Tünetek és fotó allergiás a vízre

Allergia víz: Tünetek, Kép, kezelése

Modern emberek nagyobb valószínűséggel szenvednek allergiában. Amely csak típusú allergiás reakciók nem található! Élelmiszer, állati szőr, pollen ... De ma, egyre több kezd megnyilvánulni allergiás a vízre, és megállapította, hogy mind a csecsemők és felnőttek. De hogyan lehet ez, mert víz nélkül nincs élet mellett testünk csak belőle.Lehet, hogy allergiás a víz?

Észrevetted már, hogy az egészségromlás és bőrpír a bőrön jelenik meg, miután egy pohár vizet. Vajon ez tényleg megtörténhet, és mit csinál? Szeretnénk megnyugtatni - talán nem a víz maga az allergia, hanem adalékanyagok is - igen. Sajnos, ma azonban hozzá egy csomó szennyeződések tisztítására és javítja az ízét, és ezek nem mindig biztonságos. Ennek eredményeként a test reagál, így a következő adalékanyagok, és nem a víz.

Tünetek és fotó allergiás a vízre

Mely anyagok allergiát? Hazánkban tisztítására klórt használnak, és valójában ő egy csomó pobochek! A civilizált országokban, tisztítjuk más eszközökkel, megbocsátó és modern. Mi ugyanazt a felhasznált klór évtizedekkel ezelőtt, és ma is, semmi sem változott.

A legvalószínűbb, hogy van egy allergia nevű anyag a klór. Ennek koncentrációja a vízben kapjuk túl magas, és hogy a szervezet így reagál meghaladja. Egyrészt klór megvéd bennünket a baktériumok és a többi - árt.

Szintén a csapvíz tartalmaz anyagokat, mint például diklór-etán és szén-tetraklorid. Ők is okozhat allergiát, és nem csoda, - mert mérgező.

Ennek eredményeként, a csapvíz nem csak allergiát okozhatnak, hanem rontja a gyomor és a belek, a máj és a vese, lassíts fontos anyagcsere-folyamatokat.

Mi a helyzet a palackozott víz? , Akkor azt is allergiás lehet. Miért? Igen, mert a valóságban, néhány palackozott terméket gyártó használja a modern technológiák tisztítására. Sőt, sok eladott leple alatt a palackozott víz a leggyakoribb.Hogyan lehet ellenőrizni?

Lehet, hogy allergiás, hogy nem a víz, a levegő a környéken, ahol él. Nézd meg ezt a könnyű - meg kell 1-2 nap, hogy menjen a forrásvíz. Csak akkor inni, és hogy egy zuhany annak használatát. Ha ez idő alatt a tünetek nem zavarlak, akkor az allergia a víz.

Tünetei allergia víz, fotók

Határozza meg, hogy milyen típusú allergiás reakció lehet a tünetek, hogy megmutatkozhat nem csak akkor, vizet inni, hanem lezuhanyozott, majd:

  • A bőr kivörösödése előfordulhat az egész szervezetben
  • Fejfájás, nehézség a fej
  • viszket
  • Bőrpír a szem, könnyező
  • egészségromlás

Mint látható, a tünetek közé tartozik a duzzanat, így ez az allergia nem veszélyezteti az életét. Mindazonáltal, ez ad egy komoly kellemetlenséget okozhatnak, és szintén negatív hatással van az immunrendszerre. Tanulmányok kimutatták, hogy az antibiotikumok, a közelmúltban át a betegséget súlyosbíthatja az allergiás reakció.

A probléma az, hogy az ilyen típusú allergia nehéz felismerni és diagnosztizálni. Az orvosok gyakorlatilag tehetetlenek és gyakran az allergén azonosításában, a betegnek át néhány tucat teszteket.

Tünetek és fotó allergiás a vízre

Tünetek és fotó allergiás a vízre

Tünetek és fotó allergiás a vízre

Mi a teendő, ha allergiás a víz?

Természetesen, az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljunk a probléma -, hogy megszüntesse az étrendből a csapvíz. Vásárlás csak palackozott, és csak megbízható gyártók. Ha van rá lehetőséged, próbáld minél gyakrabban inni a vizet a források, nem éppen káros szennyeződésektől.

Ne zavarja, és antihisztaminok - akkor jön a támogatás, ha az allergia elég erős. Köszönet nekik, akkor képes lesz arra, hogy megszüntesse a tüneteket a lehető leggyorsabban, de sajnos nagyon problémát nem tudják megoldani.

Ha kijelentkezik csapvízzel, majd enni jobb és fenntartani az aktív életmód, allergiás víz több mint akkor nem zavarják. Ha allergiás reakció nyilvánult meg újra, meg kell, hogy fordítsanak különös figyelmet az egészségre, mert gyakran ez a tünet a tény, hogy egy személy súlyos problémák vannak a vese vagy máj.

Nő online magazin Delafe.ru