már a hőt), hogy visszaszerezze. Ezért, a szempontjából megbízhatósága közötti különbség latex és fényes nylon nincs. Kivéve, hogy az utóbbi büszkélkedhet egy nagy választéka figurák létrehozása szokatlan ajándékot.

Ha a golyók vannak fújva első igazi hélium otthoni / irodai / bármely más szobában, majd kivesszük a fagyos levegő, majd egy órával később ismét esik a kellemes hőmérsékletet, annak érdekében, hogy megőrizzék a változékony tulajdonságok szüksége „nehéztüzérség”. A különleges szerepe van a folyékony polimer, amely kezeljük a belsejében a labdát. Ez lehetővé teszi, hogy a felfújható csillag, vagy másképpen „Cold Heart” lógnak a levegőben egy harmadik hosszabb a megszokottnál.

Tudok otthon a léggömb felfújásához héliummal

Fólia és latex hélium ballonok kültéri hajtások

Ace a lyukba

Másik előnye a szakemberek a modellezés és megemelve labdák - a képesség, hogy az izzó levegő összetétele alapján az azonos hélium. Cope saját ezt a feladatot rendkívül nehéz és költséges.

LED izzók lehet az alapja egy „csillag” vagy „felhős ég”, amely létrehozta több féle labdák és virágok. Ezek a „ég” - egy szép ajándék az egyes helyeket, jelentős szerelmeseinek. Továbbá, ez az elem a dekoráció gyakran használják a tervezők, hogy tervezzen szórakozási lehetőségek és különteremmel.

Tudok otthon a léggömb felfújásához héliummal

Izzó hélium ballonok dekoráció éjszakai