Tudom használni tampont a lányok

Tudom használni tampont a lányok

Az élet minden lány eljön egy pont felnövő - az elején a menstruáció. Persze, most már minden hónapban várhatóan néhány kellemetlen napot, amikor csak kell viselni higiénia - tömítést. De a tudomány nem áll meg, hogy létrehozott egy alternatív eszköz a női higiéniai - tampon. Ez ideális azoknak a nőknek az aktív életmódot. Tampont - csak megváltás, amikor a „kritikus” napok egybeesnek a régóta várt nyaralás a tengerparti üdülőhely. De mi szűz? Ne maradjon a ruha alatt napernyő, várja a hónap végén? Sokáig úgy gondolták, hogy a lány, aki még nem volt egy ember, kell használni, csak párna. De ez? Nézzük meg, hogy használhatja-e tampont lányok. És ha lehetséges, pontosan meghatározza a párna jobb a lányok.Tudunk lányok használata tampont?

A legtöbb lány az első helyen, óvatos a tampon használata a menstruáció alatt, mert az a tény, hogy ezek állítólag higiéniai termékek károsíthatják a szűzhártya és így szüzességétől megfoszt. Ez valójában egy mítosz. A szűzhártya van egy kis lyuk, amelyen keresztül kifelé áthatol a menstruációs vér és egyéb kisülés. Ezen kívül, a membrán elég rugalmas, és így tökéletesen feszített adagolás esetén is tampont.

Ami a véleményét nőgyógyászok ebben az ügyben, térnek. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a tampon használata lányok vezethet egészségügyi káros hatásokat. A tény az, hogy ha nem megfelelően adagolt fertőtlenítő lány nem csak kényelmetlenül érzi magát, sőt fájdalmas. A jövőben ez vezethet gyulladás a hüvelyben. De a legtöbb nőgyógyászok hajlamosak azt a nézetet, hogy a tampon használata a lányok - ez teljesen normális. Igaz, ki kell választani a megfelelő méretet a tampon és megtanulják használni.Hogyan kell használni a tampont a lányok?

Ha egy szűz még mindig úgy döntött, hogy vesz egy kényelmes higiénikus, ha meg akarja keresni, amikor kiválasztják a mérete egy tampon. A több alkalmas az úgynevezett mini-csomag, amelynek hossza és átmérője minimálisak. Egyes márkák is készített egy speciális tini tampon. Mivel a finom bevonó beadását higiéniai szer fordul elő anélkül, hogy a legkisebb kényelmetlenséget. Az elsők között párna lehet használni címkézés a fény, ProComfort mini, könnyű nap. A kezdők azt tanácsolják, hogy kezdeni higiéniai termékek mini applikátor.

Ha beszélünk, milyen korú tamponok engedélyezve vannak, a szakértők azt állítják, hogy azok alkalmazása is lehetséges a menzesz. A legfontosabb dolog -, hogy megtanulják, hogyan kell megadnia. Tekintettel arra, hogy elkezdhetjük használni tamponok, ezek az alapok a női higiéniai termékek sokkal alkalmasabbak az első 2-3 napon, amikor az összeget a menstruációs vérzés maximális. A következő napokban, hogy jobb alkalmazni napi vagy hagyományos tömítést.

Ugyanilyen fontos, hogy tudja, hogyan kell tampon a lányok. Ha a tampont helyezünk rendesen, a lány teljesen elfelejteni a létezését, mint bármely kellemetlen nem éreznék.

  1. kell kezet mosni, és a nemi szervek bevezetése előtt a tampon.
  2. A legkényelmesebb módja, hogy adja meg azt a helyzetét ülve vagy guggolva a vécé fölött, amikor a lábak terjedt.
  3. A tampon vesszük hüvelyk- és középső ujj úgy, hogy a lekerekített széle irányította a hüvelybe.

Tudom használni tampont a lányok

  • Óvatosan és lassan adja le a tampon szögben az alsó hát, amíg a külső lesz a téma. Ha a tampon applikátorral, adja meg, hogy az eleje. Ezután nyomja meg a mutatóujját a második része a felrakó, ha injekciót. Ennek eredményeként, a tampon belsejében marad, és mindkét oldalán a applikátor - kívülről.
  • Mosson kezet újra.
  • És ami a legfontosabb - ne felejtsük el, hogy a változás a tampon négyóránként.