Útlevél a régi és az új modell a gyermek

Mert így Magyarország területén kiskorúak kell tenni egy útlevelet a gyermek számára. Ez beszerezhető bármely életkorban, még a születés.

Készíts egy útlevél többféleképpen  1. Közvetlenül az FMS. Majd meg kell védeni a hosszú sorban.
  2. Alkalmazni kormányzati szolgáltatások a portálon keresztül. Ez egy kényelmes módja, hogy rögzítse egy találkozót, ha adsz egy látogatást anélkül, hogy a dokumentumok minden élő, de akkor meg kell védeni a készítményben.
  3. Alkalmazza keresztül MFC (multi-központ). Ott is lefoglalhatja, de ezek csak a régi modell dokumentumok nélkül biometrikus adatokat. Mert meg kell, hogy mindegy állni a sorba.

dokumentumok listája

Útlevél a régi és az új modell a gyermek


14 év alatti gyerekek el kell küldenie a következő dokumentumokat kaphatnak útlevelet:

Mert útlevél gyerekeknek 14-18 éves lesz szüksége:

* Egyes régiókban 1-2 fotót kell csatolni az kártyát venni, és kérdőívet, néha nem kell.

Blank nyugtát az útlevél eltérő a régiótól függően, hogy az úgynevezett „formanyomtatvány PD-4SB (adó).” Pay lehet bármilyen Sberbank. Mivel a megbízó meg kell adnia a szülő (vagy gyám).

Dokumentumok az útlevél a régi minta

Ahogy a gyerekek gyorsan nőnek, és néhány éven belül akkor már nehéz megtalálni a fotó, sokan inkább felhívni rájuk a gyermekek nélkül biometrikus útlevél 5 évig. A másik előnye ennek az opció nincs szükség a személyes látogatás a gyermek biometrikus adatok: elég lesz csak a szülő jelenlétében.


Útlevél a régi és az új modell a gyermek

Felirata a gyermekek az útlevelet a szülők

Az űrlap kitöltése

Körülbelül töltött egy számítógépen vagy kézzel, nyomtatott betűkkel. Nem szabad semmilyen törlést, korrekciói. Ha a nyomtatás beállítás csomag formájában skála érték 100%, hogy a lapok mindkét oldalára A4-es lap. Megnyugtató soha szükség.

Bekezdés 1-12 a kérdőívet gyermek útlevél tele vannak adatok a gyermek.

Az aláírás box set nem szükséges, hogy történik a jelenléte a Szövetségi Migrációs Szolgálat dolgozói. Ez nem fut túl vagy megérinteni a területeken. Signature tegye csak a gyerekek 14-18 év.

A hátoldalon a forma tele van információkkal az egyik szülő.

Lehetséges, hogy adja meg a gyermeket az útlevél

Korábban kiadott régi típusú útlevél 5 évig, de most kiállító korlátozott üzemmódban. Ők tényleg helyezni a gyermekek, és ne dolgozzon őket a kiegészítő dokumentumokat.

Most általában kiadott biometrikus útlevelek az új generációs 10 éves, és elég gyakran felmerül a kérdés, hogy egy gyereknek szüksége van egy útlevél, és hogy lehet-e írni, hogy a gyerekek maguk. Az új gyermekek útlevelét nem illik, meg kell szerezni külön személyi igazolvánnyal.

Ez a lehetőség csak akkor, ha van egy elavult változatát útlevél nélkül biometrikus. Ahhoz, hogy a szülők egy kisebb belépni magad, akkor kapcsolatba kell lépnie a helyi irodája Szövetségi Migrációs Szolgálat. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek az utazás csak útlevéllel birtokosa.

A jogot, hogy elviszi a gyerekeket külföldre

Útlevél a régi és az új modell a gyermek

Szülői beleegyezés külföldre utazni

Ha a másik szülő hiányzik, vagy nincs kommunikáció vele, meg kell dokumentálja (utalás a rendőrség, bírósági határozat, stb.)

Ha az egyik szülő szerint az elutasítás a távozása az ország elhagyása kérdéseket meg lehet oldani a bíróságon.

következtetés

Biometrikus útlevél a gyermek lesz bejegyezve, ugyanúgy, mint egy felnőtt - 1 hónap. Ha nem kérelmező tartózkodási helye, ez az időszak lenyűgözte 4 hónapon át. Kövesse nyomon bejegyzés lehetséges a hivatalos weboldalon keresztül a helyi Szövetségi Migrációs Szolgálat.