Válás vagy sem, a fórum

látszólag tétlen történeteket haverjai felhőtlen életét teljesen kába vele. ha húzza maga elvált, alkalmazni gyermektartás és a vége. Hozd magad formába, de már nem, hogy valaki, de a maguk számára. Én nem beszélek éhezés, csak dobjon egy kicsit, megy a masszázs, egy kefe (anti-cellulit). és mint általában, és tiszteletben magad. nem teszik lehetővé, hogy emelje a karját. mondani, hogy hívja a rendőrséget, és így tett.Mi van, nincs apa vagy testvér, aki akkor b e l o k - férje a gallérját, és tanítani, hogyan kell tisztelni a felesége és a család?


Szeretem az apám nem beszélt, nem testvérek. magának. de én azonnal azt mondta férjének, amíg a házasság előtt, hogy csak felemeli - Megyek, és nyomja meg - jól viselt a bíróságok. Tudod, még egy csipetnyi ilyesmi nem történt. Csak hogyan tegye magát, és a kezelendőÉs miért nem? Van egy barátom, két kis séta az edzőteremben. Nincs lehetőség, hogy menjen zal- majd, hogy kevesebbet egyenek. És hogy felfalják nem vehet részt a testnevelés és a séta vékony ez nem történik meg. Italom tea sütemény, én csak teát. Úgy eszik halat burgonyapürével, csak halat. Tehát, meg kell dolgozni, ha azt szeretné eredménye nyafka semmit. Mind a gyerekek. A lányom az én szomszédom értelmű gyermekek és a gyerekek. Mindannyian karcsú sport, és csak nézni kellemetlen. velünk vannak még zdorovayutsya- származó vesztesek nem elfogadott

Hogyan viseli részeg napvilágba, Fu. És egy normális srác az ilyen problémák felesége úgy néz ki, nagyon különböző hangokat. Úgy nőtt fel egy családban, ahol az apa grandiózus részeg botrányok. Nem szeretnék egy ilyen gyermekkor, gyerekek.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru