Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Az alkalmazás a vakolat mix a falon használata nélkül világítótornyok - ez egy nagyon érdekes és fáradságos feladat. Ahhoz, hogy munkát végeztek hatékonyan meg kell szigorúan betartani az alapvető szabályokat és követelményeket felület előkészítése simítótapasz alkalmazására, valamint a megfelelő építőanyagok. Csak ezen a módon meg lehet jeleníteni tökéletesen igazodik fal függetlenül négyszögesítése a szoba és típusát.







Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Adott esetben a vakolat nélküli jelzők

Összehasonlítva a munka költségeinek csapat, amely együttműködik a világítótornyok, és anélkül, a módszer alkalmazása a vakolat drágább nélkül jelzők. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a használata jelzők egy határozott referenciapont a munkavállalók, ami hatással van nem csak a minőség, hanem a teljesítmény.

Igazítás falak nélkül jelzőket releváns lehet azokban a helyiségekben, amelyek nem igényelnek tökéletesen sima felület a falak: a garázsban, az ország, a hátsó szobában. Vagy vakolás a falak gipszkarton, mert egy ilyen felület kezdetben sima.

Tanács. Ha a gipsz falak nélkül jelzők végre saját kezébe takarít meg elég nagy pénz nem csak a bérek és fizetések, hanem vásárolni a szükséges anyag.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Technológiai gipsz falak

Kapcsolatos tevékenységek alkalmazása vakolat keverékeket nélkül világítótornyok mindig poros, nagyon piszkos, különleges figyelmet igényel, és képességeit. Ezért ezek végrehajtásához gyakran alkalmaznak egy szakembergárda. Az ára vakolat függ körét és a felület alakja.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

előkészítő munka

Az első dolog, amit tennie kell -, hogy gondosan el kell távolítani a régi díszek és a falak. Falak kell megtisztítani az alapjaiban és száraz.

Ha a fal egy téglafal, majd a legjobb csatoló vakolat közötti hézagok téglák elmélyítsék 1-2 cm.

Egy sima betonfelület szükséges ahhoz, hogy metszeni. Szükséged lesz egy kalapácsot, és a fájlt. A bemetszést kell kellően gyakori mélysége legalább 2 mm.

A fa felületek kell csatlakoztatni a lécen. Erre a célra speciális vékony léc vagy lemez maradékot. Az anyag csomagolt a falon az átló mentén.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

A falak tisztítani a portól és a szennyeződéstől. Fa vagy tégla falfelületek kell nedvesíteni vízzel. Ezekre a célokra nagyon kényelmes a használata kert permetező, vagy csak használja a seprűt.

Betonfalak feltétlenül feldolgozott primer. Ha a fal áll hab vagy szilika tégla, szükséges, hogy egy primer nagyobb penetrációt. Minden további munkát az alkalmazás a vakolat keveréket kell elvégezni, miután a fal teljesen száraz.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Előállítása gipsz

Ha a vakolat elő nem az egyes összetevők, és előre elkészített száraz keverék, szükséges, hogy szigorúan kövesse a gyártó utasításait. Példaként mondhatjuk a készítmény a legnépszerűbb Rotband vakolat keveréket. A zsák száraz keverék 30 kg testsúlyú, a szükségességét, hogy készítsen 18 liter meleg vízzel.

A tartály töltse bármilyen alkalmas vizet, majd aludni hét trowels száraz keveréket. Minden mix alaposan, majd töltse ki a többi a vakolat, és az egészet keverjük újra a segítségével az építőiparban a mixer. Meg kell mindent megtenni, hogy előkészítse a vakolat nincs csomók. Tárgy előállított készítmény állni 4-6 percig, majd az egészet keverjük újra.







Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Tanács. Készül saját kezűleg a megoldást kell alkalmazni egy órán belül. Ha a tapasztalat még nem teszi lehetővé, így gyorsan végeznek vakolás falak nélkül világítótornyok, az első tétel a keverék jobb gyúrni kisebb mennyiségben.

Előállítása után az oldat folytassa alkalmazásának vakolat a fal használata nélkül jelzők. Technológiai folyamat alkalmazása több rétegben egymásra.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Felviszünk egy első réteg - „obryzg”

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Annak érdekében, hogy alkalmazni az első réteg egy speciális vakolat valamivel vastagabb következetesség tejföl. Réteg obryzg falazat körülbelül 5 mm, -10 mm fa.

On simítóval toborozni tétel gipsz és alkalmazza a keveréket a fal felületén véletlenszerű sorrendben. Dobás csak ecsettel, de semmi esetre sem az egész kezét. Az oldatot permetezünk minden irányban, a swing nem szükséges, hogy ennél sokkal többet.

Szintén használható a módszer az úgynevezett „elkenődött” alkalmazva az első réteg. Kapacitás hozta a falra, simító gépelt kész vakolat és egyenletesen felkenjük a falra. Miután az oldatot felvisszük a felületre, nincs szükség, hogy összehangolják óvatosan. Ez csak akkor szükséges, hogy távolítsa el a kiálló részeket a vakolat.

Tipp Miután a munka befejeződött, és a kiválasztott része a fal vakolt, legyen nagyon óvatosan mossa le az eszközöket.

Vigyen fel egy második réteg a falon „primer”

A második szakaszban a munka nélkül vakolat világítótornyok - alkalmazza egy réteg alatt az elnevezés a „talaj”. Ehhez készítsen egy különleges pasty plaster. A munka csak akkor kezdődhet, miután az első réteg gipsz jól megszárítjuk. Hajlandóság ellenőrizze a következőket: ujj prések vakolt felület, és ha ez nem változik az alakja, a réteg teljesen száraz.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Habarcs dobja a falon, és megpróbálta a lehető legjobban üres területeket lehet javítani. Ezután a vakolat terjed szabályt a padló és a mennyezet befejező. Többlet azonnal eltávolítjuk. Ha az igazítás jelennek üres területeket, azokat majd töltse ki a megmaradt oldatot, majd elhangzott a szabályt.

Befejezés simaság beállítjuk segítségével speciális szerszámok - simítóval. A vezető a felület felett a függőleges és vízszintes irányban.

Alkalmazza a harmadik réteget „panoráma”

Annak érdekében, hogy vigyen fel egy harmadik utolsó réteg vakolat a falon, meg kell, hogy készítsen egy megoldást, amely hasonlít krém konzisztenciája. A harmadik réteg célja, hogy megszüntesse a legcsekélyebb hiányosságoknak maradhat, miután az alkalmazás az előző két rétegben. A vastagsága a vakolat nem több, mint 2 mm. Ahhoz, hogy az elegy a legjobb kapcsolási a felülettel, meg kell hígítani megfelelően. Ehhez az összes száraz komponens rostált át finom szitán, és alaposan összekeverjük a vízzel, amíg a teljes eltűnését csomók.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Már tapasztott fal vízzel megnedvesítjük. Simítóval alkalmazni egy nagyon vékony réteg vakolat. Szabály óvatosan simítsa a vakolat körkörös vagy hullámszerű mozgását. Úszó végez, anélkül, hogy megvárná a teljes száradás a falon.

Tanács. Bármely szakaszában vakolás falak saját kezűleg is fontos, hogy ellenőrizzék a művek minőségére. Erre a célra, akkor a legjobb, ha a szabályt.

A jobb gipsz falak

Igazítása a felszínen a belső falak, a ház használata nélkül világítótornyok a legjobb, ha mész, mész, agyag, vagy cement-mész keverék. Ha a falak fa, a megoldás az lehet, hogy adjunk egy kis vakolat.

A külső falak, az épület a legjobb, ha használni mész vagy mész-cement habarcs. Javítás falak már vakolt korábban végzett cement segítségével keveri.

Mészvakolattal főzzük nagyon egyszerűen. Erre a célra egy vödör mész keverék hogy öt vödör homok. A homok fokozatosan kell hozzáadni, hogy ne csomósodik, és tudta, hogy bármikor ellenőrizze a minőségét a kész vakolat.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

Elkészítéséhez lime-agyag vakolat kell keverni egy vödör cement három vödör mészpasztát és adjunk hozzá hat vödör homok. Ha a keverék nagyon vastag, hogy lehet egy kicsit - egy kicsit razvezti vizet.

Cementvakolat befejezésénél használt külső falak, az épület, a következőképpen állítjuk elő: az egyik vödör cement keverve öt vödör homokot és kevés vizet adunk hozzá, összegyúrjuk, hogy az állam lágy tésztát.

Vakolás falak saját kezűleg nélkül jelzők videó

következtetés

Kőműves nélkül jelzők, a szakértők azt javasolják, hogy csak a nem lakossági melléképület. Mivel ez egy módja annak, hogy segítsen elérni a jelentős megtakarítás pénzt és időt, miközben kellően magas minőségű felület.

Beszéljétek cikket a fórum