Uborka leírás, leírását, hogyan növekszik az uborka

Uborka leírás, leírását, hogyan növekszik az uborka

Itt fogunk beszélni, hogyan növekszik uborka korai és kap egy jó termés. Részletek a feltételeket, amelyek mellett az uborka jól növekednek.

Leírás uborka növekedés

Uborka jól szaporodnak magas páratartalom. Üvegházba 80-90% -os páratartalom elejéig termőtest uborka ritkán öntözik. A nyílt terepen a hőt a növényeket vízzel permetezzük, hogy a víz nem jut el a leveleket, különben kiszárad.Uborka jól nőnek savanyú talajokon nem. A legjobb a növekedésükhöz rN6,5 savassága a talaj. Uborka nőnek jól, ha rendszeresen meszezés.

Az alacsony hőmérséklet éjszaka elősegíti a kialakulását a nőivarú virágok miatt csökkent légzés növények és szénhidrát-fogyasztás. A hőmérséklet 15 ° C alatt uborka virágzik, de a petefészkek nem képeznek. Amikor a hideg időjárás, nőnek rosszul, és meghal.

Petefészek után alakult beporzás méhek virág uborka. Ha nincs természetes beporzás, akkor kézzel végzik. Erre a bosszantó hím virág (ez nem a petefészkek) és megszüntette a szirmok, tedd a hím virág a női (és a petefészek), vagy egy ecsettel pollen a hím virág és letétbe azt a megbélyegzés a női virág.

Most, mint a gyümölcs az uborka növekszik. Ezek növekednek többnyire a sötétben, ha van egy felbomlása komplex szerves anyagok és kiáramlása bomlástermékek elsősorban a gyümölcs. Ezért alatt termő uborkát az éjszakai hőmérséklet csökkenése csak akkor engedélyezett, legfeljebb 20 ° C, különben a növény lesz egy kicsit könnyebb elkapni és növények lisztharmat. Boldog ebben az időszakban a legkedvezőbb hőmérséklet 28-32 ° C-on Magasabb hőmérsékleten petefészek megszűnik. növények túlmelegedés okozza a kimerülés.Jellemzői uborka

Uborka leírás, leírását, hogyan növekszik az uborka

Jellemző Uborka uborkák tartalmazhat legfeljebb 97% vizet, kis mennyiségű fehérjék és szénhidrátok. Az uborka nem kövér. Ezek megkönnyítik a felszívódását test fehérje. A túlsúlyban alkalikus sók, amelyek oldódnak húgysav. Rendszeres használata uborka megakadályozza reumás betegségek, szív-és vesebetegség.

Leírás az uborka gyökérzete

Egészséges gyökérzet uborka jól fejlett, és helyezzük a felületi réteg földet. Az üvegházban vagy üvegházban, a gyökérzet fejlődik gyengébb, mint a nyitott, mivel az alacsony fény növények, a gyökerek gyakran jönnek a felszínre, így a üvegházi talajt nem meglazult, és öntsük a folyosókon után öntözés a föld.

Leírás uborka virágzás

Bemutatjuk, hogyan virágzik az uborkát és hogyan növekszik az uborka. A legtöbb uborka fajták képeznek kezdetben a fő szár hím virágok meddő virágokat, majd oldalán női virágok szárak vannak kialakítva. Kivételek érő fajták, mint például Muromsky 36. és Altaiskii korai és hibridek siker 221, jel 235 és mások. Ezek a típusok a férfi és női virágok nőnek szinte egy időben a fő szár. Vannak még partenokarp uborka, amelyeket az a tény jellemez, hogy a hozam magnélküli gyümölcs beporzás nélkül a virágok és termesztenek üvegházakban.

Gyakran növények kialakulása a nőivarú virágok késik. Nem lehet több. Például, koca uborka (tavaly) magokat. A növényekben, friss magok női virágok képződnek később, a hím virágok. Ahhoz, Uborka jól nőnek, akkor jobb, ha a magjait 2-3 évvel ezelőtt. A múlt évben ültetés előtt magokat előzőleg melegítjük 55 ° C-on 2 órán át uborka magokat meleg-Leírás :. száraz magok elterjedt egy papírlapra és elhelyezni fanerku az akkumulátort egy hőmérővel, vagy egy modern sütő, hőmérsékletre előmelegített 55 ° C-on Azt is felfüggesztheti a magot egy géz táska, hogy a mennyezet egy meleg helyen két - három hónap ültetés előtt. Amikor melegítjük vető mag ad palánta, a női virágok hamarosan megjelenik. Egy másik módja, hogy gyorsítsák fel a megjelenése a női virágok uborka: temperáló duzzadt magvakat.

Azt szeretném, ha a gazdag termés!