Uborka virág hím és nőstény, nő a kertben!

Miért az uborkára nem nőnek petefészkek?

Uborka virág hím és nőstény, nő a kertben!

termelők gyakran panaszkodnak - nem uborka, néhány meddő virágok. Mi a teendő ebben az esetben? Mi az oka a folyamatos virágos növény egy üres héj? És függetlenül attól, hogy egyáltalán szükség van, ezek a meddő virágokat?Először is, jelentős késedelmet a megjelenése a női virágok, és később termő rejlik a minőség a magokat. Ha még nem hallgatott a számos ajánlást és a koca friss magok, a termesztett növények tőlük kapjuk az első hím virágok - meddő virágok, majd - a nők számára. Egészen más képet, ha már elvetették a kukoricát 2-3 évvel ezelőtt. Ebben az esetben a női virágok vannak kialakítva, ugyanakkor a férfiak vagy a férfiak hamarabb.

És ha már a mag friss, vagy ha nem tudja, az elévülésre vásárolt vetőmag? Könnyítse - ők kell, hogy felmelegedjen, és a növények ezekből a magvakból fog női virágok sokkal korábban, mint máskor. Ez gyorsítja a megjelenése női virágok és magvak presowing keményedés negatív vagy változó hőmérsékleten.

Másik oka a meddőség uborka - sérti a hatalmi egyensúly, gyakran bőséges a talaj nitrogén műtrágya, ami miatt gyors növekedése szárak, levelek és meddő virágok. Ebben az esetben, a növények nagyon hasznos nagy sebességű etetés foszfor műtrágyák, például szuperfoszfátok Hood (2 evőkanál. Kanalakat 10 liter forró víz) vagy infúzióban fiziológiás fából hamu.

A harmadik ok a késedelem női virágok - öntözés a növények hideg vízzel. A víz hőmérséklete nem lehet alacsonyabb 25 ° C-on Nem engedhetjük, hogy a víz hidegebb talajban.

A másik ok „pustotsvetnogo bőven” - egy nagy felesleges nedvességet a talajban. Szárítsuk meg a talaj ágyon uborka néhány napig. Miután kissé podvyanut levelek a növények és azonnal megjelenik a rengeteg női virágok. De ebben az esetben - ha nem kiszáradnak a talajt.

A jobb ellátás - a cikk Care uborka telepítések.

Komoly hatással „pustotsvetnoe bőség” is magas környezeti hőmérséklet, súlyos megvastagodása növények üvegházban, stb

És ha mindez nem segít, majd végezze el a tetejét a növények megcsípte a fő szár. Akkor megáll a növények növekedését hosszúságú hatására a növekedés az oldalhajtások és női virágok.

És mi a helyzet az üres héj? Egyes kertészek eltávolítani a legtöbb meddő virágok, tévesen abban a reményben, hogy ez növeli a női virágok. Ezzel eltávolítja őket nem jó, és ronthatja a feltételeket beporzás a női virágok lehet valós. Kopár virágok a növény maga gyorsan megsárgul és leesik.

Az utóbbi években, a legnépszerűbb nyaláb fajták és hibridek az uborka, különösen a női-szerű virágzik, amelyek jellemzője a magas hozam és többnyire jó só-bevonat tulajdonságait. Ezek képezik a csomópont 3-7 petefészkek. De nem minden kertész kezeli, hogy a petefészkek ezek a gyümölcsök.

Uborka virág hím és nőstény, nő a kertben!

Uborka virág hím és nőstény, nő a kertben!

Ez egy meglehetősen gyakori jelenség, különösen meleg időjárás és az üvegházakban. Ebben a részben a petefészkek nem növekszik, és fokozatosan kezd megsárgul, majd gyorsan kiszárad és eltűnik. Mi a baj? Számos oka ennek a jelenségnek:  • túl magas a levegő hőmérséklete az üvegházban (több mint 35 ° C).
  • nagyon magas relatív páratartalom (90% feletti).
  • A fajták és hibridek a tisztán női-szerű virágzik hiányzik rovar beporzó rovarok miatt elhúzódó hűvös időjárás vagy hiánya hímvirágok (meddő virágok). Számukra szükséges vetni, legfeljebb 10% -át bármilyen uborka beporzó.
  • nagyon ritka szedés uborka. Meg kell gyűjteni a napi rendszerességgel, vagy szélsőséges esetben egy nap alatt. Benőtt gyümölcs kosarat töltése új petefészkek.
  • jelentős hiánya a táplálkozás a talajban. Modern hibridek kéve termőtest, és helyigénye jóval egységesebb tápanyagtartalma a talajban. Teljesítmény egyszerűen nem elég a növekedés petefészkek a fény. Ugyanakkor 1-2 magzat növekszik, míg a többi elszárad, és leesik. Ezért, ha a petefészkek sok növény, akkor meg kell etetni hetente kis dózisban infúzió ökörfarkkóró azzal a kiegészítéssel, karbamid benne.

És annak érdekében, hogy javítsák a töltelék a petefészkek, különösen hideg időben, akkor el kell végezni levélzet növényi drogok „cirkon” vagy „Appin”, amely növeli az ellenállást a növények stresszes helyzeteket.

Sokan inkább zöldséget magukat, lement a költségvetést, és a zuhany szép. Ahhoz, hogy a végén az őszi jó termés, meg kell dolgozni tisztességesen. Anélkül, különös gonddal nincs termés sikertelen lesz. Itt és az uborka különös figyelmet igényelnek, és képesnek kell lennie arra, hogy csípje uborka.

Hogyan csipet uborka

Lehet kérni: „És mit kell csípje vissza az uborka? Ne e nélkül nem fog növekedni?”. Sok kertészek nem tartja szükségesnek, hogy letörnek gallyakat és leveleket a palántákat. Tudtad, hogy az uborka is feküdt a férfiak lő a fő szár. Másik neve - „meddő virágok.” Ez nem adnak gyümölcsöt. Ezért, hogy kap egy jó termés van szüksége, hogy megszabaduljon a meddő virágok. A gyümölcs csak női virágok, és úgy tűnik, a Scourge a második és a harmadik rend. Elfogadom, minden, mint az emberek. Ne csípje meg a kezét, és egy éles késsel. Ez jobb csinálni reggel. A levelek, az uborkát, éppen ellenkezőleg, nem lehet rövidre, mivel ezek biztosítják a tápanyagokat. Mi mást kell csípje vissza az uborka?

  • Ez a szárak a lehető leghamarabb nő volt virágokkal.
  • Ha a férfi futók nem távolítható el a 80%, a gyümölcs lehet keserű.

Ezen túlmenően, figyeljen arra, ahogy az ostor formában:

  • Ha palánták hibrid, akkor el kell távolítani a tetejét vannak kialakítva a hatodik lapot, így csak három menekülni, és megszabadulni a többit.
  • Ha rendes palánták, így egy szárat, és távolítsa el a gyenge hajtásokat.

Miért távolítsa el a petefészek és az alsó virágok

Csak a nőivarú egyedet képesek alkotni virágot tövében az első levelek. Fiatal növény még nem tudták betölteni gyümölcs tápanyagokat. És maga a növény először meg kell jó levélfelület, és csak ezután jön le. Ezért a női virágok az első három vagy négy levelet el kell távolítani, és így a növény, hogy hozzon létre egy takarót a levelek. Csak ezt követően jön létre a jó eredményeket.

Minden uborka kell csípje vissza ugyanúgy

Nem, nem mindegy csipet uborka. Minden attól függ, az a hely, ahol a női virágok kezdenek kialakulni. Ennek alapján, a képződő uborka fajtákat.

Hogyan csipet uborka

Bár még az azonos minőségű, különböző típusú szóló női virágok lehet megállapítani. Egyes fajták alkotnak egy hatalmas számú női virágok a központi hajtás. Akkor meg kell csípje vissza a fő szár a felső rácsos. Más nagy részét a női virágok gyűjtik a oldalhajtások. Ebben az esetben, termelnek rövid öntet (több mint 5-6 levél), az eljárást megismételjük három vagy négy lap. Meg kell csípje vissza oldalhajtások virágok 1-2 lap. Vannak még ilyen növények, amelyek kezdődik a központi menekülés nem képezik a női és férfi virágok, közelítse azokat két - es három lapból.

Hogyan lehet megkülönböztetni male női virágok

Ez egy másik fontos kérdés, hogy az érdekelt a fiatal kertészek. Hogyan csipet uborka, megértjük, de hogyan lehet megkülönböztetni male nő virág, nem tudom.

Hogyan csipet uborka

Tény, hogy minden egyszerű itt. Vegyünk egy jó pillantást a virág maga. Férfi virágok a szár, így ez az úgynevezett steril virág. És a női virág látható azonnal petefészek kis uborka. Ezen túlmenően, a hím virágok gyűjtik virágzat 5-7 közülük, mivel a nők gyakran rendezett egyszeresen vagy kettőn - hárman a levél axils.

Most könnyen helyes csipet uborka palántákat. Ennek köszönhetően, gyűjteni a jó termés. És akkor nem kell, hogy miért volt olyan jó magról, a nagy zöld levelek és uborka valamilyen okból nem volt nagyon kevés. Ismerje meg, hogyan kell helyesen megszorítani, akkor növeli a betakarítás uborka.

Cikkek, mint például: Hogyan csipet uborka

mint uborka megkülönböztetni a hím a nőstény virág?

Lyudmila Kolosova

Férfi virág a szár, gyakran nevezik üres héj, és a női petefészekben egy kis uborka.