Üzleti termesztése eper egész évben (július 2019)

Epret termeszteni, mint üzleti - a tökéletes megoldás a vállalkozók számára, akik megértik, hogy sokat mezőgazdaság. Juicy és ízletes bogyó nagy az igény a kiskereskedelmi üzletek és a vendéglátóipari vállalkozások saját farm teljesen megtérül 2 év. Strawberry vállalkozás nem túl nehéz, de ha a szervezet kell figyelembe venni számos fontos részlet, amelyen függ a siker a projekt.Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)

eper termesztéstechnológiai eladása

Ahhoz, hogy a magas jövedelmezőség, akkor jobb, hogy összekapcsolják a nyílt ágyak üvegházak. Ez a megközelítés segít:

 • menteni a villamos energia, a nyári;
 • kiterjeszteni a termőtest szezon kora tavasztól fagy;
 • fűtött üvegházakban betakarítás állíthatók elő egész évben;
 • a lehetőséget, hogy kísérletezzenek fajták, felvette a legfinomabb és a hozamot.

Ipari termesztése a bogyók számos jellemzőjét. Ahhoz, hogy hozzon létre egy nyitott ágy van szüksége ahhoz, nagy területeken. Hogy megvédje a kártevők és egyszerűsítse az ellátás telepítések, az ágyak lehet emelni, és a tér között bogyós bokrok és folyosókon zamulchirovat tőzeg, fűrészpor vagy agrovoloknom. Növekvő földieper nyílt terepen lehetővé teszi, hogy szerezzen egy jó termés, a bogyók egy különösen gazdag íz és finom. Mínusz egy az ágy - nem több, mint 1-2 hónap, akkor arat tőlük egy év alatt.

Következő megnyitni az ágyak kell helyeznie egy üvegház. A sikeres termesztés földieper megfelelő tervezésével polikarbonát egy fém keret. Az építkezés egy ilyen konstrukció nem olcsó, de nem összecsukható üvegházhatású tőke szolgál majd több évig, és nem kell javítani.

Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)

Eper termesztése üvegházi évben - meglehetősen költséges feladat. Minél hidegebb a régió, annál nagyobb lesz költeni és fűtés leszállást. Legelőnyösebb emelni bogyó a középső zónában. Nyáron üvegházhatású működhet anélkül, hogy további melegítés télen is takarékoskodjunk az energiával, a bio-üzemanyag.

Hogyan lehet indítani egy vállalkozást a termesztés eper?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell kihasználni a növekvő eper egész évben szükség van, hogy vizsgálja meg, több üzleti tervek ilyen produkciókat. Ezek azt mutatják, a teljes listát a közelgő költségek és a számított jövőbeni bevételek és összességében a projekt nyereségességét. Ha megfelelően módosította a társaság fizeti ki a 2 év. Minél nagyobb a termelés, annál nagyobb a mozgástér, de a kezdeti és folyamatos költségeit ebben az esetben is emelkedik.

Szervezése üzleti könnyebb eper minden korábbi állami gazdaságokhoz elegendő területein termékeny földet. Ennek alapján lehet elhelyezni a nyílt ültetvények és üvegházak. Földvásárlás, vagy hogy a kiadó, ez is kap egy állami támogatást vagy kedvezményes kamatozású kölcsön.Regisztráló egység. Üzleti szamóca a legkényelmesebb, hogy készítsen a saját gazdaságban. Ez a jogi forma lehetővé teszi, hogy mentse jelentős adózással és számíthatnak további előnyöket és támogatásokat.

Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)

Építs egy üvegház. Adj jó nyereségesség tervek 100-250 nm. m. Kezdheted 1 üvegházak, egy év gazdálkodási megnő. Növekvő eper egész évben menedéket és helyreállítási feladatok vannak szerelve automata öntöző és szellőztető rendszer. Téli üvegházak igényel szigorú alapot a salak blokk és kifinomult fűtési rendszer. Legelőnyösebb, hogy kombinálni elektromos vízmelegítő kazánok vagy bio-üzemanyag keverék a rothadó trágya és szalma. A keveréket szétterítjük kerti ágy és egy fedőréteg a talaj. Bio-üzemanyag fenntartja az ideális hőmérsékletet 3-5 hónapig, és ez szolgál egy további táplálékforrást növények.

Válassza ki a megfelelő minőségű eper. Alkalmas üvegházak hibridek a legújabb generációs holland, lengyel, magyar kiválasztása. A fogyasztók inkább a nagy lédús bogyók élénk piros vagy vöröses-lilás színű, erős illat. Javítsák a jövedelmezőséget, és csökkenti a házasság, válasszon egy eper fajta elég sűrű bogyók, jól tartsa a formáját. Ez eper jól tartják, és hozza a szállítás minden gond nélkül.

Tippek növekvő szamóca

Eper a nyílt terepen inkább tápláló könnyű talaj nélkül stagnáló nedvesség, mérsékelt műtrágya és nem gyakori, de bőséges öntözést. Alatt virágzó cserjék megöntözzük a gyökér, hogy ne zavarja a beporzás. Ha ültetés a talajban, hogy nagyvonalú része rothadt komposztot vagy humusz, elérhető egyetlen locsolás vizes teljes komplex műtrágya.

Ahhoz, bogyók nem rothad, tiszta és szép, takarja a talajt között cserjék agrovoloknom. Ez a módszer megakadályozza a gyomok és megtartani a normális szintre a nedvesség, amely csökkenti az öntözés és takarékoskodni a vízzel. Üzleti termesztése eper - a szakma költséges, nem szabad elhanyagolni semmilyen lehetőséget a költségek csökkentése.

végrehajtásának részletes

Üzleti epret termeszteni megköveteli nem csak a beruházási üvegházakban, hanem átgondolt program értékesítés.

A leendő vevők kell keresni hosszú betakarítás előtt. A siker hozza állandó szerződést, saját bevételek tervezhető pontosabban, ha elérhető. Jó ötlet - a szervezet saját online áruház, valamint a feldolgozó szervezet bogyók kompótok, dzsemek, lekvárok. Kistermelés lehet szervezni területén egy melegház gazdaság, nem igényel nagy kiadásokat, de jelentősen növeli a jövedelmezőségét az üzletet.

Eper termesztése üvegházakban egész évben kell folyamatosan keresi az új értékesítési csatornák. Fontos, hogy ne csak eladni a terményt, hanem hogy biztosítsa a jó árrés. Akkor a legelőnyösebb dolgozni kiskereskedelmi üzletek, gyümölcs standokkal és vendéglátó-ipari egységek. bogyók maradékok vehet nagykereskedelmi favágók, ez nem hozza nagy nyereség, de hogy ne rendelkezésére.

Letölteni olyan PREMIUM üzleti terv 990 rubelt

 • Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)
  Üzleti gazdálkodási terv
 • Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)
  Baromfitelep üzleti terv
 • Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)
  Cafe üzleti terv
 • Üzleti termesztése eper egész évben (július 2017)
  Üzleti szolgáltató központ terve