Útmutató a vezetők a klánok, a kapuk Aden - portál mintegy Lineage 2

Útmutató a vezetők a klánok, a kapuk Aden - portál mintegy Lineage 2

Runet bővelkedik a különböző cikkek és útmutatók a témában, de nem hozta nyilvánosságra a részleteket a problémákat, hogy szembe kell néznie a vezetői klánok. I, mint a vezető a tapasztalat (5 év), megpróbálja minden részletét a kérdés, és lebontani. Kezdjük egy kis történelem.Elkezdtem játszani Lineage2 akár egy iskolás. Az első hat hónapban futottam egyedül tanulni új dolgokat az ismeretlen világ számomra. És akkor megláttam a dicső harcosok, akik részt vettek a véres csaták, elfogták várak, harcol területén, és egymás nevét meleg ikon klán ... Aztán elkezdett csírázni létrehozásának ötlete a testvériség. Azt akartam, hogy a tökéletes harci gép, amely vonzza az új, izgalmas játékos, és hogy képes lesz a harcot az ellenséggel. Gondolkodás nélkül létrehozott egy klán ... Persze, hogy nincs tapasztalat, és kis ötlet, amit elvárnak tőlem, én klán hosszú életű. Sok hibát is elkövettek, de mindegyik az erősebbé tesz. Íme néhány közülük:

1. A klán szerzett mindenkinek. 80% pedig csak viselni ingyen.

2. Az emberek szervezetlen, a legtöbb, amit el lehet érni kis csoportokban 2-3 ember a minő. Ito, voltak kis, többnyire egyetlen.

3. Kijelentem adó források, Adena, de annak a ténynek köszönhető, hogy a klán képviseli a rendes állományban, mind kellett viselni engem ki a zsebéből. Voltak persze kivételek, amit átadott minden holmijukat back-törés munka, de ezek lehet számítani az ujjakon. Általában sok álmatlan éjszakát, az állandó létrehozása a mellbimbó, kiállító fel eladásra a megváltás a versenytársak, és értékesítése az enyém, magasabb áron, és most az egész klán fut C. De amikor felmerült a kérdés, hogy hogyan öltöznek B ... rájöttem, milyen szaga van, és egyszerűen szerezte a játék egy ideig ...

Ahogy múlt az idő, és nem adok többit én vereséget, mint a vezető. Azt kikelt egy tervet, hogy visszatérjen a játék, de egy új klán, a szelektív készítmény, új, szigorú szabályok és előírások. Év Futottam egyedül, hol lép be a különböző klánok - erős és fiatal, kezdő. Mindenütt volt a megközelítés, hogy a játékot. Amennyiben igénylő állandó interneten. Ha valaki nem jött be a képbe, több mint 3 napig - ez egyszerűen kizárták. Természetesen a klán, aki megengedhette magának egy ilyen keményvonalas politika, elfoglalta az egyik vezető helyen a szerveren. Voltak olyanok, akiket több óvatosan a játékot, mint én valamit. Ie szabályokat, mint ott, de tartotta őket újra - egység. Egyik klán sokáig nem maradt, mert Próbáltam tanulni, amennyire csak lehetséges, és minden volt, ami nem felel meg. A lényeg az, hogy én magam telt -, hogy a klán kell lennie a vas fegyelmet, és azok, akik nem elégedettek vele - átadhatók. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen - nincs pótolhatatlan játékos. Cserélnem jó játékos egy undorító karakter jön 5, amely megháromszorozza a politika. A lényeg, hogy legyen türelmes, és van egy hozzáértő PR - a cég. Mit értek ez alatt? Itt egy kis lista, hogy mit tehet a támogatása a klán a szerveren:

1. Talán a legfontosabb - a létrehozása az oldalon. Kivéve persze a tudás nem teszi lehetővé, akkor korlátozzák a fórum, de az oldalon biztosan nyerő választás. Ott kell lennie egy olyan szakasz, ahol a játékosok képesek lesznek elhagyni a kérelmet, hogy csatlakozzon a klán. Készíts egy listát a kérdés, hogy az emberek meg kell válaszolni, hogy a kérelmet. Itt egy példa:

  • a) Kor - Nem fogadom el az emberek 18 év alatti. mert Volt élmény egy klán a diákok ... nem az én legkellemesebb élmény. A fő függő ebben a korban - matershinniki, louts, és egyszerűen buta ember. Nem ért egyet velem, és hogy az embereket a kritériumoknak, de kitartok a véleményem.
  • b) a játékélményt - Van ebben a tekintetben nem volt nagyon nehéz. Alapvetően akartam tudni, hogy a jövőben, hogy mit kell várni a jövőben a férfi. Gyakran klánom volt jó, segítőkész emberek, de nem volt nagy élmény a játék. És én vette fel a képzés - minden festett részletesen, hogy linkek hasznos, érdekes cikkek, ahol tapasztalatokat szerzett. És idővel, minden felszívódik, és nagyon produktív tagjai a klán, mint Hálásak voltunk igyekezetem töltött. Az első dolog, ami eszébe jut - ez hogyan festett a kezdő CX hogyan kell beállítani egy bot. El tudja képzelni, mi ez - festeni csevegés összes beállítás lépésről lépésre? De a jövőben, jól szivattyúzzák a bűvész segít sokat. De ismétlem, a döntést, hogy elfogadja Önnek. Természetesen sokkal praktikusabb, hogy az emberek, hogy a játékélményt.
  • c) On-line - ahol voltam szigorúbbak. Ha egy személy nem lehet belépni a játékba, legalább hetente egyszer - ez nem áll jól nekünk. Hidd el - ha egy klán a 40 fő, és egy napi online - 5-7, ez vadul bosszantó. Különösen figyelembe véve, hogy elfogadása előtt a klán minden verte a mellét, és azt mondta, hogy minden nap a játékban. Ebben a tekintetben minden hétfőn volt a „tisztogatás” a klán csalók. Nem véletlen, a nap úgy döntött, hogy kizárja hétfőn. A hétvégén mindig nagy az online szerverek, és természetesen - több hajlandó csatlakozni a klánhoz. Szóval én nem ajánlom, hogy fut a hétvégén egy finom.

Elvileg ezek a fő kérdés, hogy érdekeltek. Sokan szeretnék tudni, hogy melyik klán korábban egy játékos, vagy milyen célból akar csatlakozni a klán. Nem látom értelmét ezeket a kérdéseket, mivel Én személy szerint egyáltalán nem számít, hogy milyen klán emberek használják játszani. Nem tudom, hogy tudok venni haza ezt az információt. A cél ... Mondd, ha valaki azt akarja, hogy csatlakozzon a klán annak érdekében, hogy egy freebie Odili, Executive, aki megmondja, hogy róla? Természetesen mindenki levelet, amit akar, hogy ez az Ön számára, mert azt akarja, hogy új barátokat a játék, segít fejleszteni a klán, feláldozva az utolsó érmét. Brad ... Célok Player te magad megtanulni az idő, miután figyelte őt játszani.

És még egy dolog! Mi van, ha írsz egy ilyen alkalmazás:

  • életkor: Én egy elf, én tyschtysch 7 éves vagyok halhatatlan lovas az Apokalipszis.
  • játékélményt - 100500
  • Jelenleg online: 23 óra egy nap, egy óra szükséges, hogy a húgy / szar / enni.

Az ilyen ember küld közvetlenül figyelmen kívül hagyni, a poszt eltávolítjuk a kérelmet. Ez az alkalmazás írhat egy középiskolás diák, vagy hülye, nem megfelelő személy. Nem tudom mi van, de nekem ezek az állatok nem szükségesek a klán. Ne habozzon, hogy interjúkat a jelöltek és kérdéseket feltenni az oktatás és a józan eszét.

2. A következő dolog, amit szeretnék megvitatni a charta a klán. Azt kell mondanom - a charter szüksége, és nem a szépség vagy a faj számára. Vezetőknek kell alaposan átgondolni minden játék pillanatok, hogy később keletkezett viták. Csatlakozz a klán - a személy automatikusan egyetért a szabályokat. További nem volt félreértés, minden újszülött adni egy linket a charter.„Tegnap, a klán [...] elment a Belarusz Köztársaság Sabu, mint a csapat. Ki tud adni egy linket a saját honlapján, vagy hogyan kell felvenni velük a kapcsolatot? Szeretnék beszélni szempontjából belépés a klán. " - Itt kívánatos olajat önt a tűzre, dobott egy pár screenshotok. Próbálja meg a legjobban öltözött játékos a háttérben a legyőzött Fehéroroszországban.

„Klán [...] ha már van egy szövetségese? Ha nem, akkor szeretnék beszélni azt a vezetője. Azt hiszem, jó szövetségesei. " - ez azt mutatja, hogy a klán, hogy ez az általa képviselt, csak azt, hogy őt a szövetség.

Nos, ilyesmi. Hagyd, hogy a saját ízlése.

4. A fórum megtörje képernyőképeket és üzeneteket. Hogy mindenki láthassa a tevékenység, és hogy te komolyan.

Ez nagyon jó lesz, ha néhány a csapattársak lesznek a barátok az életben, vagy azokat, akikkel kommunikál sokáig a játék világában, és akkor számíthat rájuk. Itt a feladat egyszerűbb. Akkor kijelöl egy helyettes vezetője a klán azonnal (egy vagy több), amelyek az Ön távollétében is szétszedni konfliktushelyzetekben, és sokkal könnyebb lesz.

Most a rendszer, amelyen már az embereket. Ez a szokásos lista sorrendje, amely függ a tevékenység a játékosok. Példaként a játékos léphet ki a sorból, hogy egy jó hozzájárulás az alapok a klán, mert leeshetnek, figyelmen kívül hagyva a szabályokat. Ennek eredményeként, az ilyen emberek adtam figyelmeztetést, és ha ez megismétlődik több mint 3-szor, elbúcsúztunk egy férfi.
Ez a módszer segít ahhoz, hogy a sorrendben a klán, és mindegyik megpróbálja kitűnjön a tömegből, hogy előre. Verseny - a motor a haladás.

Fontos az is, hogy hozzon létre egy kellemes légkör a klán játékosok, mint neki, hogy legyen, és ez vonzza a kezdők. Ha mindenki a klán fogja érezni fontos része az átfogó mechanizmus - a klán sikeres. Kevesen akarnak lenni a klán, ahol sok buli 2-3 fő részére, sétálgatnak a világon, és kommunikálni a fél-chat. Annak érdekében, hogy ezt, kezdett kialakulni a különböző érdekes tevékenység. És mit gondol? Srácok speciálisan jött be a játék, hogy részt! Középpontjában az összes tevékenység használtam verseny módszert, amelyek mindegyike kell lennie a győztes, aki kap egy díjat. Még ha a pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé a klán, hogy ajándékokat a győztes állás, akkor is csak írj egy bejegyzést a honlapján a Clan győztes, gratulálok, és hogy egy pár screenshotok a versenyt. Hidd el, ez időpocsékolás állás. Ismét, mint egy díjat, akkor lehet, hogy előrelépés a szintet, a ruházat. Példa - 1 hely - a 3. stádiumban, 2 - 2 szakaszban, 3 - 1 fok. A tömeg a lehetőségek, de megéri a fantáziádat. Íme néhány nyitó rendezvény végeztem:

1. Event „Snapper hal” - minden kívánó összegyűlnek Aden, míg a vezető küldött olyan hely a világon, ahol van egy tó. Amikor eljött az ideje, mindannyian összegyűltek, a vezető megadja a kezdő irányító és bejelenti a hely, ahol ez található. Természetesen van egy sebességgel - ki lesz a megfelelő helyen gyorsan. Egyszer a helyén jön valaki először elindítja az időben. Mindent a pillanattól kap pontosan 30 percig próbálta halakat. Egy idő után minden résztvevő megosztja minden bányásznak a POF, és tesz egy klán csevegés, amely kiérdemelte. A győztes az a játékos, aki a legtöbb POF, és a jutalmat kap [...].

2. Event „mészárlás” - klánok gyűjteni bizonyos időszakaiban a játékban, a vezető helyét jelöli, ahol az esemény kerül sor, és minden megy a helyére. Hát itt van egyszerű - a klán mozog csoportokban helyeken, elpusztítva minden életet - a csőcselék, befejező játékos. Nincs győztes, csak a ventilátor. De akkor természetesen a végén a nyitó esemény jelenteni, aki, hogy hány játékos meghalt, és aki a legtöbb gólt - díjat.

3. Esemény „Lost” - zajlik területén pvp. Jól alkalmazható Colosseum. Ennek lényege, esemény -, hogy túlélje a versenyképes harcol. Akkor csatázni - irányító csapat, egyenként, különbség nélkül, úgy dönt. A nyertesek kap díjat, képzett vezet egy csapat csata, és később, amikor az igazi csata jön, akkor kell készíteni.

Talán ennyi elég, azt hiszem, az ötlet. A legfontosabb dolog -, hogy ösztönözze nyertesek csábítják annyi a résztvevők, hogy dolgozzon ki új tevékenységeket. Akkor is meghívja a nyitó esemény az emberek, amelyek nem kapcsolódnak a klán nem rendelkezik. Lehet, hogy tetszik, ahogy tölti az idejét, és szeretné, hogy hozzád.

A játékosok vannak osztva Lineage2 csak 2 csoportok:

1. csoport - az átlagos játékos. Ezek nem fognak befektetni egy csomó a játékban. Számukra ez - puszta szórakozás / szabadidő / hobbi. Ezek hetente egyszer, hogy vizsgálja meg a játék futtatásához egy órát a másik - és hagyja egy hétig. Érted, ezek a játékosok nem részesülnek a klán. Igyekszünk fogadni a másik csapat.

2. csoport - zadrotami. Igen, igen, ez a zadrotami klán tart. Azok, akik számára Lineage az élet része, amely nélkül nem lehet csinálni. Ennek alapján tudjuk levezetni a következő képlet a sikerhez:

10 + zadrotov írástudó klánvezér = sikeres klán.

Ez természetesen nem egy axióma, de hidd el - ezek a srácok sokkal egyszerűbbé teszi a munkát a játékok világában. A fő ragaszkodnak a saját utolsó kis erőt, amíg a klán növekszik. És ha egyszer eléri a magasból, amit - akkor már megszabadulni, akik kellemetlen klán vagy személyesen.

Szeretném megjegyezni, hogy fontos az egyes oszlopok szerepét most. Nem vagyok híve a klánok, akik átlagos toborzott embereket abból a célból, szintező tompa, öltözködés, ellenség megölése. Sokkal jobb, hogy jöjjön fel a cselekmény a klán / történet / mese, tegye a teremtés a nyilvánosság számára, és már kiosztott között pedig szürke tömeg. Sok ötlet, mint például a szenzációs klán gladiátorok. Az ötlet jó, és érdekes. A fiúk saját filozófiáját, saját kódját és a hitük, amelynek én megemelem a kalapom nekik. Megfordultak a játék egy igazi kaland, nem egy unalmas gyilkos szörnyek, és gyűjtsük össze egy ruhadarab. Nekik van egy cél, hogy játsszon - „kill CHRIS” (c) A klán saját különleges combo-készletek, és a napokat, amelyeken hagyják őket imádják GladGodu, mielőtt büntetni Chris. Én is volt egy szerepjáték klán. De ugyanakkor ott volt minden egy kicsit szerényebb. Sajnos nem lehet megkerülni, hogy írjon a történelem, a klán, hanem azért, mert most már nem játszik egy darabig, azt hiszem, a történet hamarosan közzéteszik. Mercenaries klán nevezett, és ez volt a jellemző, hogy mi volt gyilkos és harcolnak a pénz. Természetesen a klán egy ilyen hírneve van ítélve, hogy nagyon kevés ember fog szeretni, de mi van a játék egy igazi csemege! El sem tudja képzelni, mi ez - ha írsz a PM, kérte, hogy megérkezik RB szimmetria, amely szükséges a mélynyomó, és állnak egymás mellett, mert leereszkedünk ellenséget. Repülünk, megvárjuk, amíg az ügyfél meg fogja ölni pe, megkapjuk a fizetési és törlése. Vagy, ha az ellenség megérkezik, belépünk a csatába. És még ha tudnánk veszíteni, de az érzések, hogy úgy érzi, amikor rájössz, - hogy ők gyengék, nem tudnak megbirkózni anélkül, hogy minket ... És itt vagyunk! Mi már végzett a hadsereg az ellenség, mind a macskák tépni bennünket darabokra, de mi vagyunk! Egyikünk sem fog tenni egy lépést hátra! Mindannyiunknak lefedi a hátsó társa, és kiállják az utolsó!

Uh ... nos, megéri, hidd el. A legtöbb ember megy a klán egy érdekes története és a történet, mint a szokásos gray herd.

Azt hiszem, ez minden, amit akart beszélni ebben a nehéz kérdésben. Ha a jövőben, ami biztos, hogy emlékezni fogok hozzá anyag. Várakozás a tanácsok, javaslatok, kritika. Talán nem szerepelnek a cikkben, hogy az a tény, hogy érdekli konkrétan. Írja, megpróbálok válaszolni minden kérdésre, és talán ez lesz a vezető a holnap, az egyik legerősebb klánok Lineage2 világban.

Ui Képernyő - klánom Mercenaries 2 hónappal ezelőtt. Hiányzol srácok. Hamarosan újra találkozunk, ígérem! Még mindig nem csata megnyerhető, és nem egy ellenség lesz könyörgött nekünk kegyelmet!

Lásd még:

pyschGLADpysch, barát, ez komoly - akár az egyik végletből a másikba fém.

„De kb elvesztette a gondolatok, az egyetlen helyes döntés -, hogy dolgozzon ki a klán elvén egyes csomagokat, amelyek egymástól függetlenül működnek, minden más módszer vezet ugyanarra az eredményre - Feil” - Soha nem fejlődött a klán a csomagot. És mi értek el kiváló eredményeket. És az én tapasztalatom a sok klánok, ahol nem volt fejlődés Ünye const párt, de ez nem akadályozta meg őket, hogy a csúcsra a szerveren.

„Ezekben a klánok az úgynevezett” húzó „egy vagy két játékot játszott csomag, a többi állomány, amely egyedül teszi, hogy szar a bőr megölt medve, mert hogy nem képesek egy ilyen készítmény” - és miért nem mérlegeli annak lehetőségét, hogy a klán húzta csak tapasztalt játékosok? Nem értem az ok, amiért ezt makacssága a KP. Rengeteg fejlesztési opciók a klán, és ezt te is tudod.

„És így most tárgyalunk, hogy C4 vagy mindegy ma?” - és ma van a jó csapatmunka klán. és nem egy banda.

Kréta, de ne mondja) már törvény) már lehet, hogy egyesítse a pozíciókat, és nem egy külön cikket)

pyschGLADpysch „, ha azt szeretné, hogy a klán volt top-end - fog szakemberek (nem feltétlenül zadrotov), ​​és a cég - kap minden
Azt akarja, hogy minden - vegye fel a csorda - kap állomány „- jelent a fűszereket, akik értik a játékot, de játszott 2-3 naponként, és távol a klán ilyen?” SPEC „el fogja hagyni a maximum, ami chtoit várhatunk tőlük - akkor tegye . akkor tárcsázza magad állományból, és a vak az ő szűk összetartó társadalom, amelyben mindenki segít a másiknak minden attól függ, a vezetés és a megközelítés a játék szerint a filozófia - .. csak levágta az emberek, akik kezdenek játszani n2 Ie szeretné kizárni. Játékos edzés lehetőség. ez némileg ellentétben meggyőződésem, és milyen írtam FAO cikk. Van egy másik megközelítés a problémát.

TSSplusDSSravnoGROB „Hmm, amiért néhány koporsó képernyőn köpenyt? Ott kell lennie egy jó dualisták kettős forgat + 45cm!” - Nos, van, van egy sima érdemes niggerkém)

„Itt xs, hirtelen úgy döntött, hogy poorat vagy valami más. Vagyis az, hogy a logika, ha valaki azt írja, hogy a 12 éves, ő utazik a meredek talicskát, felmászik a bichez Club és megmenti a világot a gonosz szellemek ez a „buta iskolás”? " - ha szükséges válaszolni három alapvető kérdésre, és azt írja, bármilyen értelmetlen, mint hogy - minden olyan személynek, 12 éves korig, illetve a józanság azt nem kell számítani. Természetesen vannak kivételek, de gyakran ez egyszerűen nem megfelelő embereket.