Vajon káros használni tampon népszerű az egészségre

Sok nő használja tamponok az elsődleges eszköz a személyes higiénia. Nagyon fontos, hogy megbízható információt a megfelelő használathoz. Az orvosok nem javasoljuk a tampon használata folyamatosan, hivatkozva arra, hogy a higiénia irritálja a nyálkahártyákat a hüvely és arra késztetik őket megszáradni. Emellett úgy gondoljuk, hogy túlzott rájuk provokálja elterjedése a patogén baktériumok, amelyek bizonyos körülmények között lehet bejutni a vért.Annak érdekében, hogy elkerüljék a felesleges problémákat, szakértők azt javasolják, hogy cserélje ki a párna után minden két-három órát, mivel ez idő után kezd aktív szaporodása kórokozók. Azok a nők, akik valamilyen gyulladás elvileg nem lehet alkalmazni, például higiéniai termékek, mint már egy fertőzés a szervezetben.

A tampon használata csatlakozik egy csomó mítoszok tartjuk őket részletesen annak érdekében, hogy meghatározza, hogy milyen mértékben vannak a valóságnak.

Tehát a tampon egy darab abszorbens anyag leggyakrabban használt géz vagy vatta, amely használják, hogy megakadályozza a behatoló bármilyen folyadék a szilárd felületeken. A területen a nőgyógyászati ​​tipikusan speciálisan higiéniai felhordó, amelyek célja, hogy felszívja a kisülés a menstruáció alatt.

Sok nő még mindig ájtatosan biztosította, hogy a tampon használata veszélyes lehet az egészségre. Eloszlatni félelmeiket és segítsen megválaszolni a véleményét képzett orvosok és nőgyógyászok.

Az első mítosz. Nem tudja használni tampont minden nap, mert veszélyes a nők egészségére. Tipikusan ilyen állítást támasztja alá a kifejezést, hogy a tampon képes blokkolni a mentesítés a vér a menstruáció alatt. De valójában, tudományos orvosi kutatás megerősíti, hogy nem reális, és egyszerű fizika egyetért ezzel száz százalékos. Ha a tampont impregnált az egész, a folyékony vagy átfolyó, vagy különben körül áramlik kifelé. Megfelelő elhelyezése a higiéniai termékek nem zavarja a normális váladékot.

A második mítosz. A tampont nem használható éjszaka. És akkor minden éppen ellenkezőleg, mert éjjel, ezek a higiéniai termékek vannak egy áldás a sok nő, mert függetlenül a test mozgását, ezek a helyükön maradnak, és megbízhatóan véd a szivárgás. Fontos figyelembe venni, amikor kiválasztják, hogy milyen méretű tampont közvetlenül függ száma választottunk, és a napszaktól semmi köze. Köztudott, hogy az első napokban a menstruáció általában sokkal nagyobb, mint a végén.A harmadik mítosz. Tamponok károsíthatja a méhnyak és a hüvely, továbbá azok sértik a baktériumflóra. Során havi hüvelyi környezetben változik az irányba lúgos mellett kémiai és hormonális változások a készítmény a környezet hozzájárul a gyorsabb növekedés a baktériumok. De tudományos vizsgálatok megerősítették, hogy a tampon itt pontosan csinálni, és ezek használata nem okoz jelentős változást a női test. Amint a hüvely, és a méhnyak kellően rugalmas, és képes alkalmazkodni az új körülményekhez.

Mítosz Four. A tampon elveszhet. Lehetetlen, hogy fizikailag. A megnyitó a méhnyak már nem a feje egy pin, így nem csúszik még egy kis vattával. Is, akkor nem kell attól tartani, hogy az egészségügyi létesítmény túl mély, csak ne felejtsük el, hogy a zsinór mindig legyen a külső, hogy képes-hoz kap ez.

Az ötödik mítosz. Nyak könnyen elszakadni a tampont. Lépésben fúrólyuk termelését csatolt az abszorbens belső rész teljes hossza mentén, így annak a valószínűsége, törés nullára csökken.

Mítosz Six. A szülést követően, akkor nem tudja használni tampont. Tény, hogy nincs orvosi követelmények, amelyek korlátozzák az ezen alapok terhesség után. Köztudott, hogy a gyógyulás folyamata szülés után, és az idő normalizálás a menstruációs ciklus különböző, így ez a kérdés a legjobb forduljon orvosához.

Mítosz hét. A tampont nem alkalmasak szüzek. Kérdés - „Lehetséges, hogy a tampon lányok” nagyon népszerű. Ez a mítosz azt állítja, hogy ezzel a higiéniai károsíthatja a integritását a szűzhártya, de a vizsgálatok cáfolták ezt az elméletet. Membrán nagy rugalmasság mellett ez teljesen természetes nyílás lezárására menstruáció. Ennek köszönhetően, még a lányok soha nem éltek a szexualitás lehet használni félelem nélkül tampon.

Mítosz Nyolc. Egy tampon tele van toxikus sokk. TSS vagy toxikus sokk szindróma egy nagyon ritka betegség, ami akkor fordulhat elő nemcsak a nők, hanem a férfiak és a gyerekek is. Menstruációs alakja és fejleszteni nélkül tamponok, ez okozta Staphylococcus aureus. TSS egyéni és nagyon ritka.

Menstruáció alatt nem szabad elhagyni az aktív időtöltés. Csak meg kell vigyázni a test hipotermia és figyelni, hogy higiéniai termékeket. Ebben az esetben csak ajánlott tamponok, mert csak ők tudják, hogy a leghatékonyabb védelmet a szivárgás ellen. Velük meg lehet úszni tavakban vagy uszoda, fürödni, és nem sportolnak.