Újszülött csuklás, miért és mit kell csinálni

Néha még az olyan, látszólag hétköznapi, mint a csuklás aggasztó szülők. Leggyakrabban csuklás nem jele semmilyen betegség, és szállít egy gyermek kellemetlenséget.Miért van egy csuklás az újszülött

Mint egy felnőtt, Icahn újszülött folyamat okozza összehúzódásai a rekeszizom izom, amely elválasztja a hasi és mellkasi üreg stimuláció a vagus ideg. Hajlam gyakori csuklás csecsemők miatt éretlensége az idegrendszer, és ennek következtében annak túl ingerelhetőség válaszul a külső vagy belső ingerek. A kor előrehaladtával a csuklás kitettség csökken.

A leggyakoribb irritáló, hogy okozhat csuklás újszülöttek:

Gyakran újszülött csuklás etetés után, amely lehet elfogyasztása okozta levegő vagy túletetés.Jellemzői csuklás újszülöttek

Újszülött csuklás, miért és mit kell csinálni
Csuklás újszülöttek mint említettük, nem különbözik a csuklás felnőtteknél: van egy jellegzetes hang és jól érezhetően csökkent a has és a mellkas. Ha a baba nem mutat semmilyen további jeleit szorongás formájában sírás, hányás, az erős, az orr, kék az arca, vagy a keze ügyében, akkor nem kell aggódni.

Hogyan, hogy megszüntesse a csuklás újszülött

Úgy történik, hogy a csuklás, de nem kíséri többé nyugtalanító tünetekkel is zavarja a gyermeket, majd az anya azt akarja, hogy segítsen, ha:

  • Gyakori csuklás;
  • Ez tovább tart, mint 15 perc;
  • csuklás megakadályozza megfelelnek az alvás és ébrenlét újszülött (zavarhatják az alvást, vagy zavarják az alvás).

Ezekben az esetekben meg kell azonosítani és eltávolítani a irritáló okozza csuklás. Itt a leggyakoribb oka a csuklás és hogyan oldja meg őket:

Mi mást olvasni ezt a cikket: