Ultrahang diagnosztika (ultrahang) ~ ingyenesen letölthető könyv orvosi könyvek és atlaszok

Az oldalon lehet letölteni orvosi könyvek, atlaszok, tankönyvek és programok formátumban DjVu és pdf. Töltse Atlas of Human Anatómiai és Szövettani. Mp3 előnyök hallgatózás a szív és a tüdő. Ingyenes orvosi könyveket és tankönyveket sebészet, nőgyógyászat, urológia, belgyógyászat, gyermekgyógyászat, kardiológia, ultrahang és EKG diagnózis. Méz könyvek fogászat, a farmakológia, a fiziológia és az emberi anatómia.Ultrahang diagnosztika (UH) ~ ingyenesen letölthető könyv orvosi könyvek és atlaszok
Azt javaslom, hogy töltse le a könyv „Ultrahangos diagnosztika”

E könyv célja, ultrahangos diagnosztizálásában orvostanhallgatók. egyetemek, orvosok ultrahang diagnosztikai radiológus, és azok, akik kezdik tanulni a módszer az ultrahang diagnosztika, vagy akar, hogy elmélyítsék tudásukat ezen a területen az ultrahang.

A könyv alapja az indukciós képzés kezdőknek. A könyvben áttekintette azokat a nehézségeket, amelyek gyakran szembesülnek kezdő sonographers.A könyv ismerteti az általános és specifikus elvek ultrahang. A könyv 486 illusztrációk és fotók Szonográfia belső szervek különböző betegségek és érthető topográfiai térképek.

Az egyes fejezetek végén olyan kérdések az önuralmat a felszívódását az anyag. Book. természetesen nem terjed ki minden szempontból diagnosztikai ultrahang. de ez nem feladata. Ehelyett ez az útmutató az olvasó bevezetést az optimális ultrahang diagnosztika.

A könyv. „Minden ultrahangos diagnózis jó olyan jó, mint egy szakértő ultrahangdiagnosztikában. Téves diagnózis lehet kerülni rovására mélyreható ismerete az anatómia és morfológiai az ultrahangot.”

Vásárolja nyomtatott változatát a könyv „Ultrahang diagnosztika” ingyenes házhoz szállítás az egész világon, a legmegbízhatóbb online áruház. BUY NOW


Letöltés könyv ITT

Hol máshol lehet ingyenesen letölthető könyveket ultrahang?

UZI képzés könyv irreális. kell, hogy menjen egy ultrahang tanfolyamok, ők most jó néhány Moszkvában. Most ultrahangvizsgálatokat orvosok jó pénzt keresni. Nos, szükségtelen, hogy a vonat őket is, úgy döntött, hogy keresni

van egy jó könyv atlasz ultrahang képeket. megjelenés lehet letölteni ingyenesen az interneten

hogyan lehet megtalálni képzés ultrahang Moszkvában a falu Lelyuk

Egy jó könyv ultrahangvizsgálat. Vannak minden alapvető, hogy megtanulják az alapokat az ultrahang diagnosztika. Az elején a letöltött egy másik helyszínen, de aztán az ózon vásárolt egy új könyv, „Ultrahang a sürgősségi ellátás és kritikus”, és „Ultrahang diagnosztika. Praktikus megoldás a klinikai probléma.” Tanács, azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan ultrahangos diagnózis! Hosszú keresett, ahol lehet szabadon letölthető, de nem talált.

Tudom letölteni a könyvet, és futott a tartalom alapján a tankönyv. köszönöm szépen - gyors letöltés egy kiváló bemutató, nincs vírus, chse tökéletesen nyit. köszönöm.