Válasszon biztonságos hajvasaló

Fontos megjegyezni, hogy az, ami az egyenirányító választja függ közvetlenül a egészség és szépség a hajad. Pinpoint szüksége, elsősorban az az anyag, amelyből a készülék lemez.fémlemez

Az anyag a fűtőfelület egyenirányító - alapvető biztonsági eszköz halmozási index. A lemezeket érdekében egyenletesen meleg és van egy bevonat, amely minimálisra csökkenti a károk ismételt és hosszan tartó expozíció a hő a haj. Ezek a követelmények nem felelős utyuzhok fémlemezzel. A hiánya a védőréteg, a közvetlen kitettség hő és elpusztítani a rendellenes eloszlásának a hőmérséklet a haj szerkezetét, és ez viszont, okoz töredezett és más haj problémákat. Ez magyarázza az olcsó egyenirányítók ilyen.

kerámia lapok


Sokkal kevesebb kárt haj alkalmazzák a kerámia lapok vasalás. Ez az anyag segít, hogy egyenletesen oszlatja el a hőt az egész fűtőfelület és fenntartja az optimális hőmérsékletet egyengető. Készülék stílus kerámia lapok finoman csúszik végig a haj, és azt is, hogy egy jó minőségű stack. További plusz ezeknek egyenirányítók - egy jó ár-érték „ár - minőség”.A lemezeket a különböző bevonatokkal


Az alkalmazás további védőréteget képez a kerámia tányér egyenirányító hogy több biztonságos, és még olyan hajápoló őket. Így egy vékony bevonatot lemezek turmalin, természetes ionizáló hatása, amely semlegesíti a statikus elektromosság és a haj sima és fényes. Jade - egy másik féldrágakő ásványi használt ostya bevonattal. Legfőbb előnye - ez egy nagyon enyhe intézkedés a hajat. Egyenirányító Jade bevont lemezeket lehet használni a nedves hajra. Egy másik anyag használható például védőbevonatot - titán. Plate ez a fém teszi finombeállítani vasalási hőmérséklet, egyengető hatása sokkal tovább tart. Vannak is egyenirányítók ezüst ion bevonat, amely teljesen lehetnek a haj vitalizáló ereje. Mindezek az anyagok meglehetősen drágák, használatuk növeli Rectifier ára többször is.

további funkciók


Fontos szerepet az egyenirányító és a biztonsági kérdések több funkcióját. Minimálisra szorítja a haj segít helyesen kiválasztott vasalás hőmérséklet. Ez azt jelenti, hogy a készüléket ki kell szerelni a hőmérséklet-szabályozó. Még több modern és kényelmes készülékek digitális kijelzők képalkotó teljesítményt lerakás. Egyes készülékek képesek tárolni a beállításokat, illetve meghatározhatja egymásra mód egy adott típusú haj. Amikor kiválasztja hajegyenesítők kell figyelni, hogy funkciók, mint például automatikus kikapcsolás és a forgatás a tápkábelt. És persze, nem kell kizárólag a vas párosul egy speciális hőálló kozmetikumok haj. Ez segít, hogy a legszelídebb egyengető eljárást.