Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!

Apa Mester!> A faház> Válasszon egyszerű gyermek benyújtani a fa a kezüket!

Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
A gyerekek szeretnek játszani, gátakat a ház dobozok, széklet, párnák, takarók. Ipari széles skáláját kínálja a házak műanyag, fa, rétegelt lemez. Kerülnek végrehajtásra a készülék csúszdák, lépcsők, ablakok, ajtók, hinta, játszóterek, kerítések (fotók 1,2,3,4,5). Egy érdekes műszaki megoldás tekinthető gyermekek benyújtani, felszerelt a fán (p. 6.7). Gyermek kabin lehet beépítésre tervezték egy szobában (8. o.), Vagy a természet (9. o.). Házak a gyermekek számára, előállított ipari körülmények között, van szépség, a funkcionalitás, a kizárólagosság, a biztonság. Ők - egy csomó előnye és egy hátránya - a magas ár. Pénzügyi problémát meg lehet oldani egy alternatív módszer: építeni gyerekek saját kunyhója, figyelembe véve a körülmények, és a gyermek vágyait.Olvasson tovább: Hogyan kell építeni a saját játszóház gyerekeknek

Az Internet által kínált sok ötletet a termelés gyermekek házak fából kezüket a különböző méretű, típusú projektek. Hut fából gyermekek játékokat lehet:

 • ajtó vagy anélkül;
 • M-1, 2, 3, 4, 5-én vagy több ablak vagy nyílás;
 • csúszik;
 • sportkomplexum;
 • terasz, kerítések;
 • zárt, nyitott, félig zárt alakú;
 • lépcsők, több emeleten;
 • Érdekes építészet
 • kis és nagy méretben.

(Photo 10, 11, 11a, 11b)

Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
Photo 1-5 - Változatok az azonos típusú egyszerű házak 160x160
Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
Fényképek 6-9 -option kültéri és beltéri
Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
Fényképek 10-11 - Játék házak különböző méretben
Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
12. kép - változatai egyszerű szerencsejáték zónák

Építsen a gyermekek háza egy fa saját kezűleg a méretei hosszúság / szélesség / magasság 160/160/140 cm és 90 cm magas gerinc, mint a fotó 12. egyszerű gyártani, és az anyag kiválasztása és a következőkből áll:

 • 4. a alapzattuskókhoz;
 • 11-padlólapokból, hossza 1,6 m;
 • 4 bar, hogy a bázis;
 • 6-tetőfedő tető rudak „láb”;
 • 4 bar a keret kötődését;
 • fűrészáru gerenda, szigorítás, blúz;
 • fűrészárut burkológép keret;
 • architraves faragott végrehajtását.


Ahhoz, hogy összeállítsa a szükség szögek, csavarok, konzolok. Fedélszerkezet gyermekek játékokat lehet Ondulin.

Megjegyzés: A gyermekek védelmét a sérülések és a szilánkok, fugovannoj kell vásárolni építőanyagok, hogy hozzon létre egy letörést a sarkokban. Amikor felépítményre ellenőrizni kell minden fórumon, oshkurivat szükséges. Ha az asztalon van egy porszem, ami végül kiesik, akkor jobb, ha a tetején egy üres, ami nem teszi a kezét a baba.

Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
Fényképek 13-18 - Lépésről lépésre a termelés gyermek benyújtani a fa, 1. rész
Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
Fényképek 19-24 - Lépésről lépésre a termelés gyermek benyújtani a fa, 2. rész
Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
Photo 25 - A játszótér saját kezűleg fafaragásos
Válasszon egy egyszerű gyerek benyújtani a fa meg a kezét, apa mester!
26. kép - Ház a gyerekek játszanak saját kezűleg

Hogy a gyermekek háza egy fa kezével

Készítsen egy rajzot, a ház a jövő, ajánlások alapján.

1. Először meg kell készíteni a helyszínen, simítsa ki. Ready Mansion nyom egy kicsit, mert az alapja a teljes ez nem feltétlenül szükséges. De ahhoz, hogy biztosítsák a stabilitást és a tartósság a szerkezet, meg kell tenni a sarkokban a beton tömbök tört lyukat a földbe egy bajonett ásó. A blokkok fektetve homokágyat (13. o.). 4 négyzetméter fa rudak készült 160x160 cm-es (F.14). A sarkok, megerõsíte tartók. Segítségével az azonos részeit kell állítani a közepén a gerinc (Feeder 15).

2. A keret határozza padlólap hossza 1,6 m. Ez fog 11 darab, amelynek szélessége 16 cm. Lesz kész padló rács (F.16). Meg kell kezelni egy speciális öntött alsó rothadás és a kártevők (17. o.). Ezután a kész keretet kell egymásra a alapzattuskókhoz meghatározta a beton és a vízszigetelés fa réteg tetőfedő anyag.

3. Ezután a keret készül a falak ajtók és ablakok. Design fokozza konzolok (fotó 18). Külön legyártott szarufák (f.19). A mi kabin elég lesz 3 fürtös (f.20). Ezek kerülnek, mint a normál házban. De a bőr mindkét oldalán a gerinc csinálnak háttal, és mindkét oldalon - kis lépésekben (£ 21.22.). További tető Croutes Ondulin - olcsó és könnyen tető építési anyagok.

4. bélés a falak tartott clapboard. Az elegancia, ajtók és ablakok díszített faragott architraves. Sima göndör sarkok az utastérben, gyönyörű kilátással, és biztosítani fogja a gyermekek biztonsága. Az első olajfesték különböző színű a kunyhó gyerekeknek része lesz a gyermekek mesebeli világban (f.23).

5. különböző játékokat lehet tenni a páholy álló üzlet. Ezek általában telepítve a falak mentén. Ilyen kunyhó nem felesleges egy kis hordozható asztal, mások nem terjedelmes tárgyak (F.24).

Olvassa el: Ötletek az építési gyermekek sportolási sarok kezével

Most, hogy a gyermek a saját házában, ahol tud játszani a barátaival. Így baba kunyhó nem vesz sok időt, és nem igényel nagy kiadásokat. Egy ilyen szerkezet szolgálhat a kis lakói évek, örömet gyerekeknek vendéglátás. Idővel, a ház bővíthető, festett a friss festék.

érdekes Online

Az alapot a monolit házak szolgálhat bolyhos vagy sávalap. A jó megoldás az alapja a lemezek. A végső választás függ az elemzés a domborzat és a talaj ... tovább. "

 • Építési folyamatok rendszeresen javult. Helyett a szokásos panel és tégla építés jött monolit. Sok fejlesztő értékelik ezt a módszert, és alkalmazza azt gyakrabban az ... tovább. "

 • Felmérése jótékony hatással van a víztisztító egy férfival a szaunában, sok tulajdonos világít az ötletet épület a fürdő. Néhány ember veszi alapul az ő fürdő, ... tovább. "

 • Boring - az egyik alapvető eljárási lépések, a termelés és az építőipar, a csökkentés eszközök és javítási lehetőség. A modern fúrók vannak telepítve szerszámgépek, hordozható elektromos ... tovább. "

 • Ha a többi anyagok a tető, fém tetőfedő nevezhető egyértelmű kedvence. Ez egy szilárd, gyors és egyszerű deszka, és a színpaletta a különböző gyártók ... tovább. "