Útlevél, 14 év alatti gyermek - bejelentés és kiviteli okmányok

Minden szülő, aki azt tervezi, hogy pihenjen család külföldön is kíváncsi, hogyan kell kiadni útlevelet a gyereknek, hogy az útlevél, és egyáltalán milyen lehetőségek léteznek a szükségességét. Sokak számára ez a téma úgy tűnik ijesztő, de a valóságban minden más.Először is, akkor megtudhatjuk, hogy a gyermek az útlevél egy évig ugyanúgy, mint a felnőttek.

A gyermek lehetőséget dokumentált külföldi utazás, több:

  1. Hogy egy külön útlevél gyerekeknek 14 éves korig és 14-18 éves, legfeljebb 5 év (a dokumentum a „régi” minta).
  2. Így az új modell az útlevél (amely biometrikus adatok) a gyermekek számára 14 éves korig és 14-18 éves, legfeljebb 10 éves.
  3. Illeszkedjen a gyermek az útlevélben a régi minta szülők (a gyermekek számára 14 éves korig).

A legolcsóbb képviselők egy harmadik lehetőség is, amely megszünteti az anyukák vagy apukák papírból szóváltás, de ebben az esetben a gyermek képes lesz, hogy külföldre utazik, kivéve, ha a szülők kíséretében.Amennyiben nem adja fel, és a design saját útlevél egy 14 év alatti gyermek. A legésszerűbb megoldás az lenne, hogy kezd a régi útlevelek legfeljebb 5 év, így nem szükséges a kötelező jelenlét regisztrációját.

Ahhoz, hogy alkalmazni az új útlevél modell a gyermekek számára akár 10 évig kell a személyes jelenlét, mint egy különleges kép is készül a folyamatot.

Milyen dokumentumok szükségesek útlevél a gyerek?

  • A kitöltött jelentkezési lapot.
  • Fizetett állami díj (régi-stílusú útlevél - 1000 rubel, egy új generációs útlevél - 1500 rubel).
  • Született igazolást a magyar állampolgárságot.

Akkor lehet alkalmazni bármilyen útlevél a gyermek keresztül a nyilvános szolgáltatásokat az interneten. A választás a tervezési lehetőségek elveszett a szülők számára.

Útlevél, 14 év alatti gyermek - bejelentés és kiviteli okmányok