Válassza ki a hónap esküvők

Cikk értékelése - 87/100 vélemények teljes - 41

Válassza ki a hónap esküvők
Néhány egyszerűen határozza meg az esküvő időpontját, a másik férjhez egy nap, vagy fedezze fel az ünnep a Szent Valentin, a harmadik irányított közelítés naptári héten. Vannak emberek, akik természetesen a választás napjától a mágikus számok és a számmisztika. A régi időkben úgy vélték, hogy a boldogság a friss házasok és időtartamát a házasság függ a hónap, amelyben a fiatal úgy döntött, hogy feleségül. Most azonban sok ember van egy teljesen más hozzáállást a régi hiedelmek és babonák. És valóban, sok minden változott ősidők óta - sok figyelmet fordítanak a mindent - esküvői dekoráció, ruha a menyasszony és a vőlegény, és esküvői frizura is különös figyelmet érdemelnek. Tehát, próbáljuk összehasonlítani a régi és a modern értelmezése a kiválasztás a hónapban egy esküvő.

Itt, éppen ellenkezőleg. A régi időkben azt hitték, játszott egy esküvő ebben a hónapban ígért virágzó és békés családi életet. Ma úgy gondoljuk, hogy a házasság történt ezen a szeles, fagyos időszak fogja követni állandó veszekedések, hisztizés és a változás.

Hónap tavaszi megújulás és örömteli csengő szerető szív. Ha a házasságot ebben az időben, különösen ha az első ülésen a közelmúltban került sor, a boldogság lesz hosszú.

Ez naptári hónap az egyetlen, aki minden alkalommal tartották kedvezőtlen házasságot és a családalapítást.

Szerelem és a jólét hozza a téli hónapban a családban.

Modern babonák és előjelek, ősi legendák van -, hogy rendben, de a legfontosabb dolog - ez az érzéseidet, és a szív, minden más másodlagos!