Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Szeretném elolvasni ezt a bejegyzést, akkor legalább mosolygott, emlékezve a „ugyanazon a napon.”

múlttal

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Ismeretségünk - egy sor néhány képtelenségek és a balesetek miatt, amelyek voltunk ugyanazon a helyen ugyanabban az időben. Találkoztunk Sanghajban, ahol én most költözött és telepedett le a szomszéd házban. Ő eközben gyűjtöttem táskám és tervezte, hogy elhagyja nem csak a város, hanem általában Kínában. Ezért döntöttem úgy, hogy azt az edzőterembe, ahol egy új városban számomra továbbra is rejtély. És ez vezetett a tornaterem a vágy, hogy felvidítani a húga, miközben lábadozik egy törött láb, és csinálja nem volt semmi különös. Csakúgy, Kínában sokemeletes épületek, egyesült egymás közötti és az úgynevezett összetett, egyetlen közös edzőteremben! Ott vagyunk egymásnak, és közelebbről is. Azt gondoltam, „nemhogy alkalmas, ha érdekel.” És azt mondta: „úgy vélte, valamint 16 beavatkozás, és a büntetőjog nem törölték.” És észrevette egymást egy pár napig. Akkor még tartott az első vita, és a dátumot. És ennek eredményeként, több mint hét éve, hogy van együtt.Miért választotta Új-Zélandon él?

Út a esküvő lámpák és Daniel Új-Zélandon

Az első alkalommal jöttünk New Zealand ismerkedés a szüleivel. Aztán már együtt körülbelül egy év. Kína után ez a „falu” tűnt annyira tökéletes életet, hogy a döntés, hogy ez magától.

házasság javaslat

A lépés a nekünk adatott ez nem olyan könnyű. Odnady este után egy kemény nap munka, hazamentem és sírtam. Azt akartam, hogy menjen haza anyám, és ő vette szavait gyűrű ... majdnem nem hallotta, mert a sírás lett hangosabb, de anyám nem tetszik ... Abban a pillanatban rájöttem, hogy én otthon, hol van. Persze, azt mondta: „igen”.

Előkészületek az esküvő

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Mi már évek óta szervez magunkat anélkül, hogy a hivatal. Nagyon tetszik, hogy felfüggeszti a tengeren téma, még mindig él a bankok Oken érezhetők. De a díszítés ebben a stílusban tűnik banális, én kihagytam néhány mazsolát. Igen, és az a hely, még mindig nem tud kialakulni.Egy ponton én is megharagudott a helyzet, és vége, és úgy döntött, hogy feladja azt az elképzelést, a tenger és elkezdte keresni inspirációt a mindennapi életünkben. A legszebb időszaka volt számomra illata a frissen főzött kávét, amit főzött Daniel nekem reggel. Mivel a kávé volt a témája az esküvőnk.

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Az egész kis dolgokat, hogy én nem az asztaldísz és belsőépítészeti általában én nem is hiszem, hogy szükséges volt, minden úgy van, ahogy kialszik. És a ruhám beleszerettem első látásra a fotó az interneten. Félelem nélkül, hogy a valóság nem felel meg az elvárásoknak a befizetett és elrepült vele Moszkvába Kabarovszkban ahol volt abban az időben. By the way, a falu tökéletes! Én az összes megoldást, amely gyorsan a leghűségesebb.

Nem volt egyértelmű esküvői forgatókönyv szerint. Ez volt az ötlet, hogy a mögött, amit meg kell tenni. De a követelmények az élelmiszer nagy volt, de a tehetséges vezető sikerült létrehozni a tökéletes menüt.

Amennyiben az ünnepség zajlott?

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

A hely nem vagyunk különösen aggódnak. Új-Zéland egy szép ország. Van szép mindenhol, még az oldalán az út, így tudtam, hogy verte az oldalán minden helyen! És mégis én nem is álom, hogy az esküvőnk kerül sor egy ilyen ideális helyen. Az esküvő előtt egy hónappal, és még mindig meg kell találni, és hirtelen hívták, és azt mondta, hogy a felszabadított hely, arra kértük őket, néhány évvel ezelőtt. Hogy telik egy hullám az érzelmek tartozó mondjam, hogy ez a hely le van foglalva az évben, és még csak most jön. A szálloda egy domb tetején, kilátással az óceánra az egyik oldalon és a szőlőültetvények között. És mindezt a szigeten. A hely maga, és odasúgta nekünk, hogy nem árt hozzá egy kis Provence gyógynövények a kávét!

Mi a helyzet a nemzeti hagyományok?

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon

Az öröm a szülőknek kellett mondani, hogy elfogadja egy pár hagyományok mindkét oldalon. Volt egy pár versenyen a ceremónia előtt, a vőlegény szerencsére a teljes megváltást nem volt elég, és mégis kicsit a kenyér! Ez annyira finom, hogy a vendégek arra kérte, hogy csökkentsék az asztalra, és megpróbálunk neki kellett valójában csak hogy kicsit off. Ezen kívül, mi világít a kis tűzhely, mint egy szimbólum az unió két család és a születés. Elege egymást mézzel egy édes életet. És mivel a hagyományos tánc ifjú volt egy tánc késekkel tálalás előtt a tortát.

Út a esküvő fények és Daniel Új-Zélandon