Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

Modern életstílus ritkán biztosít a test és a láb hajók normális mennyiségű forgalmat. Ennek eredményeképpen olyan hatás, a fizikai inaktivitás, amely okot ad komoly problémát. Ahhoz, hogy megtudjuk, mi a betegség, elő ezt az anyagot.Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

Ahhoz, hogy megértsük, milyen lábak érbetegség szempontjából kulcsfontosságú, különösen meg kell értenie, hogy ha azt mondják: „lába fájt hajó”, akkor valószínű, hogy menjen mindkét artériák és vénák. Mindenesetre van egy kérdés az elzáródás, nem megfelelő működéséből hajók számára két okból: vagy a hajó rendellenesség, vagy a vér benne. Ebben az esetben a vér általában egy probléma - hogy vastag, míg a falak a hajók vagy szelepek vagy alkalmatlan, vagy hogy alacsony permeabilitás miatt különféle lerakódások belsejében.

Problémák a vér - ez mindenféle trombózis és a meghibásodása esetén artériás és vénás betegség. A fő probléma - törékeny falak, szelepek nem működnek, vagy már kialakult további szaporodását a falakon az erek, így az érelmeszesedés. Továbbá, különböző kombinációi ezeket a kapcsolatokat - egy betegséget kiváltja a megjelenését a másik, és fordítva.

A leggyakoribb kockázatok - így ha beszélünk artériák, leggyakrabban érelmeszesedés, trombózis vagy elzáródásos betegség. vénák közös betegségek hang különböző, de ugyanazokat az elveket: visszerek, trombózis (betétek a vénákban előfordulhat sokkal ritkábban).

Meghatározások és részletek

Lokalizálódik artériák keletkezése miatt a koleszterin a falakon miatt anyagcserezavarok. Atherosclerosis elzárhatják a hajó, és megáll a véráram teljesen. Ateroszklerózis, képletesen, lehet az úgynevezett „counter-lipidek”, annak a ténynek köszönhető, hogy mind gyógyszerek, és a természetes tevékenységek csökkentését célzó a lipidek mennyisége a vérben, és a test általában. Először is, a normális életmód és táplálkozás, így csak a test megtisztult a túlzott koleszterin, vagy használt gyógyszerek csökkentik a koleszterin felszívódását, lipidek arányának növelése megszüntetése és csökkentése a bevételek ezen anyagok élelmiszerekben.

Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

Továbbá artériás betegség, de ezúttal a probléma, hogy az erek a láb és a kéz (ami ritkán) nagyon vékony és törékeny. A hajók szűkül teljesen zárt, hogy néha még vezet üszkösödés. Az autoimmun betegség, és a kezelés és a hivatalos ajánlások célja inkább a folyamata lelassul a betegség hatással van mind a felső és az alsó végtagok.

3. trombózis - a vér probléma.

Kis víz mozgása és idő - ennek eredményeként egy ilyen kombináció az életkörülmények a helyeken, ahol a vér szinte nem mozog, úgy tűnik, a vérrögök. Később, a nagy hajók a lábát, hogy a vérrögképződés és hogy arra a helyre, ahol a szélesség nem elegendő, így a dugulás. Az ilyen jelenségek, valamint a vénák és artériák. A fő kezelési hajtjuk vérrögök antikoaguláns ez nem zárja ki normalizálása életmód és a megfelelő táplálkozás. Különösen nehéz esetekben alkalmazandó műtéti beavatkozás közvetlen kitermelése vérrög.Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

4. varix (visszértágulat).

Ez érinti az alsó végtagok, amikor a belső szárnyak bármilyen okból már nem hatékony, és a vér megszűnik általuk birtokolt a szintre, ahol a tolt egy másik meglepetés a szív, hanem áramlik vissza a hajók, ami bizonyos részeit vénák nyomás következményei formájában mozog, hogy a felső réteg a bőr és a duzzanat, mint amelynek eredményeként a bőr felületén vannak kialakítva csúnya dudor nyilvánvaló a szabad szemmel.

Visszértágulatok kezelésében van osztva:

  • sebészetileg, ahol a sérült vénát részletben egyszerűen eltávolítható;
  • kábítószer irányítani hasznosítás és normalizálására szelepek;
  • tömörítés, ahol a következmények hiánya a lábmunka hajók ellensúlyozta nyomást gyakorol a lehető legnagyobb felületen a lábát. Ez a módszer már jó ideje, és az összes többi bizonyultak idővel lehet hatékony, ha a kompressziós harisnya vagy rugalmas pólya.

Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

Az első jelek

Azok a betegségek, nem jelenik meg a maga - mindig van a prekurzorok, azaz a betegségek tüneteit hajók lábak, amelyek beszélnek a kis változások a szervezetben, nem minősül kritikus kellemetlenségért, de előre jelzik, hogy egy súlyos betegség ... Ha lát az alábbi attribútumok erősen ajánlott, hogy egy orvos - a megadott információ célja, hogy segítsen megtalálni az utat a saját.

A kapcsolat a néhány, a kezdeti tünetek, majd a betegség:

1. Fájdalom (és éles és tompa) - előre jelzi az atherosclerosis, endarteritis, trombózis, és ki kell egészíteni megerősítést.

2. A sántaság mindkét időszakos és állandó - problémát jelez az artériákban.

3. duzzanat a láb - tünetek gyakran nyilvánvaló trombózis, visszeres.

4. nehéz láb szindróma (fáradtság lábikragörcsöt) általában sajátos endarteritis vagy visszerek.

Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

Vannak általános magatartási szabályokat annak érdekében, hogy elkerüljék a nem kívánt állapot hajók a test:

  • kell a lehető leghamarabb, hogy egy orvos szakértői tanácsadást;
  • számának növelése a forgalom és a tevékenység az életben;
  • biztosítja a szervezet vitamin és ásványi anyag;
  • kiigazított és kiegyensúlyozott étrend;
  • feladja a rossz szokások, stressz elkerülése.

Ahhoz, hogy maximalizálja a hatékonyságát célzó intézkedések és érrendszeri betegségek az alsó végtagok, hasznos megérteni, hogy pontosan mit is koncentrálni.

1. Tehát abban az esetben, megelőző intézkedések érelmeszesedés elleni további hangsúlyt értelme csinálni nem csak az összetétele a diéta és a dohányzásról való leszokás, hanem a mentális nyugalom és olyan környezet mentes a stressz.

Tünetei és jelei vénákban, lehetséges betegségek, megelőzése

4. Samomassazh lábak - bevált és hatékony eszköz a megelőzés a visszerek, természetesen azok után általánosan alkalmazható hajók. Ennek az utolsó alternatíva lehetne megközelíteni minden tornaterem, amely megfelelő végtag dinamika, ami megakadályozza a betegség tüneteit. Ha korábban foglalkozni visszerek, akkor hasznos lehet, hogy speciális eszközöket használnak, például rugalmas pólya vagy kompressziós harisnyák vagy harisnya.

PG «Feel-Lábak»:
Budapest, Bolshaya Sukharevskaya, 16/18, a 413b.
(499) 611-83-65