Vakolás falak saját kezűleg nélkül beacon technológiát és lépésről lépésre

Vakolás falak saját kezűleg nélkül beacon technológiát és lépésről lépésre

Önterülő gipsz falak nélkül jelzőket széles körben használják még 30 évvel ezelőtt, eltér a munkavégzés azok használatát az alábbiak:

 • időt takarít meg, így nincs szükség várni, amíg az oldat megszilárdul rögzítő helyzetben jelzők;
 • Szerelési beacon szükségszerűen növeli a vastagsága a vakolat, ami megnövekedett áramlási sebesség az oldat;
 • telepítése nélkül a vezető jelzők szinte lehetetlen összehangolni a falak felülete kiváló minőségű, amely a fő és meghatározó mínusz.

Stukkó nélkül beacon technológiát alkalmazó magában a megoldást, és szintező szabály „szemmel”. Ezért a gipsz falak kezüket nélkül jelzők végre olyan területeken, ahol magas színvonalú szükséges (raktárhelyiségek és istállók), vagy egy durva réteg a későbbi befejező képes elrejteni kisebb szabálytalanságokat. Szakmai vakoló ilyen jellegű technológia raktárakban, befejező kis felületeken (oszlopok, vezetékek, stb), és az ideiglenes munkavállalók istállókat kellően sima falak, amelyeknek nincs nagy változás, megereszkedett és halmok. Vegyük azt az esetet, hogy hogyan kell igazítani a fal vakolat nélkül jelzők.

hajtsa végre a következő lépéseket Technology

 1. Felületi előkészítés. Tisztítása a falakon a régi bevonatot és a bevonat nélküli készített vakolás:
  • tégla, hogy eltávolítjuk a felesleges oldatot és hímezni varratok;
  • beton vagy salak ok bemetszések és vágja le a nagy szabálytalanságokat;
  • hogy biztosítsa fából gipsz háló, amelynek ≤ 4 cm, vagy varrni ferde fa zsindely, nyomainak eltávolítása penész feldolgozó antiszeptikumok;
  • függetlenül az anyag a szennyeződések eltávolítására, olaj foltok, por, és alapozott specifikus primerekkel;
  • távolítsa el az összes szemetet a padlón a kerületük mentén a találkozásánál falak, amely összegyűjti a lehullott oldatot újrafelhasználásra;
  • zárja az elektromos kapcsolók és aljzatok.
 2. Állapotának ellenőrzése az egyenletesség a falak. Ellátja hosszú szabályt. Ez hozza a falra ceruzával vagy krétával megjelölt területek lumen.
 3. Az oldatot elkészíthetjük egy rész cement M500 három részletben mossuk finom homok és egy kis mennyiségű PVA ragasztó vagy használatra kész keverék. Az elegyet kell fúrógép a speciális fúvóka. A következetesség, mint sűrű krém.
 4. Elsődleges réteg. Az oldatot külön függőleges csíkok szélessége 1m. Ábrázolási végre merőkanál gipsz simító vagy széles távolodva a padlótól a mennyezetig. Lekötött megoldás leveled szabály függőlegesen tartva. Mozgás rövid cikk-cakk. Különösen fontos, szintező szögek uralma alatt tilos hasított. Eltávolítása kiálló dudorok és hozzáadjuk az oldatot fossa elérése kapjunk egy sík felületre. A vizsgálatot úgy végezzük, hogy ugyanezt a szabályt.
 5. A második réteget viszünk fel a folyékony oldat után egy rövid beállítás az első. Szintén mozgó keskenyszalagok, hozz szintező simítóval falon.
 6. Körülbelül két óra elteltével fal hozzuk a végső kikészítés, a felületet vízzel megnedvesítjük, és körkörös mozgások polutorka simított kis egyenetlenségeket.

Kőműves nélkül jelzők nagyon munkaigényes, valószínűséggel ismételt változtatások, így jobb, hogy válasszon egy bevált és megbízható módon - a vakolat alatt jelzők.