Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum


Utazás külföldön, legyen az ünnep, üzleti út, vagy valami mást, akkor háttérbe szorítják az előkészítő szakaszban. És ez nem csak vásárol olcsó jegyek az ideális repülési, hotel kijelölés, keresi az emberek, akik vigyázni a házat a hiánya. Csak azért, hogy elhagyják az országot, útlevél szükséges. És ha nincs lejárt, ezért kell készíteni számos nehézséggel. Először is, nem is olyan könnyű, hogy minden szükséges dokumentumot az a tény, hogy nem mindenki ismeri a teljes lista. Másodszor, hogy ezeket az okmányokat, akkor lehet, hogy kiad egy csomó időt. És ha nem kellett volna kiadni útlevelet egy gyerek, de most vált kötelező eljárás, ami növeli a nehézségeket.Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

A gyerekeknek szükségük van egy útlevél

Sok szülő nem tudja, milyen korban szüksége útlevélre a gyermek számára. Az a tény, hogy ezek a dokumentumok nem volt szükség a gyerekek. Az útlevél apja, anyja vagy mindkét szülő tettek minden szükséges információt a gyermek, és beilleszti a képet róla. Így a gyermek is hagyja, és visszatér csak szülői kísérettel, hogy a dokumentumokat, amelyek a rajta tárolt adatok azonosítottunk.

Tehát mit kell kivenni útlevelet a gyermek előbb-utóbb mindig van. Különösen figyelembe véve a tényt, hogy egy új minta dokumentumok - a biometrikus - helyett a régi papír. A útlevél, chip tartalmazhat információk csak egy ember.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

típusú útlevelek

Mint korábban említettük, ma már az útlevél két formátum - a régi és az új mintát.

Útlevél az új modell - biometrikus dokumentum.

 • A legszembetűnőbb különbség a szokásos - ez tíz évig érvényes.
 • Ez áll a további oldalak - ezek tíz több, mint a régi vágású papír.
 • Ez tartalmaz egy mikrochip. Elektronikusan kódolt minden szükséges információt az állampolgár.
 • Ez tartalmazza mind a személy ujjlenyomata.

A fő előnye az ilyen típusú útlevél - magas fokú adatvédelemmel és az összetettségét utánzata. Ezért ők inkább a legtöbb európai országban.

régi stílusú útlevél - ez egy szabályos papír alapú dokumentum.

 • Ezt csak egy öt éves időtartamra.
 • Kiadásuk számára, feltéve, fényképekkel tenni előre. De amikor egy biometrikus útlevél az állampolgár (még egy kisgyerek) kell személyesen jelen kell lennie, hogy egy digitális fotót.
 • Megszerzéséhez útlevél sokkal olcsóbb.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

szükséges dokumentumok

Ha úgy döntött, hogy kiadja az útlevél egy újszülött, vagy egy kisebb, erre kell a következő dokumentumokat:

 • nyilatkozat egy állampolgár, aki nem tizennyolc éves (az alkalmazás a biometrikus útlevelek és a hétköznapi eltérő);
 • születési anyakönyvi kivonat vagy e dokumentum másolatát;
 • Négy fotó matt papír mérete 3,5 és 4,5 cm (egy boltban kell tisztázni, hogy mit csinálsz fényképek az útlevél elkerülése érdekében egy kellemetlen helyzet);
 • teljes másolatát az útlevél az anyavállalat;
 • átvételét, amely megerősíti a fizetési az állami díj.


Ha így egy biometrikus útlevél helyett a fényképet a gyermek nem kerül sor. Amikor betöltötte a tizenkét éves, és volt ujjlenyomatok.

Fontos tudni, hogy az alkalmazás ki van töltve a számítógép helyett kézzel. Meg kell nyomtatni egy lap két oldalára. Fele a nyilatkozat tartalmaz információt a gyermeket. A második fele a tételek tükrözi információt jogi képviselője. Továbbá, ez az alkalmazás használható újbóli nyilvántartásba az útlevél, mert van egy olyan záradékot, amely bevezetésének tájékoztatás a dokumentumok már rendelkezésre állnak.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

Amennyiben a bejegyzés iránti kérelmet

Hogyan készítsünk egy útlevél, kevesebb időt és energiát? Két alapvető módja van a tervezés.

 1. Ön kapcsolatba léphet a multifunkcionális központ.
 2. Vagy töltse ki a jelentkezési lapot az online közszolgáltatások.

Ha rendezni egy útlevél egy nagyon kicsi gyerek, például legfeljebb egy évig, majd a második opció természetesen előnyös - erre nem kell elhagyni a házat. Azonban meg kell előre bejelentkezni a közszolgáltatások portálon.

Ha regisztrálni szeretne a „Közművek” honlapján következő algoritmus:

Ezután keresse a honlapon egy szakaszt regisztráció az útlevél. Kövesse az utasításokat, töltse ki az űrlapot, és minden szükséges adatot. Ezt a kérelmet fog benyújtani a Migrációs Osztály. Az oldalon is kényelmesen nyomon követni a regisztrációs folyamat - egyre több a bizonyíték, hogy szükség van, például, hogy javítsa ki a hibát az alkalmazás, valamint a készenlét az útlevél.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

útlevél feldolgozási ideje a gyermek határozza meg, hogy milyen típusú útlevél kiválasztott.

 • Így, egy másik előnye az útlevél a régi minta a sebesség a termelés - a legfeljebb három hétig.
 • De a nagy mennyiségű információt, amely a nyilvántartásba vételhez szükséges biometrikus útlevelek, okoz hiánya - a folyamat az elkészítését is eltarthat akár két hónapig.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

Fizetés az állam kötelessége

Formátumok útlevelek különböznek méret állami feladat, amelyet meg kell fizetni a regisztrációs dokumentumot.

Kötelezi a jogi költségek jogi képviselői. Az átvételi szükséges meghatározni céljából fizetés - díjfizetés regisztrációs útlevél a gyermek számára. Fizethet a díjat minden ága a Takarékpénztár erre a honlapján. És ha alkalmazzák a portálon a közszolgáltatások, akkor lehet, hogy a fizetés, hogy mégis. Ehhez szükség van egy bankkártya.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

külföldre utazni

Jelenléte azonban az útlevél, a gyermek nem elegendő ok, hogy tudta elhagyni az országot. Kilépés egy kisebb csak szülői kísérettel. Ha ő megy külföldre más rokonok, barátok felnőtt, vagy egy csoport turista, akkor szükség hitelesített engedélyt a szülőktől. Meg kell tüntetni a gyermek külföldi tartózkodása. Az azonos felbontású a gyermek külföldre menni kíséret nélkül.

Elegendő hozzájárulása csak az egyik szülő. Nem igényel a másik fél beleegyezése, és ebben az esetben, ha a gyermek egy másik országba az egyik szülő.

Útlevél egy gyermek egy év alatti árnyalatok végrehajtását a dokumentum

Állít ki útlevelet - nem könnyű. Ehhez meg kell gyűjteni egy csomó dokumentumot, azt is fontos tudni, hogy néhány jellemzője a kérdőív kitöltése.

Ezekkel nehézségeket, amelyeket a szülők, hogy ki útlevelet a gyermek. Korábban ez az eljárás szükségtelen - a polgárok korlátozott belépési információkat gyermekek saját útlevéllel. Most még egy újszülött kell saját dokumentumot.

Kétféle útlevelek - a régi modell és az új (biometrikus). Mikor jön a gyerek, akkor jobb, ha az első lehetőséget választja. Először is, annak időtartama csak öt éves - gyerekek gyorsan nőnek, így a dokumentumok és így kellene változtatni gyakran. Másodszor, nem igényel személyes jelenlétet a gyermek számára a termelés.

A legegyszerűbb módja egy útlevelet a közszolgáltatások portálon.

Hogyan lehet fogyni szülés után?

Ő született a legkedveltebb és a régóta várt gyermek, és vele együtt, és a túlsúly. De a gyermekgondozási szabadság ideje sem maga, sem a tornatermek. És a legtöbb diéta veszélyes lehet mind az anya és a baba.

De ezért szeretnék újra viselni a kedvenc ruha, magas sarkú és jól néz ki, mint korábban. Van megoldás - anyák történeteket, hogy mennyire könnyű elveszíteni 20+ KILO!