Unicorn saját kezével - 5 egyszerű ötletet

Ha a gyermek megy végbe a lenyűgöző egyszarvúak, akkor valószínűleg tudja, mindent ezekről a mitikus állatok - mit esznek, hol élnek, mint a barátságos, akivel a háború, hogyan lehet megszelídíteni, és hogyan hasznosíthatók. Tudás minden bizonnyal nagyon hasznos, de nem fognak lépéssel közelebb a kérdés megválaszolása, hogy hogyan lehet az egyszarvú kezével. Igen, már gondoltam rá? A rend jött a gyerek? A gyerekek, akik szenvedélyesen a mítoszok és mitikus hősök, persze, szereti a játékokat formájában a kedvenc barátok, és természetesen, a kecses ló egy szarv van a homlokán, - nem a kivétel. Az unikornis jelképezi az erőt és a nagylelkűség, igazság, és a teljesítmény, és a, és a nagy, egy ajándék, hogy a gyermek - ez nem csak egy játék, ez is az oktatás, képzés, támogatás. Unicorn saját kezűleg - a projekt, hogy érdemes megvalósítani, akkor is, ha személyesen közömbös, hogy a mitikus lények: ki tudja, hol fog vezetni Ön és humorérzékkel kreatív törekvés?Unicorn saját kezével - 5 egyszerű ötletet

Unicorn saját kezével - 5 egyszerű ötlet:1. Az ókori görög mitológia szerint az egyszarvú volt hűséges szolgája Artemisz istennő szüzek. Hűséges, hűséges és megbízható. Kézzel készített unikornis egy bottal. odaadta a gyereket - egy ilyen segéd minden játék lesz százszor érdekesebbé, szórakoztató és izgalmas. És miután tett egy tucat hasonló egyszarvúak, akkor lehet szervezni gyermekek félnek.

2. Tudtad, hogy a római író és filozófus Klavdiy Elian (ie 2. században. E.) azt állította, hogy háromféle egyszarvúak? Leírta, hogy kifelé különbségeket, a karakterek és funkciók, figyelembe véve, hogy az első két típus, mint a szamarak, a harmadik - egy erős ló. Vajon milyen formában fog oldalon a térhálós kezük egyszarvú szövet?

3. Azt mondják, hogy amikor Ádám és Éva kizárták Paradicsom, Isten adta az egyszarvú választás -, hogy maradjon, vagy menjen Eden az emberekkel. Unicorn úgy döntött, nem része a férfi, aki hű volt, az Isten megáldotta őt, és nadelin különleges ajándék az empátia. Ha adsz a gyermek kezét köti egyszarvút. ez a játék is válhat a legjobb barátja a gyermek.

4. A középkorban az egyszarvú volt a jelképe a Szűz Mária, és még úgy egy szimbólum az Angyali üdvözlet. Ez jó jel, jó jel, és meleg kíván. Pinata egy egyszarvú - különleges ajándék minden gyerek. Tedd ki, hogy milyen a tenger morajlása öröm a szemében a baba.

5. A szájban megtalálható a konstelláció az Unikornis - hasonlít egy ló egy szarv a homlokán. Mondjuk, nagyrészt ennek köszönhető, hogy sok ember, amíg a 19. század közepén úgy vélte, hogy ez nem volt egy mitikus lény, és ez egy igazi állat. Közben egy egyszarvú - mindig szép és aranyos játék, hogy metsz saját kezét magától keményedő műanyagok. só tésztát, gyurmából. Több egyszarvúak - több móka!