Tünetei és kezelése dermatitisz macskák - notebook

Tünetei és kezelése dermatitisz macskák - notebook

Tippek dermatitis macskák

Tünetei és kezelése dermatitis macskák

Ha az állat a katasztrófa sújtotta, a legfontosabb dolog -, hogy megértsük, mi történt, és helyes az oka. Macskák szenvednek különböző betegségek, azt fogja mondani, hogy körülbelül dermatitis macskák - a betegség nem nagyon veszélyes, de az egyik leggyakoribb. Ez a betegség számos oka van, ez előfordul mind akut, mind krónikus formában. Tekintsük a két fő típusa a bőrgyulladás, amelyek nagyobb valószínűséggel jelennek meg a szeretett kisállat. • Dermatitis és variánsai
 • Allergiás bőrgyulladás és a bolha fajok
 • A tünetek a dermatitis macskák
 • Hogyan kell kezelni dermatitis macskák

Dermatitis és variánsai

Dermatitis - egy gyulladásos bőrbetegség macskákban, amely lehet több tényező okozta. Attól függően, hogy a betegség oka van osztva típusok. A kezelés attól függ, hogy milyen faj tartozik betegség az állat.

 1. fertőzés;
 2. parazita
 3. traumatikus;
 4. orvosi;
 5. kémiai;
 6. termikus;
 7. Allergiás.

Termikus, kémiai és traumás formája a betegség a macskák - sérti a bőrt eredő kitettség külső tényezők. Hő (égési), agresszív vegyi anyag (ilyen esetekben, a kémiai égés), vagy mert a fizikai hatások (karcolások, sebek, zúzódások).

A következménye mindezen tényezők a bőr károsodását, vérzés, gyulladás. Ezek lehetnek bonyolítja fertőzés és krónikussá válik. Kémiai típusú lehetnek az orvosi és bőrgyulladás, amely miatt előfordul, hogy a hosszú és a túlzott expozíció a bőr macskák különböző krémek vagy kenőcsök.

Allergiás bőrgyulladás és a bolha fajok

Ez dermatitis külön meg kell fontolni, mert ez az, amit gyakran zavarja a bajuszos pet. Allergia - a túlzott immunrendszer válasza bizonyos környezeti tényezők.A macskák, fejleszti a szervezet reakciója, hogy bizonyos anyagok, ezek az úgynevezett allergének (háztartási vegyszerek, a pollen, a gyógyszerek, kémiai adalékanyagok az étrendben).

Tünetei és kezelése dermatitisz macskák - notebook

Azt is meg kellene vizsgálni bőrgyulladás, amely által okozott bolha csípése. Ez - a leggyakoribb oka a betegség macskákban. A bolha nyálában tartalmaz tizenöt különböző allergének okozhat betegséget

Az állat nem lehet rovar - harapás „véletlen” parazita elég kedvencét viszket néhány hétig. Allergia okozhat petét és a bolha ürülék. Flea dermatitis macskáknál tudható mind a parazita elme és az allergiás szem előtt.

Allergia macskák által okozott élelmiszer. A legtöbb esetben ez a reakció okozza a fehérjék szerepelnek a takarmány. Nem szükséges, hogy takarmány új volt. Fehérje allergén halmozódik fel a szervezetben a macskák egy bizonyos szintet, és csak akkor okoz allergiát. Hasonló tüneteket is okoz szubkután atka.

A tünetek a dermatitis macskák

Tünetei és kezelése dermatitis macskák

Ha az első három dermatitis körülbelül minden világos - ez külső traumás sérülések, és ennek megfelelően kell kezelni, az allergiás dermatitis macskák nem olyan könnyű észrevenni, sokkal kevésbé határozzák meg a megfelelő kezelést. Kell figyelni, hogy a következő tünetek:

 • bőrpír, kiütés, papulák és vezikulák;
 • gyulladás;
 • korpásodás;
 • a bőr megvastagodása.

Mert „bolha” dermatitis jellemzi a következő tünetek:

 • állati és gyakran erőszakosan karcos falatok és a farok tövébe;
 • egy állat képes felismerni bolhák vagy tojásaikat és a széklet;
 • A terület a has és a farok kieshet vagy elvékonyodott hajat.

Hogyan kell kezelni dermatitis macskák

Abban az esetben, allergiás bőrgyulladás kell határozni, hogy milyen allergén hivatta és az „eltávolítás” őt az állat életét. Ez nem könnyű. Általában majd folyamat megszüntetése. Etetni, megszünteti a rovar kártevők és más lehetséges allergéneket. A kezelés adagolását foglalja magában antihisztaminok (difenhidramin, Suprastin) eltávolítja viszketés.

Tünetei és kezelése dermatitisz macskák - notebook

Annak érdekében, hogy indítsa el a dermatitis a macskák, akkor először meg kell meghatározni az okát, és nem mindig a tulajdonos a hatalom, hogy csináld magad

Ez vonatkozik a speciális diéta. Kezelésére külső sérülések használt antibiotikumok és kenőcsök. De ez kizárja csak a tüneteket. Meg kell találni az okát, és akkor képes lesz arra, hogy megoldja a problémát.

Tünetei és kezelése dermatitis macskák