Válassza ki a frizura fotó ingyen, minden moda

Válassza ki a frizura fotó ingyen, minden moda
Meg akarja változtatni a frizura, és nem tudom, mit válasszak? - Akkor jöttem, hogy az oldal, amely segít kiválasztani a frizura Online fotó ingyenes. Mindez ingyenes, és tényleg minden az Ön számára! Általában a cikket a számára két választási lehetőség - egy online szolgáltatás és szoftver (ajánlott!).Válassza ki a frizura fotó ingyen, minden moda

Online szolgáltatások kiválasztására frizurák

Bemutatom nektek egy jól ismert online szolgáltatás modellezésére és kiválasztása frizurát. Hogyan kell használni? Alább látható egy kép, klikk, megy a szolgáltatás, töltsd fel a fotódat (ikon «feltöltheti saját fotó» bal felső sarokban) és zoom fotóit a kívánt méretet, szimulálják Pontfelhasználási helyes alakja az arc, a külső és a belső sarkai minden szem és a száj kontúrját. Ezután válassza a menüben a bal HAIR profil és a „próbálja a” meghajol csillagok (kérhető nemcsak a kiválasztott frizurát, hanem modellezés smink kiválasztása hajszín, stb.) A beállítógombját a fotó alatt, akkor flip, nyúlik, és tömöríti a hajat. Csak kövesse az egyszerű utasításokat, és hozzon létre a képeket egy új frizura!

Válassza ki a frizura fotó ingyen, minden moda


A program kiválasztásának frizurák

A program nagyon könnyen használható. Töltsd fel a fényképet, akkor könnyedén felveszi magukat a megfelelő képet, több száz különböző lehetőségek frizura, valamint értékeli, hogy hogyan fog kinézni, vagy az ilyen típusú smink. A program segít frissüljön fel a képet, válassza a legjobb megoldás frizura, és hozzon létre egy jó hangulatot. Örüljetek magát, a kedvenc. meglepetést az emberek körül!

* Válogatás a frizura hosszú, közepes és rövid haj.
* A jelenléte mind a férfi és női frizura.
* Rugalmas rétegekről, átméretezés bármely eleme.
* Szabad rúzsok, árnyékok, pír és más make-up terméket.
* Képes változtatni a színét a szem (a szerelvény dekoratív kontaktlencsék).
* Bármilyen változás a helymeghatározás és méretét frizurát.
* Véletlen módosítása haj (ecsettel / színezés).
* Véletlen színkezelés (meg lehet változtatni a kontraszt, fényerő, telítettség, színárnyalat, RGB).
* Visual összehasonlítás eredménye és eredeti.
* Képesség, hogy mentse, export, import, és a nyomtatási létrehozott projektek.
* Egyéb hatások.

Név: jKiwi
Aktiválás: Nem szükséges, szabad program
Méret: 27 Mb

Legyen elegáns és divatos www.all-moda.com.

Helló Kérem, mondja meg, hogy miért a fénykép nem tárolja a programban? Csinálok a helyes dolgot -, hogy válasszon egy fotót egy számítógépen, kattintson - menteni? És akkor - üres .... Milyen volt a kép, és az is marad. Kattintson újra - írja - file maradt. Hoppá ... Hol találja meg?

jKiwi beszélni a program? Csak Letöltöttem konkrétan ustanovil..zagruzil képek haj és tartott - minden el van mentve. Lehet, hogy nem telepíti a programot, vagy valami, hogy megnyomja menteni? A rajt után a program letölthető képek prések fájlt >> nyitva. Töltsd fel a fényképet, akkor szimulálni a hajat, és folyamatosan - a projekt >>> menteni (adja hová mentse)

Amikor telepíti a programot telepítő is letölti egyes alkatrészek (java), talán most van folyamatban nem tette lehetővé számukra, hogy indul el, vagy valami, amit blokkolta a teher ...

Ha beszélni a szolgáltatást, amely a cikk, majd ismét ellenőrzik - működik. Kattintson «böngészhetünk» - válaszd ki a fotót, majd a bal oldali panelen, helyezze el a nyilakat alatti ovális, majd nyomja meg a «kész», válassza ki a kívánt frizurát, majd «mentse átalakítása» és «mentse pic» menteni a számítógépre. Ha mindent jól csinálni, de ez nem működik, talán a böngésző hibás, próbálja meg egy másik (nem lehet beállítani bármely összetevője, de úgy tűnik, nincsenek követelmények a böngésző melyik működik)