Understanding harag, düh kezelése

Akkor már nem lehet a kísértés, hogy a füst egy utolsó cigarettát, mert ahelyett, hogy azt fogja érezni magát az öröm a jobb egészségi állapot, a jó levegőt és a ruhákat, az energia, ami korábban ment a függés cigaretta, harcolni velük, és lelkifurdalás, és most ez lesz elérhető az élet más területein.Understanding harag, düh kezelése
Understanding harag, düh kezelése
Understanding harag, düh kezelése

Understanding harag, düh kezelése
Lehetséges, hogy megtanulják, hogy ellenőrizzék a düh és a frusztráció?

Ön híresek robbanó indulat? Könnyedén megsértődött, és méltánytalanul fáj az a személy, majd keservesen bánni? Könnyedén levezetni maguk és mások kihasználják ezt? Nehéz megállítani az időt? Gondolod, hogy valami nem tud segíteni, hogy ez megváltozzon? Valószínűleg az Ön számára ez lesz a meglepetés, hanem tanulni, hogy szabályozza a harag könnyebb, mint gondolnánk.

Anger - ez egy normális, egészséges érzelem. Normális, ha a harag kikerül az ellenőrzés, és megakadályozza az élő. Krónikus, ellenőrizetlen harag komoly hatással van a kapcsolatok, az egészség és a lelkiállapot. Minden, amit valaha is tanulni valamit, akkor emlékezni a tapasztalat, ismételd meg, és ennek eredményeként szokássá válik. Miután foglalkozott a valódi oka a harag (más néven pszichológiai kiváltó), és a hipnózis, hogy távolítsa el ezeket kiváltó, meg lehet tanulni, hogy kifejezzék érzéseiket, egészséges módon.

Érzelem a harag önmagában nem rossz, és nem jó. Teljesen normális dühösek, ha lemondanak, vagy nem megfelelően okozni kárt. Anger is - nem jelent problémát, a probléma lehet, ahogy kijönni ezt az érzést. Anger válik problémává, ha ez nem okoz károsodást, vagy mások. Ha van egy „forró hangulatban”, ha úgy érzik, hogy a temperamentum te fok, és semmi, amit tehetünk, hogy megszelídíteni a „fenevad”, aki bennetek van.

Miért fontos, hogy képes legyen irányítani a harag?

Azt gondolhatja, hogy a mérges, és kiabálni - ez normális, hogy az emberek körülötted minden eltúlzott, hogy a harag indokolt, és hogy meg kell mutatni a düh, hogy az emberek tiszteletben tartják. De az igazság az, hogy a szabályozatlan harag és az ingerlékenység sokkal valószínűbb, hogy kárt kapcsolatok, torzítják az ítélet állni az utat a sikerhez, és negatív hatással van az emberek látják meg.

 • Out-of-control harag rontja a fizikai egészséget. Folyamatosan állapotában élnek a stressz és a törzs, akkor veszélyezteti az egészségét. Krónikus harag tesz hajlamosabb a szívbetegség, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, a gyengülő immunrendszer, álmatlanság és a megnövekedett nyomást.
 • Out-of-control harag rontja a mentális egészségre. Krónikus harag és az ingerlékenység olyan költségcsökkentő hatalmas mennyiségű pszichikus energia és sáros a gondolkodás. Emiatt, akkor egyre nehezebb koncentrálni, hogy értékelje az általános helyzetet, és élvezni az életet. Krónikus harag is vezethet a szorongásos zavarok, depresszió és egyéb mentális zavarok.
 • Out-of-control harag támad a karrierjét. Konstruktív kritikát, kreatív különbségek, és heves viták - ez egy normális része a munkafolyamatot. De a dühös támadások csak nyomja meg a kollégák, vezetők vagy az ügyfelek és aláássák tisztelem. Sőt, egy rossz híre válhat az üzleti kártya, és keményen kell dolgoznunk, hogy megszabaduljon az ilyen dicsőség.
 • Out-of-control harag rontja a másokkal való kapcsolattartás. Anger tartalékok nem gyógyul a hegek a lélek az ember a legjobban szeret, és útban a barátság és kapcsolatok a munkahelyen. Krónikus robbanó düh és ingerlékenység vezet az a tény, hogy mások nem bízik, ha őszinte veled, és jól érzik magukat a társadalomban - soha nem tudom, mi viszi ki magát, és mit lehet tenni. Robbanásveszélyes harag különösen fáj a gyerekek.


harag dinamika

 • Az emberek hajlamosabbak irritált állapotban a stressz, és ha a test erőforrásait csökken.
 • Az emberek ritkán tisztában a valós okokat, amelyek miatt irritálja.
 • Az emberek gyakran irritált, amikor a gyermek nem kap, amire szükségük (szeretet, gondoskodás, bizalom, a megértés, stb.)
 • Az emberek hajlamosak bosszankodni, ha látják mások e tulajdonságok nem tudnak tolerálni magunkban.
 • Sok mai kitörő düh és irritáció bújnak régi frusztráció, a trauma és pszichológiai kiváltó.
 • Gyakran a felnőtt mérges, mert a gyermek tapasztalt trauma.
 • Az emberek idegesek, ha a mai esemény az életükben feltámasztani megoldatlan helyzetek a múltból.
 • Érezni az intenzív hatású, ha a helyzet azok tartalmát, a szavak vagy az energia hasonlít valamilyen nehéz helyzet a múltban.

Mivel a harag érezte a szervezetben?

 • „Twist” a gyomorban
 • összekulcsolja a kezét és az állkapocs
 • bőr hideg és nedves, vagy rohanás a vért a bőr
 • légzés egyre gyakoribbá válik
 • fejfájás
 • sétálsz idegesen ide-oda
 • vörös arc
 • gondjai koncentrálva
 • szív kihagy egy ütemet
 • vállak feszült

Mikor kell segítséget kérni, hogy megtanulják, hogyan kell kezelni a harag

Ha a harag még mindig az ellenőrzés, annak ellenére, hogy minden erőfeszítést, vagy ha talál magának a baj a törvénnyel vagy kárt másoknak, további segítségre van szüksége. Kezelése harag lehet tanulni, például a segítségével a hipnózis.

Nagyon gyakran ellenőrizetlen düh, ingerlékenység előfordulhat néhány tipikus helyzetekben, és segítségével a hipnózis megtalálja és semlegesíteni az eredeti traumatikus helyzetet, amely először merült egészségtelen viselkedésmintákat, és a harag kifejezése. Néhány ember úgy gondolja, hogy a segítséget kérő - ez a gyengeség jele. De nem ez a helyzet. Man - egy lény a diákok.

Annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan kell autót vezetni, akkor menjen egy autósiskola és oktató ad minden tudásukat és képességeiket. Így időt és erőfeszítést igényel annak érdekében, hogy a szükséges információkat, hogy megtalálja, és azonosíthatja a fékpedált, és ahol a gázpedált, és hogyan kell használni őket. A képzett pszichológus segíthet meghatározni a pszichológiai mechanizmusokat, amelyek hatására a harag, a helyzet megoldására, a múlt és megszabadulni a stressztől.

 • Úgy érzi, állandóan frusztrált és ingerült, nem számít, mit tettek.
 • A hangulat problémákhoz vezet a munkahelyen vagy a kapcsolatot.
 • Használatával elkerülhető az új események és az emberek, mert úgy érzi, hogy nem tudja irányítani a reakciót.
 • Bajba a törvénnyel, mert az ő haragját.
 • A düh legalább egyszer vezetett a fizikai erőszak.

Tények és előítéletek harag:

 • Prejudice: Nem tudja kontrollálni a dühét. Azt kell, hogy „kitombolja”, és teret ad a harag.

Tény: Bár ez a baj, hogy elnyomja a harag, és nem figyelni rá, hogy teret ad a harag - nem jobb. Anger - nem valami, amit meg kell splash ki mások agresszív módon annak érdekében, hogy elkerüljék, hogy darabokra robban. Tény, hogy a robbanások az érzelmek és a mérges tirades csak lángra a harag még, és súlyosbítja a problémát.

 • Előítélet. Düh, agresszió és a megfélemlítés segít, hogy nyereség tekintetében, és kap, amit akarok.
 • Előítélet. Nem tudok róla semmit. Nem tudom kontrollálni a dühét.

Tény: Nem lehet mindig ellenőrizzék a helyzetet, amelyek vagy hogyan érzi magát ebben a helyzetben, de beállítható, hogy hogyan kifejezni a düh. És meg lehet tanulni, hogy kifejezzék haragjukat anélkül, hogy jogsértő a személynek fizikailag vagy szóban. Még ha valaki provokál téged, tudva a gyengeségeit, mindig van választása, hogyan reagáljon.

 • Előítélet. Anger Management - a tudomány hogyan elfojtani a dühét.

Tény: Ne légy mérges - ez nem a cél! Anger - ez normális, és ez fog kitörni, nem számít, milyen keményen is próbálja elnyomni. Anger Management tanítja, hogyan kell tanulni, hogy megértsék a mögöttes érzések és szükségletek, és dolgozzon ki egy egészséges hogyan birkóznak meg a betegség. A cél - nem próbálja elnyomni a düh és megtanulják, hogyan kell kifejezni, hogy konstruktívan.

Akkor minél több ellenőrzése alatt a harag, mint gondolnád. Ehhez, akkor lehet alkalmazni a hatékony módszer - hipnózis és önhipnózis. A rendszer segítségével a hipnózis akkor képes lesz arra, hogy kifejezzék érzelmeiket nélkül fáj mások, de ha nem, akkor nem csak jobban érzi magát, hanem furcsa módon, több lesz a valószínűsége, hogy mit akar. Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell kezelni a harag, akkor látogasson el egy sor hipnózis ülés egy hipnoterapeuta, vagy töltse le kifejezetten erre a hangrögzítést hipnózis ülés harag kezelése, és hallgatni őket otthon a barátságos, kellemes környezetben. A hipnózis jelentős előnye más eljárásokkal szemben a pszichoterápia: ez biztosítja a gyors, megbízható eredményeket annak a ténynek köszönhető, hogy a hipnoterapeuta közvetlenül kommunikál a tudatalatti elme. amely leggyakrabban az a probléma forrása. A jutalom a munka meghaladja majd a várakozásokat, akkor képes lesz arra, hogy jobb kapcsolatok kiépítését, elérjék céljaikat, és hogyan éljen egészségesebb és teljesebb életet.